own3d1n1 14.11.09, 15:03 Wiedziałem, że to Pawle podchwycisz z forum. Efekty są genialne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oskar Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 15:05 GENIALNE XD Oby takich więcej :p Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 15:07 own3d1n1 -> Będąc szczerym, wczoraj znalazłem to na Wykopie . Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 15:44 Szkoda ze nie zrobia takiego remaku z dwojki moze nie remake ale nowa czesc dziejaca sie w Raccon City i bez zombiakow ktore sa inteligentniejsze od przecietnego czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.chello.pl 14.11.09, 16:03 niezleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 16:14 SEX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 16:53 Czasami można nawet strzelać do trupów, gdy mówi: "shoot them in the head" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .asd Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.piastlan.net 14.11.09, 17:17 niestety mój ff nie poradził sobie z tym jakże niebezpiecznym wyzwaniem ^^ Ale robi wrażenie, fajny sposób na urozmaicenie trailera na renomowanych stronach o takiej tematyce. Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 17:29 Haaaaa! JUŻ wiem dlaczego linkujesz! BARDZO dobre! Zaskoczyło mnie w sumie! Odpowiedz Link Zgłoś
mietas2 Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 19:10 Świetne! Jak widać nawet dzisiaj można wymyślić coś nowego w kwestii trailerów Chciałbym, żeby więcej było takich wideo! Jak będą, to proszę o założenie nowego kącika na GC pt. Interaktywne Trailery, albo coś w tym stylu! ^^, Odpowiedz Link Zgłoś
mal-furion Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 19:12 Niezły lol. Ja już myślalem że mam jakiś odpał. Genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
ace93 Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 14.11.09, 21:55 Miłe zaskoczenie ^^ Gdyby jeszcze było w 3D to by sie znalazło jakieś okulary i oglądało całą rodziną trailer z RE xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 14:24 loooooooo ku rwa ja pie rdo le Odpowiedz Link Zgłoś
j.uzek Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 15.11.09, 17:02 Heh, fajny pomysł i spoko zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 15.11.09, 22:16 Pamiętacie czasy, kiedy w Resident Evil walczyło się w oblężeniu ze stadami zombies? Ech, to były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
at0m Re: Trailer Resident Evil: The Darkside Chronicle 16.11.09, 11:47 swego czasu był też podobny trailer z gry WarioLand Shake It na Wii: www.youtube.com/wariolandshakeit2008 Odpowiedz Link Zgłoś