Gość: dr.krisk Re: kupcie Kagana... IP: *.vic.bigpond.net.au 08.03.03, 10:03 dr.KrisK: Z pamiętniczka Kagana. Dzień drugi. Autor: dr.krisk@NOSPAM.gazeta.pl Data: 23-02-2003 20:29 Kochany Pamiętniczku Kagana! Ach, co to był za dzień.... Postanowiłem dzisiaj pójść między ludzi, ot – pogadać z nieznajomymi (znajomi ze mną gadać nie chcą....), w wesołej i niewymuszonej atmosferze baru. Co tu się zastanawiać – pchnąłem pierwsze z brzegu drzwi i wchodzę! Jedna woda gazowana, druga woda gazowana, czuję się coraz swobodniej, oj żeby nie przesadzić. Sąsiedzi przy barze sympatyczni, kontaktowi, wszyscy się uśmiechają – widać mnie lubią! Trochę do siebie podobni – sami faceci w obcisłych koszulkach, złote łańcuszki, bransoletki, ładnie pachną... Zacząłem trochę opowiadać o sobie, co robię, i że wszystko rozumiem, ale że to pedalstwo tak się mnoży wszędzie, to naprawdę rzecz nie do wytrzymania! I że powinno się tych zboków eksterminować! Trochę cicho się zrobiło, pewnie ich zaciekawiłem. No to jeszcze opowiedziałem kto jest winny temu aidsowi, i że hitlera na takich trzeba! Oni wysłuchali w ciszy (dawno nikt mnie w ciszy nie słuchał.....), a potem taki jeden w skórzanych spodniach w serduszka mówi mi, że tu na zapleczu ma kolekcję znaczków pocztowych i musi mi je natychmiast z kolegami pokazać! Nie chciałem obrazić moich nowych przyjaciół, no to dopiłem piątą wodę gazowaną i poszedłem ...... .................. Kochany Pamiętniczku! Jedno ci powiem – na początku było nieprzyjemnie i trochę niekomfortowo, ale jak już skończyli, to nawet dałem im swój numer telefonu! Ten z brodą obiecał że się na przyszłą sobotę ogoli (nie lubię jak drapie..). A znaczków nie pokazali. Może na tydzień? C.D.N. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: kupcie Kagana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 10:47 Dobre, dobre... I to ci wykasowali? Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: kupcie Kagana... IP: *.vic.bigpond.net.au 08.03.03, 14:15 Gość portalu: Niech napisał(a): Dobre, dobre... I to ci wykasowali? K: W ostatniej chwili uratowalem Kriskowi ten watek z "Oslej"... Tyle sie biedaczek nameczyl, a tu mu admin "ciach", i po watku... Kagan Link Zgłoś