Dodaj do ulubionych

III LO MATURA 1999

IP: *.dyn.optonline.net 01.09.05, 01:56
konczylem klase "b" profil ekon-prawny, prof. Dziedzic, pozdrawiam i czekam na wiesci od
pozostalych absolwentow!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sobek Re: III LO MATURA 1999 IP: *.brda.net 04.09.05, 12:17
      Witaj Bracie kimkolwiek jesteś :D Heh, aż łza mi się w oku zakręciła na samo
      wspomnienie czasów licka :) Pozdrawiam
      P.S. ujawnij się ktoś Ty :)
      • Gość: Sobek Re: III LO MATURA 1999 IP: *.brda.net 27.09.05, 20:14
        I cisza :(
      • Gość: finevibe Re: III LO MATURA 1999 IP: *.aca-ny.org 27.10.05, 20:23
        halo, halo,
        no cisza byla, bo rzadko tu zagladam, w ogole zdziwiony jestem ze ktos sie na
        tym forum odnalazl!!! takze Sobek czekam na wiesci, dawaj znac koniecznie!!!
        piateczka!!!! t. (ten co siedzial za Elvisem i przed Wojtasem:-)
        • Gość: Sobek Re: III LO MATURA 1999 IP: *.brda.net 13.01.06, 23:01
          Jak widać ja jeszcze rzadziej, ale jestem. Co u mnie... chyba bez większych
          zmian, czyli wszystko pozytywnie :) Jesteś w Polsce??
          • Gość: finevibe Re: III LO MATURA 1999 IP: *.dyn.optonline.net 12.02.06, 17:50
            jak widac, raz na miesiac cos na tym forum sie znajdzie:-) ja po skonczonych studiach zostalem w usa i
            obecnie mieszkam i pracuje w NYC, bylem w Polsce na swieta, teraz znow wybieram sie do europy, takze
            sporo w rozjazdach, ogolnie podroze, podroze, ale pewnie za pare lat wroce do ojczyny, a na pewno na
            "stary kontynent", z kim jestes w kontakcie? ja z pawlem wrzeszczem no i witkiem i agnieszka, dawaj
            znac, no to do uslyszenia, t.
            • Gość: Sobek Re: III LO MATURA 1999 IP: *.brda.net 22.02.06, 11:09
              Jestem w stałym kontakcie z Oleyem, Arsenem, Wojtasem, troszkę rzadziej z Adą.
              Od czasu do czasu mam wieści co u Marty (siedzi w Holandii). Wszyscy
              zapracowani, tylko z rzadka znajdują czas przy piwku powspominac czasy licka :(
              Ale jak już zaczną...
              Pozdrawiam, Sobek
              • Gość: marroe Re: III LO MATURA 1999 IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 01.01.07, 15:40
                hej Sobek, nie wiem czy jeszcze tutaj zagladasz. nie wiem tez jakim sposobem
                tutaj dotarlam. Bardzo sie jednak ucieszylam na widok tych tak swojsko
                brzmiacych imion :) szukam od jakiegos czasu informacji o kolejnym zjezdzie
                absolwentow. wedlug moich obliczen powinien miec miejsce w 2007. ????
                Sciskam goraco i cekam na wiesci od Ciebie. Strasznie sie za Wami steknilam..
                pa
                • Gość: finevibe Re: III LO MATURA 1999 IP: *.dyn.optonline.net 12.01.07, 20:16

no halo, halo, widze ze nam sie powieksza grono absolwentow na tym forum, no i co u ciebie marta?
                  sobek pisal ze "siedzisz w holandii", ciekawe za co siedziesz i ile lat dostalas:-) zart:-) no a tak na
                  powaznie, daj znac co porabiasz, z kim jestes w kontakcie, ostatni zjazd byl w 2004r, na koniec
                  studiow, czyli 5lat od matury, ja jestem w kontakcie z pawlem wrz. i witkiem, jesli chodzi o mnie to
                  skonczylem studia w usa i teraz mieszkam i pracuje w nyc, latem mina 3lata odkad tu jestem, wiec
                  najwyzsza pora zeby ruszac dalej, planuje studia w australii, takze zapraszam do sydney!! aha bylem
                  2tyg temu w polsce na swieta, i bede na pewno na nastepne, takze moze jakies spotkanie po latach uda
                  sie zorganizaowac??? sciskam, tw
                  • Gość: marroe Re: III LO MATURA 1999 IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 18.01.07, 13:54
                    Witam,witam

Milo, ze jeszcze tu zagladasz. Przyznam, ze imponujace sa te Twoje poczynania.
                    Kontakt utrzymuje jeszcze z Grazynka, czasami mam jakies wiesci od Kingi i
                    Pawla Wojciechowskiego. Od niego wiem, ze Oley tez jest w Stanach, choc nie mam
                    pojecia na jak dlugo, i bardzo mozliwe juz wrocil :)
                    Pierwsze slysze o zjezdzie w 2004!! Zupelnie mnie to ominelo. Byl to zjazd
                    calej szkoly czy tylko naszej klasy?

Kolejny 20 pazdziernika 2007. 60-lecie szkoly. Mam nadzieje, ze sie zobaczymy.

Jesli chodzi o mnie to historia jest krotka.. po licencjacie z filologii ang.
                    za sercem pognalam do wiatrakolandii i tak juz zostalo.. :)
                    Prowadzimy razem wlasna firme ( 2 sklepy, import itd).
                    W sierpniu urodzily sie nasze pociechy - Zosia i Jasiu :)
                    No i zyli dlugo i szczesliwie.....
                    Stabilizacja jak nie wiem co!!

Pamietaj o zjezdzie w pazdzierniku...
                    Trzymaj sie tam na tym wielkim kontynencie, usciski
                    • Gość: finevibe Re: III LO MATURA 1999 IP: *.nycmny.east.verizon.net 18.01.07, 19:10
                      halo Marta! no to gratulacje dla ciebie z okazji blizniakow!!!! zjazd w 2004r
                      to bylo klasowe spotkanie w gabinecie pani Dyrektor:-) kawka, herbatka, z
                      godzinke pogadalismy, bylo jakies 15-20 osob, smiesznie bylo zobaczyc ludzi po
                      tych 5latach, w pazdzierniku mnie niestety nie bedzie, wrzesien-grudzien bede w
                      ameryce poludniowej, ale na swieta jak zawsze zawitam w rodzinne strony, wiec
                      moze sie uda cos zorganizowac, tak czy inaczej jestesmy w kontakcie, od czasu
                      do czasu bede tu zagladac, wiec jak bedzie cos nowego to dawaj znac, sciskam, t.
                      • Gość: marroe Re: III LO MATURA 1999 IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 21.01.07, 00:03
                        Dzieki, dzieki :)
                        Szkoda,ze Cie nie bedzie. Fajnie byloby zobaczyc nasza 'b' w komplecie.
                        Pamietaj jednak o tej dacie, bo kto wie, moze akurat cos sie zmieni.
                        Jesli chodzi o grudzien, to bardzo chetnie. Ja tez wlasciwie wszystkie swieta
                        spedzam w rodzinnych stronach. Pazdziernikowy zjazd bedzie dobra okazja zeby
                        sie umowic. Tymczasem, ja tu regularnie bede zagladac. Moze sie Sobkowi tez
                        jeszcze przypomni!?
                        Sciskam goraco.
              • Gość: marroe Re: III LO MATURA 1999 IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 01.01.07, 15:44
                marroe - marta klasa 'b'
              • Gość: marroe Re: III LO MATURA 1999 IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 03.01.07, 13:34
                Chlopaki!!!! Blagam, odezwijcie sie!!!!!!
    • Gość: finevibe Re: III LO MATURA 1999 IP: *.dyn.optonline.net 03.11.05, 18:22
      sobek jestes tam???
    • Gość: aaa Re: III LO MATURA 1999 IP: *.brda.net 13.12.06, 23:49
      ...
    • Gość: T-C Re: III LO MATURA 1999 IP: *.brda.net 13.01.07, 23:36
      W październiku 2007 będzie miał miejsce zjazd abolwentów III Lo z okazji
      60-lecia szkoły. Szczegóły na szkolnej stronie internetowej - www.3lo.home.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka