Dodaj do ulubionych

Co zbliżone do Halo: Spartan Assault [Android]

IP: *.net.stream.pl 02.08.13, 18:33
Nie wydaje mi się, aby gry na Androida były specjalnie popularne na Polygamii, ale co szkodzi spróbowac ;P. Znacie jakieś tytuły podobne do Halo: Spartan Assault? W sumie nieco przypomina to Killzone z PSP, więc może do tego? Platforma/OS: Android.
Obserwuj wątek
    • astronauta Re: Co zbliżone do Halo: Spartan Assault [Android 02.08.13, 21:23
      Nie znamy i nie chcemy znać, bo sterowanie w takich grach jest ciężko upośledzone. Ciężko upośledzone sterowanie występuje w grach 3D opartych na interfejsie dotykowym, w których kierujemy bezpośrednio jakąś postacią pojazdem, lub obiektem, a rozgrywka odbywa się w czasie rzeczywistym. suspicious
      • Gość: ororo Re: Co zbliżone do Halo: Spartan Assault [Android IP: *.net.stream.pl 02.08.13, 22:10
        Widzialem, ze gra zbiera dobre recenzje, gameplay tez niczego sobie.

www.metacritic.com/game/pc/halo-spartan-assault
        W sumie zgadzam się, że może być nieco problemów, ale to nie zmienia mojego pytania tongue_out.

• astronauta Re: Co zbliżone do Halo: Spartan Assault [Android 02.08.13, 23:14
          Dobre recenzje może zbierać nawet gra na system, którego kontroler ma tylko jeden przycisk, bez żadnych gałek analogowych, ani bumperów. ale chyba nie o to chodzi.
        • Gość: HALO Re: Co zbliżone do Halo: Spartan Assault [Android IP: 5.172.252.* 20.03.14, 00:34
          No właśnie też poszukuje takiej gierki typu HALO na android miałem jedną nazywała się call of mini infinity (chyba) ale po znalezieniu graczy niestety 'CRASH'! sad wywalało mnie na pulpit posiadam lg l5 gra nie była w hd ale niestety nie działała nie wiem czemu z innymi gierkami nie mam problemu (niektóre mulą) ale nie wywala mnie na pulpit . Teraz gram w cricital missions space i działa dobrze (przy grafice ustawionej na low) big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka