lemurka3 03.01.06, 15:55 Czy graliście kidyś w tę grę? Mi się bardzo podobała zarówno 1 i 2. Jak dla mnie troche za łatwa - jedyny mankament. Czy możecie polecic coś podobnego do Syberii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamisio Re: Syberia 03.01.06, 18:43 Myst - nie powiesz, że łatwo; polecam też REAH i SCHIZM. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: Syberia 06.01.06, 10:47 W tak bajkowym klimacie, to juz chyba nie ma innej gry Ale z dobrych przygodowek polecam The Longest Journey (choc na mnie piorunujacego wrazenia nie zrobila), Still Life (thrillerowata), BlackMirror (rowniez kryminalek), Nibiru, BrokenSword. Teraz wyszedl i jest w sprzedazy Moment of Silence - slyszalam, ze rowniez niezly. Jesli interesuje cie wiecej informacji, to na tych stronach jest ich mnostwo: adventure-zone.home.pl/ www.adventuregamers.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: Syberia 06.01.06, 11:10 a poza tym polecam jeszcze gierki przygodowe online: www.emphaze.com/www.truelove.gr/tl001.html www.emphaze.com/demos/mg/ www.otterarchives.com/bounty2/index.html www.otterarchives.com/cotc.html Odpowiedz Link Zgłoś