pankomentarz 19.12.08, 11:43 "Tą wspaniała atmosferą świąteczną" tworzą ludzie. Jak jej nie chcą, to jej nie ma, jak chcą, to jest. A narzekanie pomaga tylko w jednej rzeczy, w wysuszeniu gardła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: y Re: Na szybko - Święta idą! IP: *.k2.pl 19.12.08, 11:58 mleh ja pracuje jeszcze 23.12 a świąt nie lubię wolę wielkanoc jest mięcho na stole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Na szybko - Święta idą! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.12.08, 12:11 A ja jestem niewierzący i dobrze mi z tym. A te tak zwane święta to już od dawna nie są kojarzone z żadną religią, tylko z crapowatymi mikołajkami rozwożącymi coca-colę z reklamy tv. To święto komercji i marketingu. Jedna wielka hipokryzja... A przeszłości nie ma co wspominać, bo tak naprawdę była tak samo gó...ana jak teraźniejszość, ale mimo wszystko w swoich wspomnieniach ją podświadomie idealizujemy :] Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Na szybko - Święta idą! 19.12.08, 12:49 Dla wszystkich świątecznych malkonentów proponuję zamknięcie się w piwnicy z piwem i kompem na najbliższy tydzień. Zaoszczędzą nam przesadnie optymistycznym, nie widzącym mrocznej komunistycznej strony świat narzekania, a i sami przyjemniej spędzą czas, niż na biadoleniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Na szybko - Święta idą! IP: *.k2.pl 19.12.08, 13:03 hmm ja też jestem nie wierzący ale takie święta mają jeden plus można się z rodziną spotkać popić dobre wino i się wyluzować no kompa też jest czas Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: Na szybko - Święta idą! 19.12.08, 13:50 Także jestem niewierzący, ale lubię święta - w sensie materialnym(ten cały komercyjny szał i wszędzie wokół dekoracje świąteczne etc.) nie duchowym. Za to Wielkanoc jak dla mnie nie różni się za bardzo od innych weekendów w roku prócz tego, że trzeba znowu jechać do rodziny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Na szybko - Święta idą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 14:41 Dla mnie święta są co roku takie same, a przynajmniej były... Ja na gwiazdę dostawałem np. gry. Teraz już jestem stary i na logikę jak bym chciał komuś sprezentować grę, to odpalił bym torrenta i ściągnął co potrzebuje. Ale dla mnie było by to prostactwo do potęgi ? dawanie komuś podrobionej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyk Re: Na szybko - Święta idą! IP: *.umwd.pl 19.12.08, 15:26 Pamiętam jak w dzieciństwie pod choinkę dostałem Amigę. Rety jaką radochę miałem. Od tamtej pory nic już nie sprawiło mi takiej radości Trochę to smutne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
shadow493 Re: Na szybko - Święta idą! 19.12.08, 16:47 Idą święta, miejmy nadzieje ,że się nie potkną. W końcu koniec tego wszystkiego i wolne przez 2 tyg...Jak ja to kocham... Odpowiedz Link Zgłoś