Dodaj do ulubionych

The Sims 3 opóźnione

IP: *.icpnet.pl 04.02.09, 02:01
Ładny mają poślizg, chociarz może lepiej jest poczekać te pare miesięcy,i dostać gre bardziej dopracowaną i zooptymalizową?

Tak żeby dało się grać tuż po premierze a nie czekać 2 miechy aż wkońcu chociarz część błędów naprawią?

Lepsze to chyba to niż taki GTA IV tuż po premierze na PC... Błędy nad błędami w grze w instalacji, zła optymalizacja ,na "przyszłe" komputery...

Mam nadzieje że ten ruch EA zmierza w tym kierunku którym mówiłem, gry EA niestety nie należały do dopracowanych ... Może wkońcu po ostatnich wyczynach przez międzyinnymi wypuszczenie zupełnie nowych marek,a nie części kolejnych części, coś się zmieni? Kto wie zobaczymy big_grin
Obserwuj wątek
    • Gość: BUNCH Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.2-0.pl 04.02.09, 04:08
      Drugi czerwca? Toz to dzień po dniu dziecka. Buuuu.... rodzice mi już nie kupią!
    • Gość: eL Re: The Sims 3 opóźnione IP: 212.76.37.* 04.02.09, 04:54
      szkoda tylko ze tak jak wygląda 3 czesc, powinien wygladac kazdy DODATEK do simow. a nie kilka przemiotow ubranek i tyle uncertain///

a w trojce grafika ta sama (!!!!) i ZNOW czekac trzeba na 4937378 addonow zeby miec chociazby glupiego psa !!!
      nie, dzieki. bez sensu.
    • y_jak_y Re: The Sims 3 opóźnione 04.02.09, 09:08
      przez kontynent przetoczył się żałosny jęk tysięcy zawiedzionych gospodyń domowych... ;D
    • kas_ptas Re: The Sims 3 opóźnione 04.02.09, 09:16
      ---przez kontynent przetoczył się żałosny jęk tysięcy zawiedzionych gospodyń domowych... ;D----

Przez kontynet przetoczył się żałosny jęk tysięcy zawiedzionych mężczyzn-mężnie skrywających uczucia do the Simsbig_grin i zgrywających twardzieli w świecie growym.
    • Gość: sex Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 09:28
      sex
    • Gość: moniczkath Re: The Sims 3 opóźnione IP: 194.181.135.* 04.02.09, 10:22
      o...oo... ych.... BUUUUUUU!!!!
      ale <chlip> lepiej poczekać na <chlip> dopracowanom gree ! <cryy>
    • Gość: Brak Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.icpnet.pl 04.02.09, 12:15
      Ktoś kiedyś powiedział " the sims jest jak discopolo, wszyscy w to grają, lecz boją się przyznać " wink big_grin
    • hoodinski Re: The Sims 3 opóźnione 04.02.09, 15:42
      -Ktoś kiedyś powiedział " the sims jest jak discopolo, wszyscy w to grają, lecz boją się przyznać " wink big_grin-
      Absolutnie sie zgadzam. Sam mialem ostatnio dylemat, kiedy moja lepsza polowa powiedziala mi ze Sims 3 moze sie opoznic - zaplakac w glos, czy zbesztac ja i przypomniec ze czekam na jakze meska gre, jaka jest Empire: Total War (nalezy dodac ze bylismy wtedy w empiku... pelnym ludzi)
    • falcion Re: The Sims 3 opóźnione 04.02.09, 17:35
      Coz lepiej poczekac a dostac to o ma bcyc niz dostac demo i oczekiwac na latki albo tracic nerwy na bledach.
      3 zapowiada sie ciekawie chociaz wiadomo ze wszystkie nam nie dadza w jednej paczce jak zwyklesmile. Taka tradycja simow.
    • Gość: kinia Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:47
      Apokalipsa.I jak ja to przeżyje sad
    • Gość: spacja Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:51
      Są tak zdesperowani że okładki nie mogą wybrać he he
    • Gość: gość Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.chello.pl 04.02.09, 18:57
      Będę miała całe wakacje na SIMS 3 i akurat dostanę je na dzień dziecka big_grin Jupi! Choć wolałam, aby były w lutym ;* Kocham SIMSY !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: BUNCh Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.2-0.pl 05.02.09, 00:17
      Racja, to jest masyznka do robienia pieniędzy. Tym razem otwarte maisto i co? I potem amsa dodatków, gdzie będzie trzeba czekać dwa lata by móc mieć swojego pieska czy kotka. W dodatku grafika jest nawet nie brzydka - a paskudna, brak cieniowania. Nic!
    • Gość: lachon Re: The Sims 3 opóźnione IP: 77.236.0.* 09.02.09, 09:11
      Nie jest tak źle- myślałam, że nie ma szans, póki nie będę mieć nowego kompa, ale wystarczy troszkę podkręcić... Trza zacząć ciułać pieniążki.
      Pewno te kiepskie meshe do włosów i inne braki graficzne są spowodowane tym, żeby takie bidule z trzeciego świata jak ja mogły se pograć... Ale to nie grafika jest w nowej części najważniejsza, tylko nowy sposób gry. Obawiam się tylko, że jak te simy będą takie samodzielne i wycharakterzone, to po co ja im będę potrzebna? xD Ale możliwość grania w otwartym świecie to jest to, o czym chyba każdy grający w toto marzył.
      A co do "domku dla lalek"- skoro są gry do biegania z patykami i krzyczenia "PWNED NIE ŻYJESZ!", to czemu nie domki dla lalek? Ja też czasem lubię pograć w strzelanki, a mam kolegów, którzy sobie pograją i w Simy. Ja się simsów nie wstydzę xD
    • Gość: gość Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 17:24
      Opóźnienia jednak są straszne! The Sims 3 miały być 20 lutego, później pod koniec marca, a teraz dopiero 2 czerwca! Ponad 3 miesiące trzeba czekać.
    • Gość: gość Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 17:33
      Dokładnie 112dn. 5godz. 27min. 02sek. znalazłem na stronie: www.simstown.pl/
    • Gość: Iwoncia_20 Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 17:10
      No trudno jak trzeba czekać to trzeba nikt już na to nic nie poradzi. Mam nadzieje, że wszystko ładnie odpicują na czas i nie będzie, żadnych przykrych niespodzianek w tej grze.
      Pozdrawiam
    • Gość: mala Re: The Sims 3 opóźnione IP: 212.87.25.* 16.02.09, 12:16
      czy ktos cokolwiek wie na temat sims 3 na
      playstation 3????
    • Gość: diablo Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 19:46
      premiera dopiero w czerwcu ale lepiej poczekac na dopracowana dobra gre.Opoznienia beda ale warto troche poczekac
    • Gość: klaklusia Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.torun.mm.pl 21.02.09, 18:03
      o jejku!!!!! nie przezyje a tak długo czekałam.
    • Gość: chlopczyk Re: The Sims 3 opóźnione IP: 80.54.27.* 26.02.09, 22:17
      no cholera jasna znowu 2 miechy czekania no cholera mnie wziela no xD.
      P.S KOCHAM SIMS 3 the best
      • Gość: wiewiureczka1 Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 21:01
        ja niemoge zwariuje tyle czasu.? no ja zaraz zaczne przeklinac muwili 20lutego
        puzniej 19 marca a teraz 2czerwca? koszmar chyba popelnie samobujstwo
    • Gość: tigerro Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.dslgb.com 24.03.09, 13:19
      prawda jest taka, ze to nie chodzi o to, ze gra jest nie ukonczona. Moge sie zalozyc ze teraz w trakcie sa prace nad dodatkami, a base jest juz gotowe. Wszystko chodzi o wysokosc sprzedazy - najbardziej oplaca sie wypuscic gre na wakacje, kiedy nie ma szkoly dla dzieci, natomiast jest nadmiar wolnego czasu.
    • Gość: mania Re: The Sims 3 opóźnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 19:49
      hahaha 5 czerwca zaaaaaaal dobrze Ze jest juz 30 dlugo nie bede czekala uwielbiAM SIMSY SUPER LUBIE 1 BARDZO LUBIE 2 UWIELBIAM 3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka