Dodaj do ulubionych

Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicles

14.11.09, 15:03
Wiedziałem, że to Pawle podchwycisz z forum. Efekty są genialne smile
Obserwuj wątek
    • Gość: oskar Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 15:05
      GENIALNE XD Oby takich więcej :p
    • d_pawel Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 15:07
      own3d1n1 -> Będąc szczerym, wczoraj znalazłem to na Wykopie wink.
    • hqpoznan Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 15:44
      Szkoda ze nie zrobia takiego remaku z dwojki moze nie remake ale nowa czesc dziejaca sie w Raccon City i bez zombiakow ktore sa inteligentniejsze od przecietnego czlowieka...
    • Gość: li Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.chello.pl 14.11.09, 16:03
      niezleee
    • Gość: SEX Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 16:14
      SEX
    • Gość: :D Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 16:53
      Czasami można nawet strzelać do trupów, gdy mówi:
      "shoot them in the head"
    • Gość: .asd Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.piastlan.net 14.11.09, 17:17
      niestety mój ff nie poradził sobie z tym jakże niebezpiecznym wyzwaniem ^^ Ale robi wrażenie, fajny sposób na urozmaicenie trailera na renomowanych stronach o takiej tematyce.
    • bunch Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 17:29
      Haaaaa! JUŻ wiem dlaczego linkujesz!
      BARDZO dobre! Zaskoczyło mnie w sumie!
    • mietas2 Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 19:10
      Świetne! Jak widać nawet dzisiaj można wymyślić coś nowego w kwestii trailerów smile
      Chciałbym, żeby więcej było takich wideo! Jak będą, to proszę o założenie nowego kącika na GC pt. Interaktywne Trailery, albo coś w tym stylu! ^^,
    • mal-furion Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 19:12
      Niezły lol.
      Ja już myślalem że mam jakiś odpał.
      Genialne!

• ace93 Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 21:55
      Miłe zaskoczenie ^^
      Gdyby jeszcze było w 3D to by sie znalazło jakieś okulary i oglądało całą rodziną trailer z RE xD
    • Gość: q Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 14:24
      loooooooo ku rwa ja pie rdo le
    • j.uzek Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 15.11.09, 17:02
      Heh, fajny pomysł i spoko zrobione.
    • Gość: barry Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 15.11.09, 22:16
      Pamiętacie czasy, kiedy w Resident Evil walczyło się w oblężeniu ze stadami zombies? Ech, to były czasy...
    • at0m Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 16.11.09, 11:47
      swego czasu był też podobny trailer z gry WarioLand Shake It na Wii: www.youtube.com/wariolandshakeit2008

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka