jaceq 29.03.08, 21:09 Właśnie: Kobietawinośpiew Tam stoi: "Na tym forum nie można już pisać." Okej, nie mam zamiaru tam pisać. Jednak jest tam na siedmiu stronach 37496 wpisów. Chcę je przeczytać. Jak to zrobić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
giwi Re: forum "Erotica" 29.03.08, 21:17 Proste, skorzystaj z wyszukiwarki. Musisz znac coś: login, jakieś słowo.. Link Zgłoś
jaceq Re: forum "Erotica" 29.03.08, 21:29 Dzięki za odpowiedź, ale nie czuję się usatysfakcjonowany. Ja nie "muszę" nic znać. Nie mam pojęcia przecież, co tam wypisywali. A widzę siedem stron wątków. Każda otwiera się jako pusta. Ale skoro skupiono je na jednym wątku, to widać po coś to zrobiono. Już podejrzewałem, że może tytuły wypisane są białym foreground na białym background, ale tak nie jest. Mam jeszcze jedno pytanie w związku z tym: czy może dziennikarz "superexpressu" zadzwonił do Agory Sa, przedstawił się jako Ojciec Dyrektor i kazał zamknąć w cholerę to siedlisko grzechu, rozpusty, rui i porubstwa, jakim było forum "Erotica"? Dziękuję z góry za wyczerpujące odpowiedzi i pozdrawiam najserdeczniej. Link Zgłoś
giwi Re: forum "Erotica" 29.03.08, 23:11 No cóż, spóźniłes się o 4 lata chyba. Trzeba było czytać we właściwym czasie :-). Ciąg dalszy tego forum to ukryta Erotica Nova forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11113 Wpuszczają wszystkich. Możesz zaspokoić swoja ciekawość. :-) Choć ukryta ma charakter publiczny ale jeśli ktoś nie zna manier salonowych - wylatuje. > Mam jeszcze jedno pytanie w związku z tym: czy może dziennikarz "superexpressu" > zadzwonił do Agory Sa, przedstawił się jako Ojciec Dyrektor i kazał zamkn Nie zadzwonił i nie kazał zamknąć. Link Zgłoś
jaceq Re: forum "Erotica" 29.03.08, 23:18 > ). Ciąg dalszy tego forum to ukryta Erotica Nova Dziękuję, ale nie skorzystam. Ja chciałbym wiedzieć, co TAM było napisane. W tej branży wiedza im starsza, tym lepsza. Ale nieważne. Jest forum? Jest. Tajne? Nie. Ma siedem stron? Ma. Nie można pisać? Okej, nie można. Dlaczego zatem nie można go czytać? Link Zgłoś
giwi Re: forum "Erotica" 29.03.08, 23:29 Czytać można, ale trzeba sobie wydobyć z archiwum. Wątki po roku od napisania ostatniego postu archiwizuja się. Nic nowego, zawsze tak było i tak jest na wszystkich forach. Link Zgłoś
jaceq Re: forum "Erotica" 29.03.08, 23:56 > Wątki po roku od napisania ostatniego postu archiwizuja się. > Nic nowego, zawsze tak było i tak jest na wszystkich forach. Ach taaak? Na wszystkich? Coraz bardziej interesujące. forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4083031.html?x=1381583 stoi tam: "Fora dyskusyjne * Ad-Am (11997) aktywność forum * Ad-Am Federacje (3697) aktywność forum * Andrzej Grubba (350) aktywność forum * Archiwum wydarzeń (516) aktywność forum * Ateny 2004 (17621) aktywność forum * Coca-Cola (17) aktywność forum * Coca-Cola (275) * Co z Polską (6766) aktywność forum * Decathlon (1366) aktywność forum * eDziecko: administracja (8359) aktywność forum * Emerytury (16) aktywność forum * Erotica (37496) aktywność forum * Jedziemy na mundial (644) aktywność forum * Koncerty (92) aktywność forum * Liga Naukowa (1305) aktywność forum * Mundialmania (2454) aktywność forum * Piłkarzyki - Liga Mistrzów (800) aktywność forum * Podatki miejskie (79) aktywność forum * Polska (603) aktywność forum * tester toster roster (225) aktywność forum * Wybory: forum kandydatów (1037) aktywność forum * zamykane (352) aktywność forum * Żywienie małych dzieci (13) aktywność forum" Chciałem zapytać: to są te "wszystkie" fora, na których "tak jest"? Więcej forów nie ma? Link Zgłoś
giwi Re: forum "Erotica" 30.03.08, 10:15 Nie mam na myśli serwisu Archiwalne tylko archiwizowanie wątków. Zawsze po jakims czasie znikają ze strony forum. Tak jest na wszystkich forach. Link Zgłoś
jaceq Re: forum "Erotica" 30.03.08, 14:20 giwi napisała: > Nie mam na myśli serwisu Archiwalne tylko archiwizowanie wątków. Zawsze po jaki > ms czasie znikają ze strony forum. Tak jest na wszystkich forach. Moja Droga, taki mundry to i ja dawno jestem. No ręce opadają. Czy ja jestem taki niekomunikatywny, że nie można za nic pojąć o co mi chodzi? Link Zgłoś
snajper55 Re: forum "Erotica" 30.03.08, 19:42 jaceq napisał: > Moja Droga, taki mundry to i ja dawno jestem. No ręce opadają. Czy ja jestem > taki niekomunikatywny, że nie można za nic pojąć o co mi chodzi? To może ja. :) Nic nie widzisz na tym forum, gdyż wszystkie wątki jako stare zostały automatycznie zarchiwizowane. Wątków zarchiwizowanych nie widać na stronach forum. Wątki i posty zarchiwizowane można przeglądać używając wyszukiwarki. To jedyna metoda. Tak jest na wszystkich forach. S. Link Zgłoś
snajper55 Re: forum "Erotica" 29.03.08, 21:29 giwi napisała: > Proste, skorzystaj z wyszukiwarki. Musisz znac coś: login, jakieś słowo.. Chyba ze słowem będzie najłatwiej. ;)) S. Link Zgłoś
jaceq Re: forum "Erotica" 29.03.08, 21:31 > Chyba ze słowem będzie najłatwiej. ;)) W końcu Ono było na Początku. (Wg innej wersji - Chaos). Link Zgłoś
snajper55 Re: forum "Erotica" 29.03.08, 21:43 jaceq napisał: > > Chyba ze słowem będzie najłatwiej. ;)) > > W końcu Ono było na Początku. (Wg innej wersji - Chaos). Pewnie Chaos był skutkiem Słowa. Dziś też tak czasem bywa. ;) S. Link Zgłoś
jaceq Re: forum "Erotica" 29.03.08, 21:46 > Pewnie Chaos był skutkiem Słowa. Dziś też tak czasem bywa. ;) Albo na odwrót. Weź dowolne Orędzie (które też jest Słowem) jako skutek Chaosu pod Sklepieniem Czaszkowym. ;) Link Zgłoś
snajper55 Re: forum "Erotica" 29.03.08, 22:05 jaceq napisał: > Albo na odwrót. Weź dowolne Orędzie (które też jest Słowem) jako skutek Chaosu > pod Sklepieniem Czaszkowym. ;) Tyż racja. Na forach też mamy do czynienia z dużą ilością Słów zrodzonych z takiego Chaosu. Zaczyna mi to wszystko przypominać problem czy pierwsze było Jajo, czy Kura. S. Link Zgłoś
jenisiej Giwi, zamilcz. Znów wprowadzasz ludzi w błąd. 29.03.08, 22:55 giwi napisała: > Proste, skorzystaj z wyszukiwarki. Musisz znac coś: login, jakieś > słowo.. Proste? Otóż nie. Rok trzeba jeszcze określić. Ale to też nie zawsze prowadzi do celu: ja znałem właściwe słowo kluczowe, rocznik - i co z tego? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=77519246 Przestań się wszędzie wcinać, bo tak naprawdę na niczym się nie znasz. Wstyd, że Cię tu jeszcze tolerują. Link Zgłoś
giwi Re: Giwi, zamilcz. Znów wprowadzasz ludzi w błąd. 29.03.08, 23:14 Oczywiście, że trzeba jeszcze określić rok. Na tym polega korzystanie z wyszukiwarki. :-) Nie myślałam, że niepodanie przez mnie tego parametru spowoduje aż takie perturbacje. Link Zgłoś
jenisiej Giwi, pozdrawiam. 29.03.08, 23:38 Nie kontynuujmy, bo i tak do niczego nie dojdziemy. Razem. Link Zgłoś