1oo 27.04.06, 00:32 www.the-geek.com/g/mystery/Escape_from_the_Hall.exe Stoję przy górnej windzie i nic mi się jakoś nie wymyśla z tymi czerwonymi znakami. Grę można sobie ściągnąć, ma też save. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmmarta Re: Escape from the Hall 27.04.06, 10:10 Kurde ściągnęłam, ułożyłam to to zielone po lewej stronie i dalej mi pisze, że czegoś brakuje a ja już nic nie moge zrobić. Znalazłam jakiś tunel ale pisze mi , że powinnam coś tam wyłączyć (pewnie to zrobię jak ułożę już to zielone z klocków) ale jak to zrobić?! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Escape from the Hall 27.04.06, 10:16 Po ułożeniu zielonych elementów kliknij w to kółeczko po prawej. Jeśli dobrze ułożyłaś, powinnaś dostać nowy element, który się też pokaże przy górnej windzie. Tunel jest chroniony jakimś ekranem czy czymś takim i trzeba go wyłączyć, ale też nie wiem jeszcze jak. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape from the Hall 27.04.06, 10:20 Nowy element? do czego? też zielony? ja już mam wszystkie 9 zielonych elementów, bo co jeszcze jeden i do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Escape from the Hall 27.04.06, 10:29 Do ułożenia musisz mieć 12 zielonych elementów, tyle ile jest pustych szarych okienek. Dopiero potem dostaniesz nowy element do dalszej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: Escape from the Hall 27.04.06, 10:32 przy czerwonych znakach po ulozeniu zielonej ukladanki byly liczby, prawda? przypomnij sobie jakie i odnies to do znakow na dole Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape from the Hall 27.04.06, 13:16 ułożyłam te zielone cuda, dostałam podpowiedź z cyferkami i figurami geometrycznymi. Nic więcej nie dostałam tak powinno być? gdzie te cyferki wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape from the Hall 27.04.06, 13:23 No dobra, na dole windy są takie same figury....cóż z tym zrobić? nic mi cyfry nie mówią...hmmmm. Jesteście gdzieś dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape from the Hall 27.04.06, 13:24 Ok mam jakiś kalkulator czy coś tam kombinuję dalej Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape from the Hall 27.04.06, 13:30 No i stoję...potrzebne hasło do tunelu....coś jeszcze mam wziąść? coś ominęłam? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Escape from the Hall 27.04.06, 14:21 No, to jesteś dalej niż ja. Nie mam pomysłu na te czerwone znaki. Siądę wieczorem, to pokombinuję. W poprzednim poście piszesz "na dole windy" - czyli gdzie? Zrobiłaś już coś z tymi czterema hieroglifami, na lewo od tunelu? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape from the Hall 27.04.06, 14:57 Z nimi nie zrobiłam nic. A windą jedziesz na dół po ułożeniu zielonych klocków. Zamykasz windę i pokazuje Ci się to coś niebieskie na tym szarym klocku obok windy. Klikasz i pokzaują Ci się te same figurki co koło tych zielonych kloców się otworzyły namieszałam? Dalszej zabawy póki co nie psuję, jakby ktoś wiedział co z tym "kalkulatorem" zrobić to proszę dać znać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Escape from the Hall 27.04.06, 15:07 Ach, to! No, właśnie tam stoję i kombinuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape from the Hall 27.04.06, 15:16 Ale nad czym kombinujesz? nad otwarciem tego szarego klocka? Jakby co to wal czekam na hasło do tunelu skąd je tu wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Escape from the Hall 27.04.06, 15:19 tez ulozylem to zielone i dostalem numer z figurami. tyle, ze tego numeru nijak nie mozna wpisac... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape from the Hall 27.04.06, 15:30 Tego numeru się nigdzie nie wpisuje Na jego podstawie otwiera się szary klocek z lewej strony windy na dole Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Escape from the Hall 27.04.06, 15:32 Kurde balans, jakie to proste Te kliki mam jakieś chyba przesunięte w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Escape from the Hall 27.04.06, 15:39 Ten kalkulator przeniosłam na środek "tunelu" i wyskoczyło mi okienko, w które trzeba wpisać hasło, ale jeszcze nie wiem jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape from the Hall 27.04.06, 16:49 nooo to jesteś tam gdzie ja tyż kombinuję Odpowiedz Link Zgłoś