Gość: dd IP: *.centertel.pl 04.01.09, 14:27 Moje typy: Opowiesc: GoW2 Prostota: LEGO indiana Adrenalina: GoW2 Rywalizacja: Fifa09, SoulCalibur4 Zabawa: ogolnie gra na konsolce jest dla mnie zabawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morros Re: Moje gry roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 14:33 Moje: Opowieść:Assasin's Creed Prostota Rywalizacja:Fifa09 Adrenalina:Assaisn's Creed (momentami) Zabawa Ogólnie:Gta IV Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Moje gry roku 04.01.09, 14:34 A tutaj moje: Opowieść: Neverwinter Nights 2 Prostota: ogólnie gry na bazie LEGO Adrenalina: Live for Speed, F.E.A.R. Rywalizacja: Live for Speed, PES 2009 Zabawa: Loco Roco Odpowiedz Link Zgłoś
jiraya1 Re: Moje gry roku 04.01.09, 14:46 Moje: opowieść:GTA 4 prostota:Lego Indiana Jones adrenalina:na razie Call of Duty 5 ale niedługo kupuje Gears of war 2 Rywalizacja:Call 5 sieć i deatchmecze na jednym ekranie z kumplami zabawa:Lego indiana jones w co opie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Moje gry roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 14:53 Tu ode mnie: Opowieść: Fallout 3, Gothic 3 Prostota: Gothic 3: Forsaken Gods, za stare, dobre bugi Prostota, bo się nie napracowali, ale grałem bo uwielbiam Gothica Adrenalina: Fallout 3 i większość FPS'ów, w tym roku głównie CoD4, CoD5 i Crysis: Warhead Rywalizacja: Call of Duty 5 Multiplayer Zabawa: Mirrors Edge, za Le Parkour w grze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kszaqu Re: Moje gry roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 15:00 Opowieść: The Last Remnant Prostota: Loco Roco 2 Adrenalina: Left 4 Dead Rywalizacja: Taiko no Tatsujin Zabawa: Command & Conquer Red Alert 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtiii Re: Moje gry roku IP: *.punkt.pl 04.01.09, 15:21 ja mam pytanie: czy fable 2 to jakaś kontynuacja wątków z jedynki i jest całkowicie inna fabuła? Bo w jedynkę nie grałem a zastanawiam się nad kupnem 2. Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ascarib Re: Moje gry roku 04.01.09, 15:32 Opowieść: Dead Space Prostota: --- Adrenalina: Dead Space Rywalizacja: Call of Duty: WaW Zabawa: Prince of Persia Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Re: Moje gry roku 04.01.09, 15:43 Opowieść: Killzone / Shadow of the Colossus (a co w starocie grac nie mozna?!) Prostota: Little Big Planet / World of Goo Adrenalina: Pure / Eye Toy Kinetic Rywalizacja: BF2 Zabawa: Little Big Planet / Eye Toy Play Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Moje gry roku 04.01.09, 16:00 Kajtiii możesz spokojnie kupować Fable2. Znajomość jedynki nie jest potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakal140 Re: Moje gry roku IP: *.elk.mm.pl 04.01.09, 16:07 Opowieść: GTA IV Prostota: World of Goo/Puzzle Quest Adrenalina: Crysis: Warhead/ Devil May Cry 4 Rywalizacja: Lego: Batman/Indiana Jones Zabawa: GTA IV / CoD5 Rozczarowanie: Far Cry 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: Moje gry roku IP: 89.100.11.* 04.01.09, 17:19 Opowiesc: Valkyrie Chronicles, Uncharted Prostota: Elefunk Adrenalina: Uncharted, Metal Gear Solid Rywalizacja: CoD4, 5, SoulCalibur4 Zabawa: Warhammer online Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XdeX Re: Moje gry roku IP: *.chello.pl 04.01.09, 18:04 Opowieść: Assasins Creed Prosta: Mortal Combat vs. DC Universe Adrenalina: Alone in the dark Rywalizacja: Fifa 09 Zabawa: NFS Undecover Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Moje gry roku IP: *.chello.pl 04.01.09, 19:23 Zabawa: World of Goo i nic więcej nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el^^ Re: Moje gry roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 20:14 Moje typy: Opowiesc: GTA IV, Assassin's Creed, Stalker Prostota: Crayon Physics Adrenalina: Call Of Duty 4 na Veteran Rywalizacja: Wiadomo że Counter - Strike 1.6 Zabawa: Assassin's Creed, Crayon Physics, NFS Undercover Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek82 Re: Moje gry roku IP: 77.236.4.* 04.01.09, 21:59 Kurde, wszędzie chwalą Fable 2, a ja dopiero za kilka dni dostanę swoją kopię. Strasznie jestem napalony. Nie udało mi się pograć w 2008 we wszystkie zacne gry, ale na szczęście kilka przeszedłem i stwierdzam że rok był bardzo ciekawy. Moje typy: Opowieść: MGS4: GotP (takiego bohatera i cutscenek nie ma żadna gra) Prostota i zabawa: World of Goo i LEGO Indiana Jones Adrenalina: Dead Space, Gears of War 2, Mirror's Edge Rywalizacja: Burnout Paradise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: Moje gry roku IP: *.multi-play.net.pl 04.01.09, 22:03 @Autor u mnie jest tak samo. World of Goo zepchnęło wszystko na drugi plan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny chlopak Re: Moje gry roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 00:39 World of Goo - tak...ta gra mnie zafascynowala, a nawet wzruszyla i wprowadzila w szczegolny nastroj swoimi nostalgicznymi kompozycjami muzyczno wizualnymi. Ciekawa i zaskakujaca az do konca. Fabuły poszczegolnych rozdzialow tez sa ciekawe) w tej grze wlacza sie magia jak przy uroczej dziewczynie ktora patrzy Ci w oczy i bedac zawstydzona usmiecha sie slodko i niewinnie Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Re: Moje gry roku 05.01.09, 07:26 @Autor, Gienia, Fajny Chlopak: Tak, World of Goo jest super - tylko dlaczego ta gra jest taka krotka? W sumie bylo moze 4-6 godzin zabawy... To naprawde bardzo malo, nawet na dzisiejsze standardy. Nie wiem jak Wy, ale ja czekam na Even More World Of Goo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Moje gry roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 09:41 Zabawa: Spore, ale wiem że niektórzy pewnie mnie zakrzyczą. A zabawę mam bo biorę udział w konkursie sporki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takiostry Re: Moje gry roku IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 16:17 Gdzie szanowny pan Radek widzi w Gears of War 2 inwazje z kosmosu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qupaal Re: Moje gry roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 01:04 Niedawno odpaliłem Fable i... wywaliłem z dysku. Brak save'ów to brak poszanowania mojego czasu. Out. Na drugą część się nawet nie rzucam, jeśli jest w stylu konsolowym. Out. Moją grą minionego jest Jade Empire. Przepiękne, epickie story bawiło mnie znacznie lepiej niż Morrowind, Mass Effect czy NWN2! GoW2 nie znam, ale GoW jest wypas, jednak TYLKO na multiplayera, jak można krzyczeć do siebie "uważaj, coś biegnie pod sufitem!". Teraz gram w Fallouta 3. Trochę męczy mnie to, że lokacje są tak "rozsypane" w przestrzeni, że nie sposób liniowo obejść wszystkiego. To poniekąd wielki atut gry, ale mnie to męczy. Poza tym gierka wypaśna; godny następca serii. LEGO Indiana Jones to jakieś nieporozumienie. Widać, że jestem PC-manem, a nie konsolowcem. Brak save'ów i banalny gameplay czynią z tej gry niepoważną zabawkę za 150/200 zł. Sic! Różne mamy gusta, Radku. Oj różne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mason Re: Moje gry roku IP: 193.120.255.* 06.01.09, 10:49 Radek: w FB bys lepiej pogral ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Moje gry roku IP: *.komster.pl 18.01.09, 15:10 1) opowiesc: zdecydowanie assasin creed 2) adrenalina: uncharted, virtua fighter V 3) rywalizacja: 100% virtua fighter, ograc kumpla i wysmiewac sie z niego przez reszte dnia -> bezcenne. guitare hero i pojedynek na gitary -> miazga 4) zabawa: nfs carbon, ratchet i clank, star wars the force unleshed pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał D. Re: Moje gry roku IP: *.cable.tmark.pl 10.04.09, 00:16 opowieść zdecydowanie FAllout 3 i Fable 2 Odpowiedz Link Zgłoś