Dodaj do ulubionych

POMOCY POTRZEBNY !!!!MORROWIND!!!!

23.05.05, 01:02
Witam wszystkich jestem fanatycznym graczem The Elderscrolls 3 MORROWIND
Po kilku miesiacach przerwy postanowilem kontynuowac gre
I tu nastapila tragedia!!!
Moja kopia a doklanie obraz *.iso zostal bezpowrotnie uszkodzony

JEZELI KTOS MIESZKA W POZNANIU W OKOLICACH JEZYC I POSIADA TA GRE, BARDZOBYM PROSIL O KOPIE TEJ GRY, OCZYWISCIE ZA KRAZKI ZAPLACE.

MOJE GG:4389027

PROSZE!!

Fanatyk MORROWIND
Obserwuj wątek
    • dino22 Re: POMOCY POTRZEBNY !!!!MORROWIND!!!! 23.05.05, 01:53
      Nom nieciekawa sytuacja uncertain Domyslam sie ze nagrales twoja ulubina gierke na
      plytce CD firmy "Krzak" i takie potem sa skutki. Zawsze powtarzam nie
      nagrywajcie ludzie na odpadach poprodukcyjnych. Poczytajcie sobie pierwsza
      lepsza gazete a dowiecie sie ze wiekszosc plytek niewiadomo jakich to poprostu
      odpady czyli to co matryca odrzuci dawane jest jeszcze raz i potem dziala to
      tydzien, dwa albo miesiac. Ja nigdy na czyms takim nie nagrywalem i mam juz
      plyty najstarsza ma 8 lat i wszystkie dzialaja. Koledzy kupuja takie cos i
      potem sie zala ze im nie dziala. Nie oczekujcie zbyt wiele za pytke ktora
      kosztuje 0,10 gr. Pewna jakosc i gwarancje na dluga zywotnosc gwarantuja
      nosniki VERBATIM, TDK, SONY, PHILIPS, DYSAN, jest jeszcze pare innych ale te sa
      najlepsze. Jest teraz setki firm produkujacych odpady. Niemal zawsze sie to tak
      konczy. Plytki te sa prawie raz takie drogie ale macie pewnosc ze beda dzialaly
      dlugo. Podam dla przykladu ze plytka silver-silver powinna wytrzymac minimum 10
      lat. Dla ciebie przyjacielu niech to bedzie nauczka na przyszlosc. Pozdrawiam!
    • mefisto999 Re: POMOCY POTRZEBNY !!!!MORROWIND!!!! 23.05.05, 10:44
      Pierwszy obraz byl na dysku
      I w wyniku jakiegos przedziwnego sabotazu systemu Windows 2000
      z pliku *.iso zniknal plik data3.cab

Drugi byl na plycie CD HAWK nagralem ich juz 300 sztuk wszytkie sa O.K a ironia losu sprawila ze fatal error nastapil akurat na tej jedynej najwazniejszej

Wyglada na to ze dane nie sa bezpieczne ani na dysku ani na plycie.

Ach te "wynalazki" MICROSOFTU
      • dino22 ODP. 23.05.05, 10:49
        Jak stalo sie to niedawno to mozesz ten plik odzyskac, jest wiele programow do
        odzyskiwania danych. Jesli stalo sie to kilka dni temu i nie nadpisales tego
        pliku poprzez nagrywanie jakis inncyh zeczy w to moejsce to jak najbardziej
        plik jest do odzyskania. Poszukaj programow do odzyskiwania danych w google. :-
        ) Jesli nie znajdziesz to daj znac, jak wroce z z pracy to napisze ci z jakiego
        ja korzystam.
        • mefisto999 Re: ODP. 23.05.05, 11:03
          plik zniknal pare miesiecy temu a konkretnie gdzies w listopadzie
          nastapilo to bardzo szybko
          zaraz po skopiowaniu obrazu na dysk zainstalowalem gre a pare dni pozniej wypalilem plyte z obrazu iso na ktorej pliku data3.cab juz nie bylo.
          Plyta sama daje sie przejzec ale o instalacji ne ma mowy uszkodzone sa ostanie 20 MB danych i brakuje pliku.

Uruchomilem wszytkich kumpli moze uda sie znalesc nastepna kopie

Dzieki
    • mefisto999 DZIEKI WSZYSTKO ZALATWIONE 23.05.05, 12:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka