Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA B

IP: 217.153.86.* 13.11.08, 16:01
Close Combat to megamiod, do tej pory jeszcze w to gram. Jagged Alliance - w jedynke i rozszerzenie jedynki gralem sporo ale juz dwojka mi sie nie podobala, dlatego moj glos idzie na CC.
Obserwuj wątek
    • trupiec Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 13.11.08, 16:14
      Och tak, Close Combat miażdży, Jagged Alliance masakruje, a Master of Orion to już w ogóle wyżyny wyżyn, które były na wyżynach. Ale mnie to nie rusza, Disciples przerobiło mnie na nudnego marudę, któremu jeszcze nigdy nie spodobała się konwencja HoMM.
      Niby Disciples nie był nigdy wybitny, niby nawet nigdy nie zagroził komercyjnie Hirołsom. Chociaż w sumie to chyba było w nim fajne... Tak czy inaczej. Disciples i tak odpadnie, więc zbyt wiele nie zwojuje własnym głosem. Wcale mnie to nie rusza, bo i tak gra jest w moim małym numerem jeden jeśli chodzi o turówki xD.
    • Gość: esz Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 78.151.69.* 13.11.08, 16:14
      Ciezki wybor. Pewnie wygra to, co najnowsze, czyli Disciples, bo kupa ludu nie slyszala nawet o JA, ale glosuje na MoO - za skale.
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.k2.pl 13.11.08, 16:20
      straszne, długo się zastanawiałem... MOO czy JA, jednak padło na JA mimo wszystko... ale MOO zasługuje na ten głos tak samo.
    • furry Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 13.11.08, 16:33
      lecz disciples jest najnowsza i tona nią będą głosować po 30 razy dzieciaki, które nie mają nic lepszego do roboty.

Głos na JA. Za Deadly Games smile
    • Gość: Truteń Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.icpnet.pl 13.11.08, 16:34
      Wybór był w miarę prosty - JA.
      Disciples mnie nie wchłonęło.
      CC owszem dobre, ale wtedy byłem zauroczony heksami, poza tym wyżej cenię Combat Mission
      MoO - no wiadomo, było miodne, grało się nockami, ale czegoś mi w nim brakowało.
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.k2.pl 13.11.08, 16:39
      MOO niczego nie brakowało no może poza obsługą normalnego systemu pamięci pamiętam jak sąsiada z góry ściągałem aby pomógł mi to cholerstwo ustawić. miałeś gigantyczną galaktykę, masę zróżnicowanych ras, możliwość budowania własnych jednostek z ogromną ilością elementów... czego jeszcze chcieć? smile ale fakt faktem, że JA wciągało jak bagno na dłużej a ostatni sektor to był istny hardcore big_grin w JA2 klimat odbijania Arulco wymiatał, nawet grafika pasowała od tego wszystkiego total. serio powinny 2 gry wychodzić z grupytongue_out bo i MOO i JA zasługują na to.
    • Gość: mv Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 89.174.58.* 13.11.08, 16:44
      MOO!

:]
    • Gość: mv Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 89.174.58.* 13.11.08, 16:45
      ps.
      MOO za makrozarządzanie - obecnym grom "kosmicznym" brakuje właśnie dobrego makrozarządzania.
      Galactic civilizations i Sins of the solar empire były pod tym względem tragiczne.
    • goku94 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 13.11.08, 16:53
      Znów prosty wybór - Jagged Alliance smile Ogólnie zauważyłem, że w żadnej z grup nie będę musiał się ani trochę zastanawiać wink
    • Gość: typo Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 17:24
      MOO, oczywiscie
    • Gość: Jarząbek Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 17:25
      Ech PG pokonany przez Europe, oby Jagged dał rade Disciples...co jak teraz widze wcale nie jest tak pewne. Jeśli wygra MOO też będzie zacnie, oby tylko nie przeraźliwie monotonne Disciples. smile
    • Gość: biboo Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.maxnet.net.pl 13.11.08, 17:39
      Luudzie! Co wy robicie??

Jedyna gra w której z drżeniem wpatrujesz się w ekran błagając by Tygrys jednak skręcił przed krzakiem za którym chowa się ostytatni już szeregowy z teamu bazooki, ranny, o spadającym morale, z ostatnim pociskiem... przecież on ma imię i nazwisko, może ma dzieci czekające za oceanem... (wiem, wiem, to sie leczy)
      TYLKO Close Combat !!

A tu wygrywa jakieś discilpes, łatwe, nudne, krótkie, zaskakujące tak jak skład drużyny poszukiwaczy przygód w kolejnym tomiku opowieści fantasy.....

Arghh... wypisuję się z gatunku ludzkiego.
    • Gość: qrc Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 195.205.202.* 13.11.08, 18:19
      Wahałem się długo między Disciples a Jagged Alliance, ale ostatecznie mój głos ląduje na JA
    • Gość: Pafun Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 18:41
      Close Combat - bo to jest prawdziwa wojna, każdy się liczy!
    • Gość: niczym Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.cust.teknikbyran.com 13.11.08, 18:48
      ależ ciasno jest..... moj glos idzie na JA
      pamietacie Ivana? haraszo,haraszo ;p
    • Gość: http://www1.orgfre Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 18:56
      www1.orgfree.com/
    • Gość: qwerty Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:17
      Jagged Alliance oczywiście. Ta gra wciąż żyje; po tylu latach wychodzą nowe mody ze znakomitym 1.13 na czele!
    • Gość: han solo Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.sds.uw.edu.pl 13.11.08, 20:00
      CC i JA moja para na finał, a nie jakieś półfinały. Trudno, niech będzie JA
    • Gość: KondziSDZ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 20:18
      Glos na JA
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 13.11.08, 20:49
      <ryk tłumu> ORION! ORION! ORION! </ryk tłumu> czy chcecie się sprzeciwiać rozgniewanej tłuszczy? big_grin
    • piooreq Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 13.11.08, 21:37
      Noż KUR-dystan! To już nawet w RPG'owej edycji łatwiej było wybrać niż tu. Postaraliśta się Sławku i cała redakcjo
    • piooreq Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 13.11.08, 21:39
      @slawomir.serafin:

Niech tłuszcza się cieszy - MoO tongue_out
    • Gość: Q Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.icpnet.pl 13.11.08, 22:52
      Disciples - niejeden stracony wieczor
      MOO - niejedna zarwana noc
      CC - spory szacunek dla naprawde swietnej strategii

ale to do Jaggeda wracam rok w rok. Glos na JA, bo nic nie brzmi tak jak "Never the thrill I'm looking for".
    • Gość: Ziggy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.acn.waw.pl 14.11.08, 07:06
      Grałem we wszystkie Close Combaty i wszystkie Jagged Alliance, wliczając w to niektóre mody. Sam nie wiem przy czym straciłem więcej życia... Ale głos idzie na JA, za poczucie przywiązania do prowadzonych najemników i kilkanaście świetnych postaci (Ivan, Nails, Magic, Scully smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka