Gość: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 14:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-e Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, GamersGate, GOG 20.12.09, 14:27 Bierzcie Torchlight za 33 i Trine za 29 - za te ceny to naprawdę świetne tytuły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.09, 15:06 Wielkie dzięki za info o Teksie Odpowiedz Link Zgłoś
b4sh Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 20.12.09, 15:30 Myślałem o Team Fortress 2, ale po zagraniu podczas darmowego weekendu nawet 5 zł bym za to nie dał. Jak dla mnie porażka, nie wiem co ludzie w tym widzą. Pierwowzór Battlefield Heroes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czoko Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.toya.net.pl 20.12.09, 17:27 Do tego na aledrogo jest taniej TF2 i to dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absalum Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.09, 17:29 Trine wcale nie jest taki fajny. A po problemach z instalacją MW2 (typu ,,ta gra nie miała jeszcze swojej premiery'' , sciąganiem zawartości z serwerów(mam wersje pudełkową czy to żart?!))STEAM tak mnie wkur**a, że nie mam ochoty się z nimi zadawać i głęboko w... nosie mam ich promocje... Odpowiedz Link Zgłoś
nicolai0 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 20.12.09, 19:34 A ja nie mogę odżałować, że nie zaczekałem dwóch dni i w ubiegły czwartek kupiłem Torchlight za pełną cenę na steamie... Gdybym wiedział wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
faustino Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 21.12.09, 11:29 Najlepsza promocje dal w ten weekend EAStore. MOH:Airoborne za darmo jez Odpowiedz Link Zgłoś
faustino Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 21.12.09, 11:31 Ups, sie wyslalo. Jeszczio raz. Najlepsza promocje dal w ten weekend EAStore. MOH:Airoborne za darmo jezeli sie cos oprocz tego sie bralo. A ze Battleforge jest za darmo i system akceptowal transakcje to mozna bylo dostac gierke calkowicie za free. Dziekujemy Ci Evil Empire Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gamer.. 21.12.09, 17:13 @Absalum Trine jest warte akurat 29 złotych. 130 w dniu premiery bym w życiu nie dał. 29 jest w sam raz. Co do problemów ze Steam - zdarzają się raczej sporadycznie, mam chyba ze 40 gier, miałem problem tylko z Dawn of War przy przewalaniu ze źle wytłoczonej płyty (to jest problem, nie Steam). Na szczęście ściąganie działa i przy moim łączu nie zajmuje dłużej niż przewalanie DVD na dysk i rozpakowywanie do dwukrotnej objętości. Bzdurą jest natomiast GfWL+aktywacje+steam (jak z Batmanem). Piraci gry i tak mają, a jest upierdliwe dla legalnych użytkowników, @faustino - szkoda, ze napisałeś po fakcie. Odpowiedz Link Zgłoś