Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowanie ...

• goku94 Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 12.11.08, 17:24
      Zgaduję, że w finale będzie HoM&M i Cywilizacja smile I mi to pasuje jak najbardziej smile
    • Gość: cl Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:09
      Ja już wyraźnie widzę, które gry wejdą do finałów.
    • Gość: gman Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.icpnet.pl 12.11.08, 19:53
      Grupa C to według mnie "grupa śmierci"... Wydaje się, że po za zasięgiem będzie HOM&M a o drugie miejsce walczyć Będzie Etherlords i Total War
    • Gość: g_a Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.xdsl.centertel.pl 12.11.08, 19:59
      Jeśli nie nastąpi niespodziewany nawrót samonamnażających sie głosów będziemy mieli finał HoMM vs Cywilizacja! Mam naszieję tongue_out
    • Gość: inseminator Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 23:16
      A prosiłem, nie dawać XCOMa i Master of Magic razem? Prosiłem. Sami sobie jesteście winni, oglądajcie się za siebie smile
    • Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 23:22
      brakuje mi Warhammer: Dark Omen (ew. Shadow of the Hornet Rat), skoro jest Total War, to te by pasowały, gry sa typowo turowe jeśli chodzi o walkę (jednostki się tłuką, co jakis czas pada kilu martwych, jeśli kilka oddziałów panikuje to albo równocześnie albo w pewnych odstępach czasu). Szkoda, że nie wchodziłem na GC keidy było podawanie typów.

I niech wygra Alpha Cenatauri! Najlepsza i niedościgniona gra cywilizacyjna!
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 13.11.08, 09:10
      brakuje mi Warhammer: Dark Omen

----

dla mnie oba Warhammery stare to RTSy, nie turówki - nie było w nich żadnego składnika turowego, bo podróże między misjami były elementem fabularnym, nie strategicznym. Dlatego też ich miejsce jest w GCDC RTSowym, który nastąpi za jakiś czas - i wtedy na pewno się znajdą w ósemce typowanej przez nas smile
    • Gość: omg Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.toya.net.pl 16.11.08, 00:01
      Cale zycie gram w homma..ale krzykne glosno UFO UFO UFO UFO!!
    • Gość: Maxs Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.vlan127.corcoran.lubman.net.pl 17.11.08, 10:59
      grupa B niby slabo obsadzona? a faworyt (master of orion) przegral sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka