Dodaj do ulubionych

Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy!

IP: 94.75.114.* 24.11.09, 13:18
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy IP: *.net137.okay.pl 24.11.09, 13:35
      Dopóki istniało 3DO seria Heroes świeciła triumfy !
      Niestety 5 część to tylko poprawiona kopia Heroes 3,
      oby najnowsza część wnisła coś nowego!
    • Gość: Niko12131 Re: Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy IP: 82.160.208.* 24.11.09, 13:37
      czyli co bardziej Manga/Anime w red alert 3 to się nie sprawdziło
    • Gość: Z Re: Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy IP: *.multimetro.pl 24.11.09, 13:39
      Ech, no to sie definitywnie skonczy legendarna seria. Wielkie miecze chinskich aniolow powroca w kolejnej czesci, dobijajac klimat oryginalnych (1-3) HOMM-ow. Zycie.
    • Gość: gosc Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: 195.116.98.* 24.11.09, 13:45
      W raz z rozowjem gospodarczym Chińczycy odchodzą od produkcji tekstyliów na rzecz nowocześniejszych rzeczysmile
      ...
      www.tnij.org/oferta2010
    • Gość: J-23 Re: Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 24.11.09, 13:47
      Cały czas uważam że najlepsza była druga część, etap pośredni między stosunkowo ubogą jedynką a nieco nieprzejrzystą trójką. A to, co widać na screen'ach... no cóż. Wszystko się zmienia.
    • Gość: Niko12131 Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: 82.160.208.* 24.11.09, 14:01
      ah Pamiętam te noce zarwane z kolegami przy piwie przy 3
    • Gość: juhas Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: *.csk.pl 24.11.09, 14:06
      Jeśli to prawda to ta gra będzie porażką....nie dość że to robia chińczycy którzy prawdopodobnie nawet nie grali w poprzednie hommy, to jeszcze wydaja to na konsole co praktycznie zapewnia że gra bedzie miała poziom trudności dostosowany dla półgłówków...nie rozumiem po co wydawac strategie na konsole jak i tak sie na nich nie sprzedadzą, a werjse pecetowe na tym sporo ucierpią.
    • Gość: zezz Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: *.chello.pl 24.11.09, 14:20
      Akurat chinczycy to od dawna maja nawet mmo HoMM, wiec to narod ktory z HoMM jest za pan brat.
    • Gość: sex Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 15:04
      sex
    • Gość: cezeter Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: 195.128.228.* 24.11.09, 15:48
      DLA MNIE (specjalnie napisalem duzymi) HOMM skonczyl sie na ostatnim dodatku do 3-ej czesci. 4 i 5 to nie to samo. Brakowalo mi tego trojkowego klimatu oj bardzo bardzo.
    • Gość: Triv Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: 77.242.225.* 24.11.09, 16:23
      mightandmagicheroeskingdoms.ubi.com/

Już jest, szkoda ze nie w Polsce. ;}
    • krzysieknn Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! 24.11.09, 17:15
      @juhas
      A w jakie gry strategiczne grales na konsole? To pytanie retoryczne - bo nie grales w zadne, nie posiadasz konsoli i zazdrosc cie zżera. Jak typowy looser chcesz podreperowac sobie ego wypisywaniem bzdur. Tak przy okazji to nie jestes SS uzywajcyn gosciowego nicka? Ale wracajac do tematu - pozycz albo wyzebraj pare godzin udostepnienia od znajomego konslki PS2 i pograj w: Growlansera, Ring of Red, Gladius albo Soul Nomad. Przekonasz sie czy gry strategiczne na konsole sa dla "polglowkow", geniuszu.
    • noctis6 Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! 24.11.09, 18:15
      naaaareszcie coś o herosach smile więcej czadu
    • Gość: zasmucony Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 08:42
      Eh jak to będzie produkt ,,Made in China" to coś czuję,że ta gra nie będzie szalała na rynku...
      Dlaczego? Już wam mówię

Po pierwsze pewnie jak wszystkie inne produkty z Chin będzie wadliwy i możliwe,że trujący...(Ten trujący to nie koniecznie ale miałem tu na myśli zatrute mięso i sprzęt kuchenny wykonany z materiałów mogących wywołać raka)

A po drugie ta gra pewnie będzie wadliwa i w roku 2025 wyjdzie patch ,,56773.12345613475"
    • Gość: satan Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 09:54
      moze wkoncu nie bedzie sie nudzilo po 3 misjach
    • Gość: gilthanas Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: *.synerway.pl 25.11.09, 10:29
      Wszyscy tak zapatrzeni w 3-ke, a mi sie wlasnie czesc 4-ta najbardziej podobala. Najdluzej gralem w I-sza czesc bo w tamtych czasach bylo cos bezkonkurencyjnego.

W kazdym razie nie zmienia to faktu ze 5tka byla niewypalem i kolejnym wersjom nie wroze powodzenia. Po prostu bylo tego juz tyle, ze model ubogiego rozwijania zamku i bitwy na malej planszy sie przejadl.

Powinni pojsc w strone walki gdzie decyduje nie ilosc zgromadzonych jednostek, tylko umiejetnosci gracza. Np. bitwa jak w seriach Total War, czyli RTS z ograniczeniem ilosci jednostek.
    • Gość: Zuz Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! IP: 80.50.34.* 25.11.09, 20:17
      Mnie najbardziej wciągnęła 3-ka i jeszcze ta muzyka z Heroes'ów... świetna. Ale myślę że kolejne części to już porażka jakaś będzie, chociaż powiem szczerze że zagrałabym w tę grę z grafiką jak np. w GTA IV bądź Assasins Creed winktylko nie wiem co by z tego wyszło...
    • jullol Heroes of Might & Magic VI robią... Chińczycy! 09.10.10, 16:07
      Made in china=beznadzieja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka