omega234 Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 15.09.09, 20:31 Oto chodzi kasa nie sypnieta za ocene , wiec ocena slaba co nie panowie z polygami , takie czasy przyszy , nie zaplacisz slaba ocena , super gra zaplaci konkurencja tez slaba ocena . Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 15.09.09, 20:34 Ja tam za wyścigami nie przepadam ale trzeba przyznać, że oceny są niejednoznaczne na portalach. Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 15.09.09, 20:45 A ja nie rozumiem ludzi którzy oczekiwali nie wiadomo czego. Przecież to tylko przenośna gra. Do pogrania w czasie podróży jak znalazł. Chyba nie powie mi nikt ze siedzi godzinami przy PSP naparzając w jeden tytuł. Od tego mamy PC, PS3 i X360. Zresztą jakbym miał PSP to bym kupił. Jedna z większych gier na tą konsolkę. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 15.09.09, 20:46 @omega234 o kurde na 100% Cie zbanuja zobaczysz, odkryles ich brudny sekret. Chyba, ze... zaplacisz. Eeheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 15.09.09, 20:46 Ech no gapa ze mnie Od tego mamy PC, PS3 i X360 i Wii. Nie bić proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 15.09.09, 20:48 @Beniamin Durski Takie pytanie, mozna by do recki dorzucac jakas mala galerie? Te 2/3 zdjecia to troszke malo, przydaloby sie kilka wiecej upchnac. Odpowiedz Link Zgłoś
hellghan Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 15.09.09, 20:49 omega nie przesadzaj. GT na PSP jest jakie jest, z racji sprzętowej ma masę ograniczeń. Jakbym miał psp też bym kupił. Halo 3 odst pierwszą ocenę dostało 64/100 i nikt nie płacze i tak się sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
mandella Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 15.09.09, 20:59 Brak trybu kariery? AHAHAHAHHA, czy developer moze byc AZ TAK glupi? Powaznie, to sie kwalifikuje to wywalenia tych ludzi z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 15.09.09, 21:43 Rozmawiacie o Halo pod recenzją Gran Turismo na PSP? <bije brawa> Odpowiedz Link Zgłoś
shim-en-core Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 00:02 No (nie zaczyna się zdania od *No* ale z błędem zawsze oryginalniej!), moi drodzy panowie: - analitycy, - pracownicy Polyphony Digital, - designerzy, - inżynierowie mechanicy, - graficy, - plastycy, - pracownicy służb wywiadu i kontrwywiadu ,przemysłowego, - magistrowie dziennikarstwa, - oraz specjaliści w dziedzinie projektowania układów scalonych ultra wielkiej skali integracji, może zamiast gdybania, prorokowania, wieszczenia, czy innego palenia czarownic na stosie skomentowalibyśmy recenzyję (po staropolsku a jak!) tejże całkiem niezłej gry w sposób bardziej ambitny. Fajnie byłoby przeczytać komentarze do gry Gran Turismo bez słów kluczowych takich jak: Halo 3, God Of War 3, Killzone 2 czy nawet Forza/GRID/DIRT/SHIFT czy inny BLUR czy PURE. A gdyby tak komentować: *** WZÓR *** OMG! Widać, że gra graficznie (jak na PSP) nawet ładna i z całkiem pokaźnym lineupem samochodów! Szkoda, że nie ma trybu kariery ale... I tak kupię! Albowiem siedząc na ogródku pod czereśnią, słuchając delikatnego szumu jesiennego wiatru, przyjemnie będzie pojeździć sobie Veyronem po Nurburgringu *** KONIEC WZORU *** Nie czytało by się przyjemniej? Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 00:29 Mi pasi zapowiadane przenoszenie samochodów do GT5. Nie ma wafla kupię ją pomimo tej trójki z plusem ... Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 01:08 Prosiłbym Was o zaprzestanie rozmów o innych tytułach, a skupienie się na GT PSP lub powyższej recenzji. Przy okazji mogę Was zapewnić, że na łamach Polygamii w niedługim czasie pojawi się również oczekiwana recenzja ODST i tam będzie mogli poruszać kwestię Halo. Na pytania odpowiem jutro, bo kasowanie komentarzy odrobinkę mnie zmęczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
shastorm Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 11:04 Beniamin, dzięki za wycięcie komentarzy Trochę żal że nie mogłem przeżyć kolejnego upadku ducha Gracza w komentach ale wlaśnie przeczytałem recenzję oraz komentarze i jakoś tak fajnie bo normalnie jest. No cóż recenzja raczej nie powinna zachęcać gracza niezakochanego w wyścigach ale chyba jak wielu innych "normalnych" i tak kupię, w końcu to jakaś nowa gra na PSP ;D Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 11:27 Kurcze trochę kicha z tym brakiem kariery. Zamierzałem się na zakup PSP Go zaraz jak wyjdzie (GT ma być w pakiecie), ale w tym wypadku chyba lepiej poczekać i nie kupować tej zabawki za szybko (Wystarczy że pierwsze PSP kupiłem zaraz po premierze). Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 11:51 Czyli kretynizm przeciwników ten sam Brak kariery i tylko cztery auta na trasie i do tego błędy graficzne Bardzo zachecająca pozycja Odpowiedz Link Zgłoś
oldpeter Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 12:19 Stronnicza i subiektywna ocena gry, nie zmienia faktu, że na rynku ścigałek mobilnych, GT jest w ścisłej czołówce - must have dla każdego bez wyjątku fana wyścigów jakichkolwiek. A i czekam na tę Forzę dla ZuneHD. Jak będzie chociaż w połowie tak dobra jak GT, to wtedy pogadamy, drodzy fanboje xboxa. Odpowiedz Link Zgłoś
bigddaddyy Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 12:38 ojj słabiutko GT @oldpeter - żadnej forzy dla zune czegoś tam nie będzie heh Odpowiedz Link Zgłoś
szczurekpb Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 13:44 oldpeter - jaka Forza na ZuneHD? Chodzi Ci o te wyścigi co były pokazane w reklamie? To na 99% PGR a nie Forza. Odpowiedz Link Zgłoś
mm-gl Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 15:25 @oldpeter - Stronnicza bo nie dostała 5- lub ostatecznie 4+, bo nie jest po twojej myśli.? Gdzie sie ta stronniczość przejawia - ja widzę zarówno wymienione plusy jak i minusy. A to, ze po 5 latach gra jest tylko wirtualnym katalogiem kilkustet aut, bez odpowiedniego gameplaya to wina producentów. Chesz czarowania rzeczywistości i i oglądania przecietniaka jako wybitnej gry? O tej złośliwości na koncu nie powinienem nawet wspominac fanboju. Odpowiedz Link Zgłoś
szulcu1306 Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 15:45 Ech recenzje... a u konkurencji dostało 8,8 / 10. I komu tu wierzyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 17:20 czezare_pl: Zartowalem. Zgadzam sie. Wlasnego zdania i czesciowej niezaleznosci (czesciowej bo wszyscy jestesmy niewolnikami wlasnych oczekiwan, uswiadomionych, lub nie, sympatii, preferencji gustu itp.) nie mozna Beniaminowi odmowic. szulcu1306: Nikomu, bo w sumie recenzja mowi, ni mniej ni wiecej, czy dana gra sie podobala recenzentowi czy nie. Czy jest "dobra", albo lepiej, czy Tobie sie spodoba to juz inna sprawa. Choc takie, ktore podobaja sie wiekszej liczbie recenzentow i u Ciebie maja wieksze szanse Odpowiedz Link Zgłoś
mateo743 Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 17:40 Ehh, znowu odcinanie kuponów od znanej serii, choć pewnie i tak grę kupie, kiedy stanieje. Odpowiedz Link Zgłoś
funboj Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 16.09.09, 19:37 Boże ale słabe to Gran Turismo. Pfff... Odpowiedz Link Zgłoś
cicone_youth Re: Recenzja: Gran Turismo PSP 17.09.09, 12:13 ja bym poprosił słowo więcej o trasach tzn. czy są rozwidlenia, ukryte skróty, czy przedmioty na poboczach ulegają zniszczeniom? a może trasy są pozbawione tego rodzaju detali? jaki jest charakter otoczenia (miejskie, wiejskie itp.)? o co chodzi z tymi 800 samochodami - czy naprawdę jest tyle licencjonowanych marek w tej grze? a może każdy model samochodzu ma kilka wariacji? Odpowiedz Link Zgłoś