kumorek25 20.12.05, 22:22 proszę, żeby się kalkos nie denerwował,że tak nazwałam wątek - tak się nazywa gra. [ mam nadzieję,że nie było ] Escape I Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalkos Re: Escape I 21.12.05, 00:12 ale ja sie nie denerwuje - oczywiscie o ile tak sie ta gra nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape I 21.12.05, 22:16 No dobra. Gierka fajna ale ja jak zwykle utknęłam co macie, gdzie jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
kumorek25 Re: Escape I 21.12.05, 22:41 ja probowalam grac wczoraj, ale niestety słabo mi to szlo. znalazlam dolara, za ktorego kupilam mlotek, próbowalam tez przekupic psa kawalem miesa, ale nie udalo się. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape I 22.12.05, 09:07 Przeszłam i to sama hehe jestem z siebie dumna Gierka jest świetna, naprawdę, trzeba dużo myśleć. Proponuję zapisywać wszystkie imiona i ważniejsze rzeczy bo potem będą potrzebne do pewnego quizu Jakby co, służę pomocą Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
froom Re: Escape I 05.01.06, 19:52 Wibrator któwego kupimy za dolara u Lory, trzeba zanieść dziewczynie co śpi w hamaku, z łomem(nie pamiętam skąd)wyruszamy do okienka koło basenu, w piwnicy bierzemy papierosy i spogladamy na mapkę nad drzwiami bo jeszcze się przyda, jak rozwalimy ściane dynamitem od...nie pamiętam kogo jak sobie przypomnę szczegóły to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Escape I 05.01.06, 20:18 froom,nie pisz, proszę Cię, daj się pobawić, albo ostrzegaj, że podajesz "krok po kroku". Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Escape I 06.01.06, 00:18 utknęłam na planszach przy robocie, wulkanie i wodospadzie, nic tam nie można wziąć ? Odpowiedz Link Zgłoś