Dodaj do ulubionych

PS3 popsute?

21.12.10, 16:52
No i znowu mam problem z ps3.
A mianowicie po włączeniu RDR w trakcie wczytywania singla gra mi się zacina.
Dzieję się to podczas pierwszych ładowań magazynka na dole po lewej, ten kto grał wie o co chodzi. Dochodzi do 3/4 kuli i koniec, płyta przestaje się kręcić a ja mam tylko obrazek cowboya na ekranie, nie ważne ile razy bym czyścił płytę i uruchamiał konsole od nowa zawsze to samo. Moje pytanie, czy jest to spowodowane. Domyślam się, że gdyby był to laser to nie wczytałoby mi nawet pierwszego menu.
Obserwuj wątek
    • dewon Re: PS3 popsute? 21.12.10, 17:33
      ech ja się nie znam może gra jest zepsuta tak się czasami zdarza . sprawdzałeś z inną ?????mi mi się z 4 razy zacięło przy battlefield 1943 nic nie mogłem zrobić wszystko się zatrzymuję choć gra jest na dysku to wina chyba przegrzania konsoli chyba albo z łączem może mi ktoś odp ???
    • gamerr Re: PS3 popsute? 21.12.10, 17:34
      A inne gry działają ? Ja kiedyś zostawiłem grę na kaloryferze no i poszła się kochać, mimo, że nie było na niej ryski.
      • tieu Re: PS3 popsute? 21.12.10, 17:57
        Spróbuj inne gry, jeśli nie działają - pada laser.

Jeśli działają, pewnie bad sectory na płycie z RDR. (Może R* wymienia, wiem tyle, że MS wymienia gry za lekką dopłatą).
    • szympo Re: PS3 popsute? 21.12.10, 19:06
      Dzięki za pomoc, problem rozwiązany.
      autosave musiał być uszkodzony, po jego usunięciu wszystko wróciło do normy.
      • pavlo3721 Re: PS3 popsute? 21.12.10, 20:37
        to po h... rozpoczynasz taki wątek skoro gra działa płynnie i bez zarzutów,najpierw sprawdź grę na wszelkie sposoby a potem napisz coś konkretnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka