Dodaj do ulubionych

Zero Punctuation: God of War: Chains of Olympus

IP: *.chello.pl 05.05.08, 11:33
jakas kurde dziwna ta zapowiedz - meczacy jest ten lektor

--
19 tysięcy darmowych gier on-line na ZAMBA.PL
games.zamba.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: pabi Re: Zero Punctuation: God of War: Chains of Olymp IP: *.aster.pl 05.05.08, 12:19
      Gra genialna, choc znacznie latwiejsza niz jej "bracia" na ps2.
      Chociaz wciaz to samo niestety - luk zastepuje miotanie kulek, gigantyczne ostrze - rekawica. Juz na pol godziny przed koncem gry ma sie wszystkie umiejetnosci wymaksowane i oczy/piora znalezione...

I to by bylo na tyle z narzekania big_grin Gra swietna, miodna z kolejna cudowna historia, zakrecona fabula, nowymi zastepami potworow, walka z Charonem i wiele, wiele innych atrakcji. Polecam smile
    • Gość: j_uk_dev Re: Zero Punctuation: God of War: Chains of Olymp IP: *.ukonline.co.uk 05.05.08, 16:56
      O ile sam nie cierpię tego typu gier, to przy GoW na PSP spędziłem trochę czasu. Gra po pierwsze jest niesamowicie wykończona od strony wizualnej. Myślałem, że widziałem już wszystko co może PSP przy Logan's Shadow i później FF7: Crisis Core, ale GoW zmiotło oba tytuły pod względem wizualnym ( co prawda widać, że to już raczej limity, bo programiści wyłączyli vsync - synchronizację z "plamką" - to ostateczność, gdy istnieje obawa, że gra może nie działać płynnie ). Generalnie w poprzednie części dla PS2 nie grałem i raczej nie zamierzam, bo jak już napisałem - nie jest to mój typ gier. W sumie wad trudno jest się doszukać, gra się miło, czasami sterowanie potrafi dokuczyć ( do dziś nie mogę się przyzwyczaić do dziwacznego turlania ). Również fixed camera ( tzn. nie pozwalająca swobodnie sobą manipulować ) potrafi drażnić, gdy nie widzi się, ku czemu Kratos biegnie. Gra potrafi również być frustrująca miejscami, choć w moim przypadku to zapewne dlatego, że to nie mój typ gier big_grin Tak czy siak - tytuł jest naprawdę warty kupna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka