michrosss 12.12.06, 22:34 kto przeszedł dooma 3 ? ja zatrzymałem sie w misji Monorail , musze wpisac trzycyfrowy kod w komputerze czy ktos wie jaki to kod albo jak go poznac ? pomocy moje gg jakby ktos chciał mi pomoc szybko :1337521 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stowinski Re: DOOM3!! 13.12.06, 12:53 Czemu nie wejdziesz na forum związane z doom'em . tam wszystko pisze ,pewnie są też opisy gry. Dasz rade Odpowiedz Link Zgłoś
stowinski Re: DOOM3!! 13.12.06, 16:15 hmmm,to już było dawno jak w to grałem. rozejrzyj sieczy czegoś nie ma gdzieś przyklejonego jakiegoś kodu lub poszukaj u leżących lekarzy truposzy Odpowiedz Link Zgłoś
michrosss Re: DOOM3!! 13.12.06, 20:52 znalazłem tylko nagrania głosowe w których nie ma tego kodu , słuchałem ze sto razy a ty nie pamietasz tego momentu ? a solucji i poradników w necie tez nie moge znaleźć .poradniki płątne a solucje tylko po angielsku jak juz Odpowiedz Link Zgłoś
trialer Re: DOOM3!! 14.12.06, 10:14 Ten kod jest o ile dobrze pamiętam(dawno nie grałem) w jakimś PDA w plikach tekstowych. Trzeba wszędzie łazić i tyle. Chodziłem z pół godziny zanim znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
stowinski Re: DOOM3!! 14.12.06, 12:56 trialer napisał: > Ten kod jest o ile dobrze pamiętam(dawno nie grałem) w jakimś PDA w plikach > tekstowych. Trzeba wszędzie łazić i tyle. Chodziłem z pół godziny zanim > znalazłem. Własnie ,dokąłdnie dobrze kolega radzi . W takich wszystkich notatkach masz kody i to nietylko do jakiś drzwi ale i amunicji ,kamizelek <ok> Miłej gry i szukania Odpowiedz Link Zgłoś