Dodaj do ulubionych

Bardzo pobożne granie

25.11.09, 20:17
nie zmienia to niestety faktu, że wszystkie te gry istnieją i są w sprzedaży. I każda jest niskobudżetowym, fatalnym i niegrywalnym knotem
---

hmm.. myślałem, że Brutal Legend się Wam w GC podobał...
ale cóż - ostatnio rzadko bywałem więc pewnie coś mi umknęło. Ale że niskobudżetowe...?
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Bardzo pobożne granie 25.11.09, 20:29
      @don

LOL
    • venmort Re: Bardzo pobożne granie 25.11.09, 20:47
      A tam od razu niegrywalnym knotem, najpierw trzeba spróbować, potem oceniać.
      Heaven wygląda całkiem, całkiem i można chodzić po wodzie. A uszkodzenia wahadłowca mogły być na tyle poważne, że komandor Joshua tego nie przeżył i jego lądowanie w niebie ma charakter metaforyczny wink
      Pomysł na Zoo Race jest iście mistrzowski, w takie wyścigi jeszcze nie grałem. Znalazłem nawet triala:
      download.cnet.com/The-Zoo-Race/3000-7518_4-10742141.html

Co do Tetrisa, to wypadałoby w takim razie, by ktoś wypuścił chrześcijańską wersją, w której będą tylko klocki w kształcie krzyży. I nie ma, że trudno, w końcu chodzi o zbawienie.
    • i.sadhu Re: Bardzo pobożne granie 25.11.09, 20:56
      Kurde, i znowu temat w którym można się ponabijać z religii i zaślepionych owieczek. Ale nie, tym razem się powstrzymam i nie będę prowokował smile Choć z natury jestem straszliwie uczulony na kościół, to dzisiaj nie ulegnę szatańskiej pokusie wink

Kochani bracia katolicy, możecie grać i praktykować jednocześnie, tylko pozazdrościć smile

Zostańcie z Bogiem smile ( <-
    • Gość: b Re: Bardzo pobożne granie IP: *.budinet.info 25.11.09, 21:11
      www.youtube.com/watch?v=niVKruGmDew
    • Gość: Deluos Re: Bardzo pobożne granie IP: *.75.lokis.net.pl 25.11.09, 21:16
      Amen.
    • Gość: apost_ Re: Bardzo pobożne granie IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.09, 21:37
      i znowu wychodzi na to, ze katolicy maja swoje gry, a ateisci nie... no chyba, ze macie inne zdanie na ten temat? smile
    • Gość: Dead Re: Bardzo pobożne granie IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.09, 21:43
      A co z gra Requiem: Avenging Angel? Też mogłaby zostać wliczona do powyższego zestawienia, a wcale nie była niegrywalnym knotem.
    • Gość: plum Re: Bardzo pobożne granie IP: *.175.144.166.koba.pl 25.11.09, 22:16
      O matko! Poczytalem troche ich opisów 'tych zlych' gier. Przecież ci ludzie maja nie rowno pod sufitem.
    • Gość: mizin Re: Bardzo pobożne granie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 22:50
      A ja nawet myślałem o stworzeniu projektu własnej chrześcijańskiej gry "Arise" smile Gdzie można by było być takim aniołem pełną gębą, ze skrzydłami, latającym, z poświatą itp. I celem gry byłoby nie zabijanie stworków ani pokonanie przeciwnika, tylko pomaganie ludziom, działanie cudów, rozmawianie (modlitwa) itp. To mogło by być naprawdę fajnesmile Wciąż nad tym pracuję. A w ramach outro - Apokalipsa, sąd ostateczny, zrealizowany z wykorzystaniem potencjału najnowszych technologii. Coś, co by przebiło nawet Dante's Inferno smile
      Tak, nie ma to jak pomarzyć wink
    • Gość: :D Re: Bardzo pobożne granie IP: 81.219.156.* 25.11.09, 23:05
      LOL od samego patrzenia na pojedyńcze screeny z gier widać od razu, że są co najmniej lekko walnięte.
    • Gość: wertyui Re: Bardzo pobożne granie IP: *.sqy-bng-012.adsl.virginmedia.net 26.11.09, 01:14
      "A nuż te anielice...

Sławek Serafin"

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: grim1234 Re: Bardzo pobożne granie IP: *.146.rev.vline.pl 26.11.09, 02:57
      Serdecznie polecam/odradzam czytania o antychrystusowych grach w tym linku. Wywaliłem gały czytając o Brutal Legend, dalej niestety zabrakło mi sił, tak dużo durnot pisanych przez manipulowaną owieczkę nie zdzierżę.
    • Gość: Babka z Marsa Re: Bardzo pobożne granie IP: *.chello.pl 26.11.09, 06:55
      Religia jest ZUA! Od dawna chodzę do kościoła i zauważyłam, jak ksiądz w połowie mszy podchodzi do mnie od tyłu z chytrym uśmiechem, chcąc mi wszczepić URZĄDZENIE DO KORONTOL... KONLTRO... KONTROLOWANIA MÓZGU! Na szczęście znam ate-karate (specjalna, ateistyczna sztuka walki), tak więc powaliłam go i uciekłam na zaplecze kościoła. Tam okazało się, że księża trzymają w piwnicy żywych ludzi w słojach, a do tego przeprowadzają na nich eksperymenty naukowe! Za tym stoi nikt inny, jak tylko papież, który jest odpowiedzialny m.in. za zamach z 11 września 2001, huragan Katrinę oraz za moje wrośnięte paznokcie, a także za to, że taki jeden chłopak nie chce ze mną pójść na randkę i mówi, że jestem pusta sad
    • Gość: sen o śnie Re: Bardzo pobożne granie IP: *.tvkstella.pl 26.11.09, 09:13
      Jedną z wad religii (kapłani twierdzą że zaletą) jest to że nie dostosowuje się do epoki, a chce żeby każdy dostosował się do religii, czyli cofnął o jakieś kilka stuleci.

----

"Wszystkie dzieła pańskie błogosławcie Pana, Surrexit Christus alleluja..."

Czyli gry też tongue_out
    • Gość: LeonPL Re: Bardzo pobożne granie IP: 150.254.212.* 26.11.09, 09:17
      normalnie padlem ze smiechu. strasznie zabawny komentarz BzM. poplakac sie idze.
    • Gość: taa Re: Bardzo pobożne granie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 10:58
      nierozumie dlaczego odrazu tłum ateistów żuca się na chrześcijan przy każdym jednym artykule choć troche związanym z religią ,(rzenujące) nie chcecie to nie wieżcie nikt wam tego nie zabroni , a co do tych gier to czuje sie zniesmaczony jako gracz i człowiek wieżący
    • shalick Re: Bardzo pobożne granie 26.11.09, 11:11
      @taa - gdzie dokładnie widzisz ten tłum?

Jeśli chodzi zaś o podlinkowaną stronę, to nie wiem czy jest bardziej straszna czy śmieszna.
    • slawomir.serafin Re: Bardzo pobożne granie 26.11.09, 11:14
      @wertyui - wiem, wiem, dzięki nazwisku mam służbową wejściówkę big_grin
    • Gość: Niewolnik Wiary Re: Bardzo pobożne granie IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.09, 11:23
      TAA co mają traktować jak królową o NIE.
    • Gość: Niewolnik wiary Re: Bardzo pobożne granie IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.09, 11:27
      Ja zrobić prawdziwą grę katolicką to powinno być Palenie na stosie niewierny i zabijanie w imię wiary .
    • Gość: CFaust Re: Bardzo pobożne granie IP: *.devs.futuro.pl 26.11.09, 16:10
      W sumie Painkiller to tez taka chrzescijanska gra wink Nie mam nic przeciwko grom, ktore czerpia z chrzscijanskich mitow smile Tak jak i z buddyjskich, judaistycznych i innych. Jednak chodzi o dobre wykonanie. Wciaz z czuloscia przypominam sobie Gabriel Knighta 3, ktorego fabula byla oparta o mitologie chrzescijanska - to byla naprawde niesamowita gra smile
    • Gość: mok Re: Bardzo pobożne granie IP: *.chello.pl 26.11.09, 23:08
      artykuł słaby, autor nie zna za grosz tematu Ch-games z serią Left Behind na czele. Czasem warto się wysilić poza listę z googla
    • Gość: Babka z Marsa Re: Bardzo pobożne granie IP: *.chello.pl 27.11.09, 18:59
      @LeonPL - dziękuję za komplement. Nad tym komentarzem pracowałam długie miesiące, godzinami cyzelując kreski nad ó i kropki nad i. Cieszę się, że ci się podoba.

@shalick - w każdym w zasadzie komentarzu powyżej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka