Dodaj do ulubionych

Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek?

26.12.05, 17:29
Moja stara Simka zmarła i kolo domu pod drzewkiem postawilam nagrobek, teraz w
tym domu mieszka jej córka z mężem. Ona kochala matke, nawet w pragnieniach
chce zobaczyć ducha matki, ale nie udalo mi sie aby go zobaczyla -choć kiedy
duch sie pojawil przed domem specjalnie kazalam jej tam iść, ale zawsze
patrzyla w inną strone albo zaczynala strzyc krzewy, a ducha jakoś nie
zauważala. Nie dało się też na ducha matki kliknąć. W sumie nie wiem po co ten
duch sie pojawil, latał dookola domu, dodatkowo grala wtedy groźna muzyczka.
Wlasciwie mam ochote usunąc ten nagrobek -skasować. Czy wtedy duch przestanie
pojawiać się?
Obserwuj wątek
    • chaspera Re: Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek? 26.12.05, 17:43
      Jesli usuniesz nagrobek, to simka moze za nim tesknic, ale fajtycznie, wtedy
      duch znika!
      • crazysexicool Re: Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek? 29.12.05, 20:11
        no nie wiem.. ja pozbyłam się nagrobka (sprzedałam go bo sie dało) a duch nadal
        straszył. wkurzyłam się i moje simsy wyprowadziły się do innego domu
        • ameno_nokia Re: Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek? 29.12.05, 21:13
          Te historyjke zmyslilas. To musial byc inny duchtongue_out
          • stefan998 Re: Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek? 29.12.05, 21:20
            NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI! NIE MOZLIWE ZEBY PO USUNIECIU NAGROBKA DUCH NIE
            PRZESTAL STRASZYC!

• witch23 Re: Ja tak robie 29.12.05, 21:31
              Zawsze usuwam nagrobek-to bezpiecznesmile
              • crazysexicool Re: Ja tak robie 30.12.05, 21:29
                mówie wam naprawdę mi się to przydażyło. moze jakiś bląd w grze lub cos..
                • ameno_nokia Re: Ja tak robie 30.12.05, 23:21
                  A to dziwactwo sad
        • monika_1007 Re: Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek? 08.02.06, 16:36
          czasami duch jak kogoś za życia nie lubily to straszą ich później ale są tylko
          po to
    • grzeski67 Re: Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek? 03.01.06, 19:21
      Musisz usunąć nagrobek wdety nie będzie się pojawiała.Ja mialam to samo. Odpisz
      mi proszę. Ola.
      • chaspera Re: Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek? 08.02.06, 17:04
        A jesli sim mial dlugie, szczesliwe zycie i zmarl smiercia naturalna to potem
        jako duch bedzie pomagal w poscielaniu lozka i w innych lekkich pracaqch
        domowychsmile
        • c.kapturek Re: Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek? 08.02.06, 21:16
          na serio, taki duch pomaga w pracach domowych hmmm muszę to wybróbować smile)))
          • anulcik Re: Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek? 09.02.06, 09:06
            mialam pelno takich duchow - zakolekcjonowalam sobie zlote nagrobkibig_grin ale mnie te duchy ciagle straszylysad
            • c.kapturek Re: Po co jest duch Simki -usunąć nagrobek? 09.02.06, 13:31
              qurde, ale wy macie pomysły...dobre;DDdddd
    • katrino WSKRZESZENIE 03.06.06, 16:13
      Ja mam wszystkich simów WSKRZESZONYCH big_grin więc nagrobków już nie ma. Po czym
      wskreszałam jakiegoś sima to nagrobek znikał... Wypróbujcie to, a wasze simy
      będą szczęśliwe smile To dom Oliwki Widmo
      • luiza41 Duchy 03.06.06, 20:37
        wiecie u mnie jak stworzyłam rodzinke to zmarła mi starsza simka i był nagrobek bo ją zpaliłam(specjalnie)i usunęłam nagrobek jak był i nadal straszyła ale już juej nie mogła wskrzesić bo nie miałam nagrobka no i ten duch pozabiłał mi simów małą doniczką(nie wiem jak to sie stało) pa
        • sonia0014 Re: Duchy 03.06.06, 20:48
          ...mi duchy strasza.....jak jest noc i wszystkike simy spia to nagle wstaja bo
          zmarly sim wskakuje do łożka i potem ich straszy..i tak prez cala noc..A gdy
          wezme sima zyjacego i dam opcje oplakuj(nad nagrobkiem)to duchy nastepnej nocy
          nie strasza.ale dobre jest to ze jak np.Jedna simka zmarla smiercia glodowa to
          od czasu do czasu gdy zapasy zynosciowe sa puste..uzeplania mi sie nie wiem
          jakim cudem...albo jak zas inny sim zginol od tego polaczenia krowo-kwiatu
          (zjadł ciastko=)) to w nocy je dokarmia..a w rezultacie krowka nie pokazuje
          ciastka i simy nie gina .. =D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka