Dodaj do ulubionych

Kredyty samochodowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.13, 14:16
Zapraszam do skorzystania z oferty kredytów samochodowych. Wybór najkorzystniejszej oferty spośród kilku banków. Możliwość skredytowania zarówno nowego jak i używanego samochodu (wiek samochodu do 13 lat). Kredyty oprocentowaniem już od 5,49% na okres nawet do 120 miesięcy. Kredyty również pod zastaw samochodu.
Więcej informacji pod numerem 669 262 907 lub na maila justyna_rychlik@wp.pl
Obserwuj wątek
    • janina.groch Re: Kredyty samochodowe 20.08.14, 14:10
      Ostatnio kupowałam z mężem nowy samochód i skorzystaliśmy z atrakcyjnej oferty kredytu gotówkowego na niskarata.org. Dodatkowo zaciągnęliśmy nieco większy kredyt i udało nam się wybrać na wakacje w góry.
      Praktycznie bez formalności i od ręki otrzymaliśmy potrzebne pieniądze.
    • Gość: Gość Re: Kredyty samochodowe IP: *.play-internet.pl 10.09.14, 16:31
      Najlepszy kredyt samochodowy dostaniesz w Getin Banku. Sama niedawno kupowałam auto, więc jestem w temacie aut i kredytów.
      • wargulec12 Re: Kredyty samochodowe 11.09.14, 15:13
        ja bym nie polecał getinu bo to oszuści. Poszukaj sobie http://www.nawigacjafinansowa.pl/kredyty-gotowkowe tam znajdziesz lepsze oferty i pewniejsze
      • Gość: impetkredyty Re: Kredyty samochodowe IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.14, 14:33
        Witam. Jesli masz chwilowy brak pieniedzy, potrzebujesz szybkiego dopływu gotowki i nie wiesz w jakim banku wziąć kredyt? Zapraszamy do nas! wejdź na stronę www.impetkredyty.pl u nas znajdziesz idealna oferte, którą dopierzemy specjalnie dla Ciebie. Zapraszamy do zapoznania się z nasza pełną ofertą na stronie
        • Gość: impetkredyty Re: Kredyty samochodowe IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.14, 14:33
          Witam. Jesli masz chwilowy brak pieniedzy, potrzebujesz szybkiego dopływu gotowki i nie wiesz w jakim banku wziąć kredyt? Zapraszamy do nas! wejdz na stronęwww.impetkredyty.pl u nas znajdziesz idealna oferte, którą dopierzemy specjalnie dla Ciebie. Zapraszamy do zapoznania się z nasza pełną ofertą na stronie
    • 5mysz Re: Kredyty samochodowe 12.10.15, 17:05
      wprleasing.pl ta firma jest rzetelna , ogarnęła temat w 5 dni wyjechałem samochodem współpracują z getinem.
    • 5mysz Re: Kredyty samochodowe 12.10.15, 17:42
      Znam fajna babka to ogarnia
      wprleasing.pl ta firma jest rzetelna , ogarnęła temat w 5 dni wyjechałem samochodem współpracują z getinem.
      Znam fajna babka to ogarnia
    • Gość: januszpolski Re: Kredyty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.15, 20:07
      Kredyty samochodowe według najnowszych ofert finanse.sprzedajemy.pl/finanse-osobiste/kredyty-samochodowe/porownaj-kredyty-samochodowe. Który bank można w prosty sposób sobie sprawdzić. Leasing nie wszystkim pasuje, nie wszyscy maja firmy.
    • hnbft25 Re: Kredyty samochodowe 27.10.15, 13:30
      www.masterlease.pl/leasing/male_i_srednie_firmy/oferta_leasingu
      Najlepsza firma jeśli chodzi o leasing.
      -elastyczny okresu trwania umowy i struktury płatności,
      -ubezpieczenie z likwidacją szkód,
      -wysokie rabaty na wiele marek i modeli.
    • klatoo Re: Kredyty samochodowe 28.08.16, 17:04
      Właśnie zastanawiałem się nad tym jaki wziąć kredyt na samochód dostawczy. Czy opłaca się bardziej odwiedzać w tym celu dealerów czy może pochodzić po bankach? Część pieniędzy na tę inwestycję posiadam i kredyt będzie na mniej niż połowę wartości. Nie mniej jednak szukam różnych rozwiązań gdyż to dość poważne zagadnienie i poważna kasa. Macie jakieś rozeznanie w tym temacie?
      • paulakulesza1 Re: Kredyty samochodowe 01.09.16, 16:19
        Dzień dobry, jeżeli będzie Pan chodzić po bankach to narobi Pan sobie zapytań, co wiąże się z tym, że pogorszy Pan sobie BIK.Chętnie pomogę, doradzę Panu całkowicie bezpłatnie! Proszę o kontakt:
        Tel. 503 546 690 e-mail: paulakulesza1@gmail.com

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka