Dodaj do ulubionych

Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu

IP: 80.55.105.* 03.02.13, 21:27
Popsuł Ci się samochód? Pomoc drogowa Poznań załatwi tę sprawę za Ciebie! Wystarczy tylko zadzwonić pod odpowiedni numer telefonu, aby przekonać się o tym, że nasza autopomoc Poznań to profesjonalna firma, godna zaufania.

Wszystkich poszukujących pomocy zapraszam do współpracy:

tel.: 604-999-084
www.pomocdrogowapoznan.biz
Obserwuj wątek
    • Gość: zielona Re: Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.13, 13:06
      Gorąco polecam!!! popsuł mi się samochód, a jako świeży kierowca nie wiedziałam co robić. Panowie z tej właśnie firmy szybko i sprawnie pomogli - prawdziwi fachowcy Polecam http://pomocdrogowapoznan.pl//
      • max_770 Re: Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu 01.09.14, 18:38
        W Poznaniu pomoc drogowa MMMService
        • czamon Re: Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu 01.09.14, 18:41
          max_770 napisał(a):

> W Poznaniu pomoc drogowa MMMService

też polecam MMMService
    • fifius Re: Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu 01.05.13, 16:41
      Ja ostatnio korzystałem z pomocy drogowej w Białystoku - link
    • Gość: niuniek5 Re: Pomoc Drogowa Gdańsk IP: *.promax.media.pl 02.05.13, 17:52
      Pomoc drogowa Pana Jacka Szewczyka to najlepsza firma pełniąca tego typu usługi w Gdańsku - kliknij tu
      • Gość: midio Re: Pomoc Drogowa Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 16:50
        Często bywam w Gdańsku i zawsze dzwonię po sprawdzoną już przeze mnie firmę Pomoc drogowa Gdańsk - tu kliknij. Oferują szybką pomoc i 24h na dobę.
      • moran11 Re: Pomoc Drogowa Gdańsk 08.06.13, 00:32
        Polecam sprawdzoną przeze mnie firmę z Gdyni - więcej. Posiadają spore doświadczenie w branży i mają profesjonalny sprzęt.
        • 1gazet Re: Pomoc Drogowa Gdańsk 09.06.13, 12:33
          Dwa tygodnie temu miałem stłuczką pod Katowicami, na szybko musiałem szukać gdzieś pomocy drogowej, szybko jednak napotkałem Pomoc drogowa Mirosława Kapusty, która zaholowała mój samochód na warsztat, tam wymienili połamane plastiki i mogłem odebrać samochód. Cała usługa nie była wcale taka droga jak by mogło się wydawać. - sprawdź.
          • Gość: Radek Re: Pomoc Drogowa Łódź IP: 83.238.156.* 06.02.14, 21:55
            Ja korzystałem w Łodzi z pomocy pana Jakuba www.pomoc-drogowa-lodz.pl/ Podniósł mi Ducata bez żadnego ale, na szczęście byłem pusty. Polecam
            • Gość: Mirka Re: Pomoc Drogowa Łódź IP: *.worldstream.nl 16.04.14, 15:37
              Z Łodzi jestem, ale w Warszawie miałam taki przypadek, że zatrzasnęłam kluczyki w samochodzie. W środku auta torebka, telefon, kluczyki. Świetnie. Mogłam na nie przez szybę popatrzeć sobie. Jakiś facet z auta obok wezwał mi pomoc drogową Go-Hol się nazywała. Kierowca zrobił czary - mary i otworzył mi samochód. Żartuję, trochę jakiś dziwnych narzędzi użył do tego celu. No ale - pomogli. Kasy dużo nie wzięli. Zresztą, w takiej sytuacji to zapłaciłabym każde pieniądze.
              • strongerfire Re: Pomoc Drogowa Łódź 05.10.14, 22:10
                Jeśli chodzi o pomoc drogową w Łódzi to szczególnie polecam firmę holowanie-rental.pl/
              • Gość: monikirwaw Re: Pomoc Drogowa Łódź IP: *.rev.rootvps.pl 14.12.14, 19:14
                Ja wiele razy korzystałam z firmy holowanie-rental.pl i przede wszystkim usługa była bardzo dobrze wykonana i cena dobra.
            • strongerfire Re: Pomoc Drogowa Łódź 05.10.14, 22:02
              Ja w Łodzi korzystam z firmy holowanie-rental.pl/
            • strongerfire Re: Pomoc Drogowa Łódź 05.10.14, 22:02
              Ja korzystam z firmy holowanie-rental.pl/
            • Gość: enedmiro Re: Pomoc Drogowa Łódź IP: *.rev.rootvps.pl 14.12.14, 19:11
              Ja jak najbardziej polecam firmę holowanie-rental.pl. Korzystalem kilka razy i wszystko na wysokim poziomie.
            • 6jacek778 Re: Pomoc Drogowa Łódź 08.05.15, 12:07
              witam
              ja korzystam z usług tej firmy pomoc-drogowa-lodz.com.pl według mnie są najlepsi i nie przepłaciłem ani razu:) polecam
              • biankowamama Re: Pomoc Drogowa Łódź 31.07.15, 22:16
                Wałaśnie warto znaleźć kogoś kto nie bedzie sobie zbyt dużo liczył. Gdy mi padł samochód pod Łodzią to najtaniej wzieli ode mnie oni www.cukierski-auto-hol.pl/ . W dodatku szybko przyjechali i pomogli rozwiązać kłopot.
            • jankersss Re: Pomoc Drogowa Łódź 09.01.17, 23:14
              Jeśli łódź, to moim skromnym zdaniem tylko B&K. No nigdy nie zawodzą, biorą naprawdę niewiele i są mega szybko na miejscu, przynajmniej u mnie, jak trzeba było, to zawsze byli śmigusiem. No i ich serwis też bardzo spoko!
      • Gość: KRIS Re: Pomoc Drogowa Gdańsk IP: *.mayones.com 18.03.14, 18:36
        NIE MA JAK REKLAMOWANIE SAMEGO SIEBIE ...
    • Gość: Hubcio Re: Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 12:22
      Ja dodam do proponowanych pomocy tę firmę - link
      • moran11 Re: Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu 07.06.13, 11:37
        MMM Service - tu kliknij. Korzystam z ich usług od paru lat. Nigdy jeszcze mnie nie zawiedli. Działają na terenie Poznania, Polski i Europy.
    • vicky0019 Re: Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu 03.05.13, 12:46
      Ja zawsze korzystam z firmy Hol-Wroc - link
    • Gość: RyszardF Re: Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.15, 19:00
      Pierwsze co przychodzi mi do głowy gdy ktoś pyta o pomoc drogową w okolicy Poznania to ta firma kuta-autoserwis.pl/ .Podoba mi sie u nich to ze oprócz lawety i holowania mają też warsztat wiec nie muszę szukać specjalnie mechanika.
    • madzia3109 Re: Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu 09.10.15, 12:08
      Ja kiedyś korzystałam z firma tanie holowanie Pat-Car pat-car.pl i mogę powiedzieć,że mają bardzo konkurencyjne ceny. Sprawnie odholowali auto do wskazanego przeze mnie warsztatu.
    • jagoda_piatek Re: Pomoc Drogowa Poznań Kraj Eu 09.10.15, 15:46
      Miałam problem :) panowie z www.pomocdrogowapoznan.pl/holowniki bardzo mi pomogli. Fachowa obsługa i doradztwo .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka