Dodaj do ulubionych

Co robić gdy PSN nie działa?

24.04.11, 11:46
Mniej więcej rok temu zastanawialiśmy się, co robić, gdy nie działa PS3 (pamiętacie jeszcze o błędzie 8001050F?). Część pomysłów nadal się oczywiście nadaje. Co na przykład można zrobić gdy nie działa PSN?

1. Spacer. To prawie jak wizyta w PlayStation Home! Place, fontanny, inni ludzie.
2. Odpalić Xboksa 360. Jest tam masa fajnych gier, na pewno na wszystkie nie mieliście czasu. Może to dobry okres by skończyć dawno zaczęty tytuł, lub pobawić się czymś małym z XBLA. Tak wiemy, Xbox LIVE jest płatny, ale przynajmniej teraz działa?
3. Odpalić coś na Wii/3DS. Online Nintendo jest mocno niedoskonały, ale cóż, aktualnie działa
4. Ponarzekać - to takie polskie. MS nie ma nic na E3, Wiedźmin 2 będzie słaby, Polygamia nie pisze o awariach Xbox LIVE i daje okładki tylko z Xboksa. Gupie fanboje.
5. Nauka. W końcu swego czasu PS3 dokonywało skomplikowanych obliczeń, które pomagały ratować życie. 80710a06 to ciekawa liczba - w zapisie dziesiętnym to 2154891782. Suma cyfr daje - 47, a co to znaczy? Czyżby ukryta wskazówka, że nowy Hitman pojawi się tylko na PS3 i nie będzie mieć multiplayera? A może chodzi o nowe Knights of the Old Republic, w którym głównym bohaterem będzie HK-47?
6. Skończyć w singlu gry, na które do tej pory nie było czasu. Dragon Age Początek, Killzone 3... te gry czekają.
7. Życie osobiste - piwo ze znajomymi, randka, wspólna wyprawa do kina. W końcu jest na to czas!
8. Książki, muzyka, komiks, film - tak, można ponadrabiać braki kulturalne

Czekamy na Wasze propozycje wink
Obserwuj wątek
    • ziomsnake Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 12:01
      Po prostu pograć w coś w singla jak ja np. Wolfenstein tongue_out
      • slonio Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 12:05
        Odpalić Xbox Live devil
    • wolfman7 Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 12:11
      Ja nabijam trofea w grach, w których mam zaległości ;]
      • psfan Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 14:53
        Ja dokładnie tak samo. Minutę po napisaniu tego skończyłem wyżej wspomnianego Killzone-a 3.
    • hipo5 Trofea 24.04.11, 12:15
      Ja też. Świetna okazja na maksowanie zaległych tytułów. smile
    • zwirz Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 12:38
      W moim przypadku to było:
      - grill ze znajomymi
      - spacer z dziewczyną (i to nie jeden)
      - wizyta w kościele
      - ponownie przechodzenie Mass Effect 2 na X360 i granie online poprzez XBL
      - granie w AoE Online
      - odkurzenie kolekcji Ghost in the Shell
      - "odkopanie" roweru i wycieczka z dziewczyną.
      - Partyjka u kumpla w MK na PS3
      - Przechodzenie Wiedźmina
    • szpynda Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 12:40
      Można zakopać się w ogródku, posadzić kwiatki czy rzodkiewkę, wyskoczyć na rybki przy okazji konsumując ciekawą książkę.
    • olekskazany Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 12:40
      Dlaczego nie pograć na handheldzie? Ja od dwóch dni gram na PSP i na iTouch naprawde extra zabawa. Polecam również wszystkim Operation Flashpoint Red River chociażby na Xboxa 360. Gra się naprawdę nieźle.big_grin
    • lopi Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 12:48
      czekać aż zadziała;P a to już niedługosmile bo uporali się z problememsmile
      • Gość: Igor Re: Co robić gdy PSN nie działa? IP: *.radomsko.pilicka.pl 24.04.11, 12:59
        Skąd wiesz? gdzie to można sprawdzić?
        • pawepek Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 13:09
          Odpalić XBL może wtedy ktoś zobaczy jak dobra jest to usługa i przestanie narzekać że trzeba za niego płacić całą dyche na miesiac. Zwlaszcza że teraz można to zrobić for free
          • juggernaut87 Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 13:51
            Taki luźny temat, ale zawsze jakiś xbot musi wejść i się spieniać smile
            Jak ktoś musi koniecznie pograć w sieci to proponuje kupić Portala 2 i wbić na Steam hehe
            • radzio360 Re: Co robić gdy PSN nie działa? 26.04.11, 08:25
              ahh ta agresja PSN-owcówuncertain
          • dobressie Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 14:51
            wiesz co? rozwalić xboxa możnadevil
    • soultimer Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 14:08
      Wg mnie wszystkie te rzeczy można zrobić niezależnie od awarii - sam tak czynię wink. Ale temat ma być luzacki, zatem np. jeśli chodzi tylko o kwestie growe trenuję w Mortala na PS3, a co jakiś czas zmiana na Xboksa 360 i Fable III, GoW 2, Trials HD itd. wink.
    • igorbien Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 14:23
      Doplatynować tytuły które zalegają na półce, wyczyścić konsolę od wewnątrz i zewnątrz(na święta - musi się błyszczeć jak psu jajca), pograć na kompie w gry z promocji ze steamu z całego ubiegłego roku, itp. itd.

Kiedy nowa polygadka?
    • fisz96 Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 15:16
      Heh dobre pytanie ......... Ja rzadko gram przez multi . Jeżeli już to ze znajomymi z PSN . Teraz kiedy PSN nie działa to gram na XBL ale niestety bez sowjego team'u . Ale PS3 I X360 to nie same multi przecież gra w single player też może być ciekawa .....
      Jeżeli ktoś chce popykać na XBLA moje ID : Hektrus . Ubolewam nad tym że nie moge sprawdzić multi w Crysis 2 bo podobno fajne .........
      :
      • hans92 Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 15:24
        Można robić obrazki:
        PSN
    • pawcikpl Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 18:52
      wyjechać do rodziny na święta big_grin
    • sora_no_iro. Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 20:21
      survival bez vita w bio1 zaliczone... no to teraz bio2 cool
    • reven Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 20:33
      Uczyć się C++ !
      • fix_poland Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 21:50
        Zaprosić na party game kumpli :p
      • wwwiktor Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 21:52
        Pozyczyłem Resistance pierwszą część której nigdy nie widziałem aby ja zaliczyć(grafika zwaliła mnie z nóg).Totalne muzeum,zapomniałem juz jak technika szybko się rozwija ,ale czasami jest dobrze cofnac sie w czasie po to aby zakupić po przejściu takiego szitu jakąś najnowszą super-hiper wypasiona gre.
        • hienamas Re: Co robić gdy PSN nie działa? 24.04.11, 22:16
          można się też powiesić i tak o to tym sposobem dostać się do klubu doszłych samobójców
          suspicious
    • yupikpl Re: Co robić gdy PSN nie działa? 25.04.11, 11:25
      Można iść pobiegać. W piątek i w niedzielę przebiegłem po 17km (razem ponad 34km) smile A w ramach regeneracji przeczytałem zaległą książkę i jestem w połowie drugiej.
      • fix_poland Re: Co robić gdy PSN nie działa? 25.04.11, 12:24
        Pograć na PC jeszcze można smile
    • tieu Re: Co robić gdy PSN nie działa? 25.04.11, 13:16
      Ja doskonale wiem co robić - narzekać na galerię na poly.
      • toread Re: Co robić gdy PSN nie działa? 25.04.11, 19:48
        lol wink punkt o narzekaniu uwzględniłem wink
        tieu napisał(a):

> Ja doskonale wiem co robić - narzekać na galerię na poly.
    • mada12 Re: Co robić gdy PSN nie działa? 26.04.11, 19:51
      0. Ukryć przed sobą wszelkie ciasta.
      1. Przejść Zelde OoT w starym wydaniu, które sie ściągo jakiś czas temu z WiiShopa.
      2. Zchiterowac obiekt niebieski w Sword & Sworcery EP na iPhona (już jest! od 5 dni jakby kogo to obchodziło).
      3. Dozbierać wszystkie zielone gwiazdki w SMG2.
      SPECIAL przesłuchać OSTa SBsmirk&S EP big_grin jimguthrie.bandcamp.com/album/sword-sworcery-lp-the-ballad-of-the-space-babies
    • kusiek osama 02.05.11, 18:34
      kwejk.pl/obrazek/66731/amazing.html
    • zombienecrofil Re: Co robić gdy PSN nie działa? 02.05.11, 19:46
      Co robić? Pić! piwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka