michael88pl Re: Scivelation - pokonaj Reżim 12.10.09, 20:36 Grafa pierwsza klasa na screenach ale mogli by pokazać jakiś gameplay Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Scivelation - pokonaj Reżim 12.10.09, 20:49 Zapowiada się kolejna nuda na UE3. Ileż można... Odpowiedz Link Zgłoś
cthulhu666 Re: Scivelation - pokonaj Reżim 12.10.09, 21:08 Ja też uwielbiam klimaty Freedom Fighters Szkoda, że nie ukazała się zapowiadana druga część. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian.siwek Re: Scivelation - pokonaj Reżim 12.10.09, 22:05 @beniamin.durski: Hehe, zgadzam się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.org Re: Scivelation - pokonaj Reżim 12.10.09, 23:05 a ja się nie zgadzam, tzn w połowie- bo o ile sam mam już dość unreal Engine 3 to dla mnie strzelanek nigdy dość. A jako że Gearsów3 w tym roku (ani pewnie w przyszłym) nie uświadczymy to warto czymś sobie wypełniać czas Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.org Re: Scivelation - pokonaj Reżim 12.10.09, 23:09 a ja się nie zgadzam. tzn nie w pełni. bo o ile sam mam dość Unreal Engine3 to w/g mnie strzelanek nigdy dość. A że Gearsów 3 nie uświadczymy w tym roku (ani pewnie w przyszłym też nie) to jakoś trzeba sobie zapychać czas Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Scivelation - pokonaj Reżim 12.10.09, 23:37 Na obrazkach wygląda dobrze, mroczno ale to rosjanie. Większośc rosyjskich gier ma niskie production value a to oznacza gniocik. Z drugiej strony to że coś wygląda dobrze na obrazkach nie znaczy ze bedzie dobre w ruchu. Tak w temacie czy rosjanie zrobili kiedyś wogóle dobrą gre? Cryostasis? ale to chyba ukraina tak samo jak stalker. Rosjanie chyba same gnioty robią. Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Scivelation - pokonaj Reżim 13.10.09, 00:24 na kilometr smierdzi mi to Dark Sectorem. nawet bohater wyglada ludzaco podobnie. a rosjanie robili konwersje Dark Sectora na PC, wiec nie zdziwilbym sie jakby "technologia" tajemniczo przeplynela do nowej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś