gerda11 20.07.07, 01:37 Czy można zwiekszyć pole opisowe forum ? Jesli tak to w jaki sposób? Jesli nie to dlaczego ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
browanx Re: Pole opisowe forum.... 20.07.07, 20:37 Masz i tak długie pole opisowe. Wyobraź sobie: ktoś wchodzi na Twoje forum i klika np: trzy strony by przejść pole opisowe i trafić do postów. Ja sobie tego nie wyobrażam:) Link Zgłoś
gerda11 Re: Pole opisowe forum.... 21.07.07, 00:05 Pytania brzmiały inaczej !! poczekam aż kompetentna osoba odpowie . Pozwolisz że sama będe decydować czy mam za długie pole opisowe czy też nie .... Ty możesz tego sobie nie wyobrażać a ja sobie wyobrażam !!!! Link Zgłoś
browanx Re: Pole opisowe forum.... 21.07.07, 09:46 Ty gerda jakaś nerwowa jesteś. aha zapomniałem o !!!! Link Zgłoś
gerda11 Re: Pole opisowe forum.... 21.07.07, 10:05 browanx napisał: > Ty gerda jakaś nerwowa jesteś. aha zapomniałem o !!!! > > Wyjątkowo spokojna jestem ale jeśli zadaje pytanie to nie po to by otrzymywać głupie komentarze tylko konkretną odpowiedź. "acha " Link Zgłoś
browanx [...] 21.07.07, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
gerda11 [...] 21.07.07, 22:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: anonimowy forumek Re: Pole opisowe forum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 12:30 Ja Ci udzielę dobrej rady.... baaardzo dobrej rady. Dobra rada : - zmniejsz opis swojego forum bo jest narętny, upierdliwy i nudny... skutecznie odstrasza cointeligentniejszych forumowiczów. howk Link Zgłoś
gerda11 Re: Pole opisowe forum....anonimowy forumek 22.07.07, 14:16 Gość portalu: anonimowy forumek napisał(a): > Ja Ci udzielę dobrej rady.... baaardzo dobrej rady. > > Dobra rada : > - zmniejsz opis swojego forum bo jest narętny, upierdliwy i nudny... skutecznie > odstrasza cointeligentniejszych forumowiczów. howk Napisałam że prosze o konkretne rady a nie o obrażanie ....... Szkoda ze ukrywasz się pod "gość " nie stać Cie na odpisanie pod prawdziwym nickiem ? Link Zgłoś
Gość: anonimowy forumek Re: Pole opisowe forum....anonimowy forumek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:35 1. Dałem Ci konkretną radę. Masz problemy z rozumieniem słowa pisanego ? 2. Co to jest "prawdziwy nick" i czym się rózni od "nieprawdziwego nicka". Może jest jakaś definicja ??.. oczywiście wg, gerdy nr jedenaście. Link Zgłoś
ememzet Re: Pole opisowe forum.... 22.07.07, 12:36 browanx ma rację. Pole opisowe jest bardzo długie, a wydłużenie go znacznie utrudniłoby korzystanie z forum. Link Zgłoś
gerda11 Re: Pole opisowe forum....ememzet 22.07.07, 14:22 ememzet napisała: > browanx ma rację. Pole opisowe jest bardzo długie, a wydłużenie go znacznie utr > udniłoby korzystanie z forum. > No nie ! chyba żarty sobie stroisz ? Przeczytaj dobrze moje pytania a potem daj konkretną odpowiedz.... Co się tyczy tego : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=66198138&wv.x=2&a=66283997 Nie było ani złamania prawa ani obraźliwych słów....to nie komuna i wolność słowa obowiązuje.... Co ? prawda w oczy kole ........ Link Zgłoś
Gość: anonimowy forumek Re: Pole opisowe forum....ememzet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:41 Nie pyskuj gerda bo przyglądną Ci się dokładniej.... Moim zdaniem dawno powinnaś dostać bana za przekraczające granice wytrzymałości serwerów gazety kopiowanie cudzych tekstów... howk. Link Zgłoś
bartoszcze Re: Pole opisowe forum.... 23.07.07, 01:40 Należy mądrze korzystać z przyznanego miejsca. Link Zgłoś