Gość: kristajic IP: *.eth.net.pl 21.10.08, 14:59 No co ty piszesz człowieku?! Jeden w całości wyrenderowany trailer, który tak naprawdę nie pokazuje nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Pierwszy trailer Alpha Protocol IP: 80.51.232.* 21.10.08, 15:07 alfa protokol jest crpg co y piszesz czlowieku przeciez on tez na konsole jest robiony co ty piszesz jak ty piszesz opanuj sie troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Pierwszy trailer Alpha Protocol IP: *.k2.pl 21.10.08, 15:12 mało ten trailer pokazuje a szkoda... a ponowie co się tak pieklą cRPG to computer rpg... i w zasadzie łapie się tutaj wszystko od Fable i Jade Empire po Fallout i Baldur's Gate... czyli od gier z elementami RPG, które na siłę można pod RPG podciągnąć do molochów rozbudowanych po granice możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m [...] IP: 80.51.232.* 21.10.08, 15:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Pierwszy trailer Alpha Protocol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:59 Co wy macie do Mass Effecta? Plastikowe sci-fi? Akurat uniwersum jest dobre, to co mnie wpienia to takie "skompresowanie" akcji aby ukończyć grę nie w 100 a 20h. Ale wyrokowanie po jakimś filmiku (teaserze?)? Zmieńcie dilera. @: true. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZlyPorucznik Re: Pierwszy trailer Alpha Protocol IP: *.range81-159.btcentralplus.com 21.10.08, 19:41 A jednak obsidianowe produkcje, mimo,iz swietne, jednak nigdy nie dorosly do swoich bioware'owych rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkm Re: Pierwszy trailer Alpha Protocol IP: *.szczecin.mm.pl 21.10.08, 21:09 Przesada żeby cokolwiek rokować po tym filmiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keleb Re: Pierwszy trailer Alpha Protocol IP: *.chello.pl 21.10.08, 22:02 Mass Effect 100 godzin?? Ja się zawiodłem, zajęła mi ona tylko 17h. Co innego że rozrywka była przednia (przeszedłem w 1 noc). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Pierwszy trailer Alpha Protocol IP: *.gprs.plus.pl 21.10.08, 22:03 porównywanie bonda do bourne'a jest co najmniej nie trafne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Pierwszy trailer Alpha Protocol IP: *.k2.pl 22.10.08, 11:00 dlaczego? Bourne to Bond na botoxie stary schemat odświeżony na potrzeby nowego kina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Pierwszy trailer Alpha Protocol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 11:01 Damn, dlaczego facet na pierwszym obrazku wygląda jakby nosił armour z (M)ass Effect? Odpowiedz Link Zgłoś