genkamyk 26.10.09, 10:10 chciało wam sie w ogóle w to grac? ja nawet dema nie skończyłem :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xboxer360 Re: Recenzja: WET 26.10.09, 10:15 Gra byłaby idealna na maszynki COIN-UP w czasach kiedy królowały automaty do gier. Na X360 kupię jak będzie po 49.99 PLN, więcej nie jest warta. Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Recenzja: WET 26.10.09, 10:48 Jak dla mnie gra roku. Mówie całkiem serio. Grafika jaka jest taka jest, fabuła ujdzie ale klimat rządzi i właśnie na takie gry czekam. Dużo przyjemniej mi się grało niż np w Uncharted 2 który jest moim zdaniem zbyt przereklamowany. Recenzje też są zawyżone bo redaktorzy boją się dawać niższe oceny z powodu gniewu fanbojów. Zresztą taka sama sytuacja jest w Forzie 3 i będzie w GT5. Dla mnie WET dostaje ocene 5/5 za klimat dzięki któremu poczatkowe wady przestały się całkowicie liczyć. Fajnie że zrecenzowaliście gierkę bo myślałem że kompletnie o niej zapomnieliście. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Recenzja: WET 26.10.09, 11:01 Mógłbym kupić dla trofeów ale patrząc na popyt jaki ta gra ma na allegro pewnie musiałbym ją sprzedać za pół ceny lolz. Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Recenzja: WET 26.10.09, 11:11 stulejarzf23: mieliśmy przygody z kurierami, przez co gra zaginęła na prawie miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
x23x Re: Recenzja: WET 26.10.09, 11:41 A planujecie recenzje pes-a 2010? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Recenzja: WET 26.10.09, 11:42 mi sie podobalo, taka gra na 7emke, przejsc ja mozna w jeden dzien, fajna mlocka, czasem troche denerwuje, klimat i muzyka swietne. ale na pewno nie postawilbym jej wyzej niz uncharted, czymkolwiek bym sie nie kierowal. Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Recenzja: WET 26.10.09, 11:59 Kwestia gustu, fanom Tarantino i ogólnie osobą którym znudziły się growe schematy i konwenanse powinna się spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Recenzja: WET 26.10.09, 12:16 Swietny gameplay muzyka i klimat Grafika nie ma znaczenia Ocena 5+/6 Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Recenzja: WET 26.10.09, 12:18 @stulejarzf23 Ty oceniasz grę pod względem miodności a to w recenzji jest tylko składową finałowej oceny. jeśli chodzi o przyjemność z grania to dla mnie grą roku jest Call of Juarez: Bound in Blood, ale jako recenzent wystawiłbym tej grze jakieś 8/10. podobnie jest z WET, gra się niektórym bardzo fajnie, ale realizacja gry nieco kuleje... Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Recenzja: WET 26.10.09, 13:49 Całkowicie to rozumiem. Gra jak pisałem ma swoje wady ale dla mnie są one praktycznie niezauważalne bo w całości rekompensuje je klimat. Rozumiem również że oceny są subiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Recenzja: WET 26.10.09, 13:53 Warto dodać że akurat w przypadku tej gry gdyby poprawiono wszystkie niedoróbki, ulepszono grafikę itp to wiele by jej nie pomogło. Gra z góry skazana jest na niszowego odbiorcę, nie każdemu odpowiada taki klimat. To tak jak z filmami, jeden jest fanem Indiane Jonsa a drugi fascynuje się Star Wars. Moja ocena 8,5/10 i póki co nic lepszego w tym roku nie wyszło jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shakalaka24 Re: Recenzja: WET 26.10.09, 16:24 Troszkę mnie zadziwiacie panowie, ja wiem, że pewnie niektórym ta gra się bardzo spodobała, ale warsztat twórców leży i kwiczy. Grafika jakaś jest ale pisać o niej nie warto, bo jest kiepska. Sterowanie - kiepskie lub beznadziejne. Praca kamery - kiepska. Klimat - hmm a co uważamy za klimat, ściągnięte z filmów Tarantino czarno-czerwone poziomy gdzie za pomocą jednego klawisza na padzie niszczymy nacierące hordy przeciwników? Rozumiem, że gra mogła się podobać bo gusta są różna, ale nie przesadzajmy, jeżeli taki WET dostałby 5/5 to 50% musiałoby dostać 6/5, 7/5 czy nawet 8/5. Bo WET to zwykły przeciętniak gdzie dokładnie wszystko jest słabe/mierne i w pełni zasługuje na te 3+/5. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Recenzja: WET 26.10.09, 17:34 Hmmmm... to Stranglehold mi się bardziej podobał ;} Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Recenzja: WET 27.10.09, 08:46 @shakalaka24 To co powiesz o tetrisie czy kostce Rubica ? Grafika praktycznie żadna w tetrisie,opcji też nie za dużo. Gwarantuje ci że tetris jast bardziej grywalny i popularniejszy od np: Uncharted Liczy sie tylko miód z gry nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś