Dodaj do ulubionych

The Sims 3 opóźnione?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 15:40
nie... nie... tylko nie simsy sad
Obserwuj wątek
    • Gość: Janosik Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.compower.pl 26.01.09, 15:53
      to straszne...
    • Gość: moniczkath Re: The Sims 3 opóźnione? IP: 194.181.135.* 26.01.09, 16:04
      umieram...
    • Gość: Gość Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 16:24
      no to zakare sciagne pirata i pocalowali moje złotowki
    • Gość: y Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.k2.pl 26.01.09, 17:34
      och nie i co ja teraz biedny zrobię tongue_out
    • Gość: bartas9821 Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.torun.mm.pl 26.01.09, 17:37
      Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Autor Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.chello.pl 26.01.09, 18:24
      Wszyscy się śmieją z Sims'ów, a kązdy dobrze wie, że jak wyjdzie nowa część to. albo się ściąga albo pożycza od napalonych koleżanek pod pretekstem "przetestowania mojego nowego sprzętu. Sam jestem ciekaw co z tego będzie. Jak ktoś już powiedział w Simsy można zagrać a nie grać. Na dłuższą metę to gniot.
    • Gość: Panna Nikt Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.chello.pl 26.01.09, 19:24
      Tyle wrzasku, a może się okazać, ze zrobili sobie darmową reklamę. Trza poczekać do tej konferencjii...
    • Gość: panda Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.metronet.pl 26.01.09, 21:29
      Bo na co można wyrywać laski jak nie na Simsy :]
      Autor tu się z tobą zgodzę, sam z chęcią zobaczę czym to się je po raz trzeci
    • Gość: Gość Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 21:59
      Ludzie nie załamujie się! Pożyjemy, zobaczymy co dalej będzie. Może jednak premiera będzie w lutym!
      A nawet jeśli nie, to pomyślcie jaka bęzie podnieta kiedy gra pojawi się na półkach sklepowych! Im dłużej czekamy tym bardziej potem będziemy się cieszyć!
      Teraz wystarczają mi filmiki w necie, a jeśli Wam nie to... macie problem. Wkońcu nie każdy jest takim optymistą jak ja.
      Ludzie wiecie że przeciętny człowiek żyje 70 lat. Rok ma 12 miesięcy. Możecie sobie pomnożyć to przez tamto i wyjdzie Wam duża liczba ( nie wiem jaka ale duża, wkońcu możecie sobie policzyć, a mi się nie chce ;p).A teraz pomyślcie czy te kilka miesięcy zrobi jakąkolwiek różnicę?... Myślę, że nie.
      Tak więc nie załamujcie się.
      Pozdrowionka^^
    • Gość: Grabarz Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.net.azartsat.pl 27.01.09, 00:14
      @up

Powiedz mi to o Duke Nuken: Forever...
    • Gość: KasiaPL Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.chello.pl 27.01.09, 09:56
      czekamy czekamy tongue_out jak na Duke Nukem Forever big_grinbig_grin
    • knaurons Re: The Sims 3 opóźnione? 27.01.09, 20:30
      Dlaczegoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Cathy Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:48
      Przecież znamy już date premiery.
      W Empiku to 27 Marca
    • Gość: Ania Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 20:07
      I tak na torrentach simsy będą na początku lutego. Zawsze są przed premierą smile
    • Gość: Olga Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:26
      Coooooooooooo?????????? 27 marca dopiero w Empiku???? Mioło być 20 lutego!!! Totalna katastrofa!!!
    • Gość: Alicja Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.instalnet.com.pl 31.01.09, 09:18
      Jestem wieloletnią fanką simsów i nie zgadzam się z opinią, że w Simsy można zagrać, a nie grać. Trzeba mieć dużo cierpliwośći aby "wyhodować" wielopokoleniową społeczność. A to wymaga także czasu. Ale jaka frajda potem... Przykro mi też czytać, że ktoś pisze swobodnie - ściągnę sobie pirata... Dlaczego nie pójdziesz jeden z drugim i nie ukradniesz gry prosto z półki sklepowej - wygodniej i prościej, a przecież to jest to samo...
    • Gość: Ewelina Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.csk.pl 31.01.09, 13:34
      Oj nie wiem czy wygodniej i prościej ukraść z półki sklepowej... tongue_out Niestety nie każdy może sobie pozwolić na zakup gry za około 150 złotych, bo u niektórych to nadwręża budżet, albo po prostu niektórym rodzice nie dają kasy na gierki i wtedy nic tylko torrenty ratujątongue_out chociaż akurat Simsy moim zdaniem są warte kupienia oryginałusmile
    • Gość: Gość: Kasia Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:47
      zgadzam siez Ola , tyle ze ja jeszcze dodaje : UMIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Pati. Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:22
      26.01.09, 16:24
      Gość: Gość
      no to zakare sciagne pirata i pocalowali moje złotowki
      _
      Dokładnie ! xD
    • Gość: gośc Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.eastwest.com.pl 01.02.09, 14:17
      Ale w EMPIKU juz jest przedsprzedaz...
    • Gość: No i co z tego Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.gprs.plus.pl 01.02.09, 15:33
      No i co z tego. To i tak było pewne, że przełożą premierę. Miesiąc to nie tragedia!
    • Gość: Gośc Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.chello.pl 22.02.09, 17:26
      O nie! Tylko nie to! The sims 3 dopiero w czerwcu? Ja mam juz dosyc czekania... Padam z nógsad
    • Gość: Pocieszacz Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.zicom.pl 23.02.09, 22:53
      Pragnę was pocieszyć i powiedzieć, że wypuszczona w sieć jest już wersja BETA
    • Gość: SEbzus Re: The Sims 3 opóźnione? IP: 80.54.27.* 26.02.09, 22:04
      dupa a nie BETA!!!!CO to ma byc??!!!Tyle czekalem juz bylem pewny ze ta gra bedzie na koniec lutego wypuszczona a tu kiszka z cebulkabig_grin A bylemtaki napalony a tu znowu 3 miesciace czekania to cholerka KOCHAM SIMS 3 ale w nie nie gralem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka