Dodaj do ulubionych

sims 2 na studiach

22.09.05, 21:52
słuchajcie mam problem z instalacją tego dodatku.Obydwa ściagnięte są z
torrentów podstawowa instaluje się ok dodatek w zasadzie też (s2u)aż dojdzie
do aktualizacji i koniec wyskakuje błąd.Jeżeli wiecie co zrobić to prosze o
pomoc i z góry dzięki...
Obserwuj wątek
    • maly_jelen Re: sims 2 na studiach 26.10.05, 16:14
      Ja mam pomysl: Kup gre, wtedy nie bedzie zadnych problemow! smile
      Alexandra maly-jelen
      • kupeczka666 Re: sims 2 na studiach 27.10.05, 14:41
        dziecko, my naprawde nie potrzebujemy twoich dobroczynnych rad o tym co mamy
        robic.. jak masz duzo kasy to jej kup i wyslij..

Blondynki bawia sie lepiej ;D
      • nivetta Re: sims 2 na studiach 27.10.05, 19:03
        kupeczka przyznaje Ci racje big_grin
        maly-jelen simsy sa drogie i niekazdego stac na orginal
        • fregata Re: sims 2 na studiach 27.10.05, 20:02
          Ukradnij samochód, bo też jest drogi i nie każdego stać.
          Ciekawe, że nikt nie poczuwa się do bycia złodziejem
          • nivetta Re: sims 2 na studiach 27.10.05, 20:39
            fregata no comment
            • fregata Re: sims 2 na studiach 27.10.05, 21:47
              dlaczego no comment? Mam ściągnięte mnóstwo muzyki z kazy i twierdzę, że tę
              muzykę zwyczajnie ukradłam, bo jej dostępność była zbyt duża, zbyt kusząca, a
              sankcji żadnych. Ale w końcu artysta na tym traci, wytwórnia traci, tłoczyciele
              płyt tracą. To samo z programem komp., ma się pirata to jest się złodziejem,
              różnica jest "tylko" w braku sankcji, które sprawiają, że stajemy się debilnymi
              małolatami będącymi o tyle dobrze wychowanymi o ile wiedzą, że nikt im dupy
              pasem nie przetrzepie. Dobrze wychowane dziecko postępuje właściwie nie
              dlatego, że boi się pasa, ba, nawet nie dlatego, że nie chce aby mamie było
              przykro, ale dlatego, że samo wie, że należy postępować właściwie. Dobrze
              wychowany człowiek korzysta z tych dobrodziejstw konsumpcjonizmu, na które go
              stać i nie kradnie nawet wtedy, kiedy wie, że za tę kradzież nie poniesie
              żadnych konsekwencji. W każdym innym przypadku jest człowiekiem wypaczonym, a
              tym bardziej wypaczonym im częściej i na poważniejsze zdarzenia używa
              eufemizmów zamiast określeń właściwych zdarzeniu. Korzystanie z kazy, emule,
              wareza itp. jest kradzieżą, a fakt, że liczba użytkowników sięga milionów nie
              świadczy o zmianie wartościowania, a o niestety upowszechnieniu kradzieży. Sęk
              w tym, że nawet dorośli zachowują się jak małe dzieci i gdy nikt nie widzi
              drapią się po dupie, wyrywają kwiatki z klombu, biorą cegły z budowy a nie ze
              składu budowlanego i korzystają z irackich płyt.

Simsy to nie chleb, jeśli nie zagrasz to napewno nie umrzesz, ale jeśli grasz
              na piracie to meij przynajmniej cywilną odwagę nazwać siebie złodziejem.
    • anulcik Re: sims 2 na studiach 27.10.05, 20:25
      skopiuj wszystko z katalogu downloads i savedsims, przy instalowaniu musza byc puste, a potem wklej to co tam bylo.
      • misia9943 Re: sims 2 na studiach 02.11.05, 11:26
        Posłuchajcie, to forum jest publiczne, każdy może sie wypowiadać, dobrze? Nie
        chcemy tutaj kłótni, czy to jasne? Niektórzy piratują, inni są uczciwi. Nie
        czepiamy sie sąsiadów o to, jak gra. I tak to pirat ma wieksze problemy: gra
        sie zacina, ma ja nielegalnie, i jeszcze to tak, jakby ja ukradł. A policja z
        tym walczy, tropi piratów. Nie wiesz, że gwiazdy okropnie sie wkurzają, gdy
        odkrywają, że ich przebój trafił nielegalnie do internetu? Nie kradniesz
        torebe. Nie kradniesz pieniędzy. Nie kradniesz żywności. "Jestem czysty"
        myślisz, a sie mylisz. Ukradłeś właśnie 4 płyty.
        JEŚLI POLICJA CIĘ ZŁAPIE WYMIERZY CI KARĘ OKOŁO KILKU TYSIAKÓW. jEŻELI NIE STAĆ
        CIĘ NA GRĘ, NIE POSUWAJ SIE DO PIRACTWA. bO TYM BARDZEJ NIE BĘDZIE CIĘ STAĆ NA
        OPŁACENIE KARY. A JEŚLI NIE ZAPŁACISZ, WOLISZ NIE WIEDZIEĆ , CO SIE STANIE!!!
        Tak kończa piraci: z rozwalonym komputerem, z brudnymi łapami. Radzę tym,
        którzy piratują, nie przyznawac się do tego. Bycie piratem to przestepstwo.
        Posiadanie pirackich gier to zbrodnia. Tak samo jak pirackie programy. Jak
        pirackie dyski i płyty CD.
        Niestety, handel piratami sie rozprzestrzenia. Już nikt sie nie dziwi, gdy
        widzi że jego kolega ma nieoryginalny dysk. Niestety...to normalne dla piratów.
        To nienormalne dla prawa!!!
        • kupeczka666 Re: sims 2 na studiach 02.11.05, 15:16
          Tylko, ze policja sciga takie osoby co sciagna sobie 4 plyty a pozniej jeszcze 2
          i jeszcze 2, ale dajcie spokoj ! Nie wszyscy to sprzedaja ! Powinno sie scigac w
          pierwszej kolejnosci tych co maja z tego jakies korzysci materialne !!!

Wiem, ze takich osob jest duzo, ale skoro EA Games nadal wydaje gre to widocznie
          maja tyle kasy, ze nadal sie tym zajmuja.

Blondynki bawia sie lepiej ;D
          • misia9943 Re: sims 2 na studiach 02.11.05, 15:47
            Jednak skoro kogos nie stać, to nie powinien sie znirzac do poziomu pirata. A
            piratem zostac łatwo/ Po prostu: grać w ściągniętę i nie kupione, tylko np.
            skopiowane gry. Skoro pisze : wszystkie prawa zastrzeżone, to znaczy, że
            kopiowanie tej gry jest ZŁE! Skoro cie nie stać na grę, to nie będzie cie stać
            na zapłacenie kary! A tak w ogóle, przyznaję rację: policja tak hop, od zaraz
            cię nie złapiesmile
            Ale już sama świadomość, ze ukradłeś?ukradłaś prawa autorskie,to moim zdaniem
            duży cięząr na sumieniu!!!
            • anulcik Re: sims 2 na studiach 03.11.05, 09:42
              nie kazde kopiowanie jest zle.
              jest jeszcze cos takiego jak kopia zapasowawink
              jesli masz gre kupiona i razem z nia masz skopiowane plyty, to nie odpowiadasz za to przed prawem, jednak jesli nie masz oryginalnej gry a posiadasz kopie...
              • ameno_nokia Re: sims 2 na studiach 03.11.05, 11:29
                Ale nieee! Każdy z was pomyśli:
                "Mogę kupić grę...150m złoty...Mogę ja skopiować...za...0 złoty! Łał, to się
                opłaca!"
                Nie rozumiem tego myślenia. W reklamie jest zdanie "szukaj w sklepach". A to
                znaczy, że gra jest w sklepach, a nie w jakimś deamone do ściąganaia!!!
                Poza tym, człowiek taki jest. Ulega czemuś co jest nielegalne, bo nie placi. a
                moim zdaniem warto zapłacić 150 zł za bezpieczeństwo (policja cie nie złapie) i
                za samą grę! Znałam chłopaka, który był po prostu młodocianym piratem!!!
                Policja wyznaczyła mu karę 0 tysięcy złoty. A on m iał tylko 1 dysk!!! Skoro za
                jeden dysk tyle płacimy, to pomyślcie, piratki, ile wy zapłacicie za 4 dyski
                the sims 2. A mogłybyście za to wszystko opłacić rachunki i kupić fajne ciuchy!

No, racja, jest coś takiego jak kopia zapasowa. Ale kupeczka666 i inne postacie
                (np.nivetta) mają całą gre ściągniętą!!!
                • ameno_nokia Re: sims 2 na studiach 03.11.05, 11:30
                  znaczy 10 tysięcy. Sorka za błądsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka