Gość: grona_gniewu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 19:51 Dlaczego Portal GW toleruje antysemityzm na forum świat? Czyżby GW promowała kłamstwa i nietolerancję? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Maurelius Re: Tu jest odpowiedź: IP: *.telia.com 11.11.03, 12:26 Gdy kiedyś ludziom brakowało argumentów to mówili: "Panu śmierdzi z gęby" Dzisiaj,te same ćwierćgłówki,nie wiedząc co począć mówią: "Spierdalaj głąbie" PRZERAŻAJĄCE jest chamstwo wielu tych młodzików/agitatorów na tutejszym forum. Wolność słowa ? Owszem,ale nie z takim chamstwem i bezpodstawną nienawiścią. Jestem jednak głęboko przekonany że większość młodzieży polskiej jest normalna. My,polacy,taki niby chrześcijański naród,dumni z Papieża,nie potrafimy żyć według Jego nauk.Zguba i wstyd. Może pora pójść do spowiedzi Św. ? Moc serdeczności Maurelius Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: ANTYSEMITYZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 18:44 dlaczego GW toleruje żydowskie ujadanie na polaków na forum Aktualności ? Link Zgłoś
gitman Re: ANTYSEMITYZM 15.11.03, 20:41 ogniomistrz napisał: > Poperam! ale co? antysemityzm czy klamstwa i nietolerancje? Link Zgłoś
Gość: ogniomistrz Re: ANTYSEMITYZM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 08:58 Popieram grona_gniewu. Nie lubię antysemityzmu i anty polonizmu. Nie lubię też kłamstw i nienawiści. A na forum aktualności i Świat wszytko to co wymieniłem rozkwita! Link Zgłoś
bebokk Pochwała hitlerowskiego ludobójstwa 15.11.03, 22:57 Z forum "Ślask, Polksa, Niemcy" : Śląsk, Polska, Niemcy Jakim Pomorzu ??? Autor: Gość: Wiedzacy IP: *.dip.t-dialin.net Data: 13.11.2003 22:25 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Syneczku ja wiem ze w komunistycznej szkole bylo trudno z ksiazkami - o nauczcielach geografii juz nie mowiac - ale gdzie Rzym gdzie Krym tzw. wojewodztwo pomorskie ma tyle wspolnego z Pomorzem co Rosja z kutura zachodnia Okcydentem. To o czym piszesz to Prusy Krolewskie wzglednie Zachodnie Westpreussen - lub polski korytarz do moza - tam nikt nigdy w zyciu pomorca nie widzial tak jak w _Czestochowie Schloonzaka Polski Korytarz gdzie w okresie miedzywojennym nalezli chaziaje z kongresowki tak samo jak dzis na Schloonsk i Pommern czy na budowe daczy na Mazurach i Warmii Po odzyskaniu niemieckich ziem przez niemnieckie panstwo zostali ci chaziaje wroceni do swojej ojczystej kieleczczyzny - a ze przy okazji klecho-polscy agitatorzy przywiezieni na niemieckie probostwa przez sanacje trafili za kratki albo pod sciane - no coz, ryzyko zawodowe agitatora i prowodyra, wiedzieli ze w razie wygranej Polacy postwia im pomniki jak Edziowi Gierkowi, no ale przegrali i maja pomniki pod brzozka - zawodowy pech agitatorow, nie kazdy agitator wygrywa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=423&w=9065694&a=9072506 Pisałem do admina i cisza. Inne posty też są ciekawe : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=423 Link Zgłoś
Gość: koko Re: ANTYSEMITYZM IP: *.radom.pl 16.11.03, 14:28 Cały swiat ich nienawidzi, niech sami się zastanowią nad sobą????? dlaczego tak jest i muszą ciągle uciekać, a dziwne dlaczego psioczą na polaków, a ciągle tu są przecież mogą wyjechać tam gdzie jest lepiej i nie ma antysymityzmu, a mimo to przyjeżdżają z tych ???? tolerancyjnych krajów. Twierdzę, że to POLSKA i POLACY są bardzo tolerancyjni i bardzo dobrzy ludzie bo pozwalają mimo wszystko psioczyć bez większego celu i bez ponoszenia żadnych konsekwencji, a może się mylę jest jakiś podstępny cel???????????. ps. cenię ludzi za ich uczciwość,lojalność,prawdę niezależnie od koloru skóry. Link Zgłoś
Gość: grona_gniewu Re: ANTYSEMITYZM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 15:03 Poczytaj sobie wątki antysemickie na forum Aktualności. Wtedy będziesz wiedział (a) o czy ja mówię. Link Zgłoś