Dodaj do ulubionych

UNO będzie wszędzie

09.01.09, 13:13
Nie za bardzo wiem co ludzie w tym UNO widzą, zasady tej gry w zasadzie wykluczają jakiekolwiek wybory i tylko używa się po kolei kart, czasem jakiejś "bonusowej". Jeszcze jakby to było bardziej rozbudowane, jak makao to spoko, ale w tej formie to dość bezmyślna rozrywka.
Obserwuj wątek
    • janci0 Re: UNO będzie wszędzie 09.01.09, 13:29
      Już dawno nie grałem, ale uwagi miałem podobne. Mimo wszystko wciąga strasznie, poza tym bardzo miło gra się z innymi ludźmi.
    • crinos_pl Re: UNO będzie wszędzie 09.01.09, 14:04
      Mi też UNO niezbyt podeszło. Czasem to odpalę, ale za ta gra jest za bardzo losowa jak dla mnie, w wymiarze decyzyjnym gracz nie ma za wiele pola do popisu.
    • polychessman Re: UNO będzie wszędzie 09.01.09, 14:14
      "w wymiarze decyzyjnym gracz nie ma za wiele pola do popisu" Sam tego lepiej nie moglem określić. Czekam na jakieś kontrargumenty bo naprawdę jestem ciekawy co w tym ludzie widzą.
    • janci0 Re: UNO będzie wszędzie 09.01.09, 14:22
      Przecież napisałem smile. Jak grasz w multi to można pogadać i pośmiać się. Poza tym popierdółka smile
    • h4n2 Re: UNO będzie wszędzie 09.01.09, 15:44
      Wszystko co piszecie to prawda, jednak pamiętajcie że ta gra nie powstała po to żeby rzeźbić nasze bruzdy na mózgach (w wersji papierowej i elektronicznej), bardziej ją można traktować jako ciekawy sposób spędzania wspólnie czasu na sieci, ta gra jest wręcz idealna na kacu, po przegraniu się "ambitniejszymi" pozycjami, jak się za dużo piwska opiło żeby celować do hordy Zombie smile i masa innych sytuacji, w której po prostu chcecie posiedzieć i pogadać z ludźmi o pierdołach, miło spędzić czas bez napinania się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka