Dodaj do ulubionych

Jest demo NecroVision....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 03:13
myślałem, że macie fajną pracę ale żeby wrzucać newsy o 2 czy 3 w nocy? Ja to muszę bo jest sesja ale Wy? Czy praca na zmiany jak w fabryce żarówek?
Obserwuj wątek
    • martrzyk Re: Jest demo NecroVision.... 04.02.09, 08:51
      Hm... ja myslalem ze tylko Pan Sławek sie uzaleznil od DoW2 i napierdziela cale noce, ale widze ze to tam u was to normalka smile ale ja sie domyslam.. w dzien w pracy mozg na tryb standby, a w nocy w domu dawaj w cos pogramy big_grin
    • Gość: Forrestal Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.eimperium.pl 04.02.09, 09:16
      Spoko panowie, i panie wink Polskie demo tez powinno sie na dniach pojawic smile
    • Gość: sex Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 09:29
      sex - jest po polsku

i po francusku też wink
    • Gość: warnung Jest demo NecroVision.... IP: *.chello.pl 04.02.09, 09:54
      O co tu chodzi??? Gdzie polska wersja/ewentualnie angielska?
    • Gość: Gość Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.eimperium.pl 04.02.09, 10:14
      Polskie demo dostępne wkrótce, ale dla niecierpliwych polecamy francuskie - nie różnią się niczym oprocz języka, a oblsuga nie jest skomplikowana smile
    • don_wroc_love Re: Jest demo NecroVision.... 04.02.09, 10:17
      ooo - i panowie z Farm51 goszczą na forum?

Panowie - CZEMU NIE ROBICIE WERSJI POD IKSA??????
    • don_wroc_love Re: Jest demo NecroVision.... 04.02.09, 10:20
      kurde - przecież wystarczyło wypuścić produkt identyczny, tyle że ze sterowaniem pod pada i ewentualnie auto aim'em
    • Gość: Forrestal Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.eimperium.pl 04.02.09, 10:23
      @don_wroc_love

Bo necro to oldschool smile

Polskie demo jest juz gotowe, oczekuje tylko na publikacje wiec stay tuned!
    • Gość: Kuba Re: Jest demo NecroVision.... IP: 79.191.25.* 04.02.09, 10:23
      Mam pytanie do pana z Farm 51, czy dla osób ktore juz sciągnęły/ściągają wersje francuską będzie dostępna polonizacja ?
    • don_wroc_love Re: Jest demo NecroVision.... 04.02.09, 10:29
      ok - oldschool oldscholem ale co to szkodzi zrobić konwersję na klocka?
      koszta chyba nie były by wielkie, a biorąc pod uwagę sprzedaż gier na konsole - wydatek miałby spore szanse się zwrócić i zarobić na siebie
      szczególnie że w pierwszych zapowiedziach było info o xboxie?
      a może gra nie przeszła jakiś testów i nie dostała certyfikatu od MS? he? wink
    • don_wroc_love Re: Jest demo NecroVision.... 04.02.09, 10:30
      poza tym Painkiller też był oldschool a na pierwszego iksa wyszedł tongue_out
    • Gość: Forrestal Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.eimperium.pl 04.02.09, 10:48
      Kuba: Polska wersja dema bedzie dostepna w pozniejszym terminie. Bedzie mozna posluchac T. Kota smile

don_wroc_love: Tyle ze PK na X'a wyszedl z duuuzym poslizgiem a co do Necro - z pewnych wzgledow nie wychodzi na konsole i to z roznych wink Dodatkowo robienie gier na X'y nie jest prosta sprawa jakby sie mogla co niektorym wydawac.
    • don_wroc_love Re: Jest demo NecroVision.... 04.02.09, 10:49
      czyli wszystko jasne wink
    • Gość: Jaro Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.85-237-184.tkchopin.pl 04.02.09, 12:50
      Czy ktokolwiek zdołał znaleźć jakiś link "download" na tej popieprzonej stronie?
    • Gość: Ja Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 13:18
      @Jaro: ja znalazłem, tak jak i wiele innych ludzi, którzy potrafią myśleć i skończyli podstawówkę.
    • Gość: gast Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.09, 13:19
      z gamershell nie da się tego ściągnąć znalazł może ktoś miejsce skąd można to ściągnąć
    • Gość: erst Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.09, 13:21
      jak się da to nas oświeć
    • Gość: sd Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.09, 13:27
      www.fangaming.com/fileinfo.php?fileid=5219
    • Gość: Forrestal Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.eimperium.pl 04.02.09, 13:43
      A prosze smile

www.fileplanet.com/196435/190000/fileinfo/Necrovision-Demo-(French)
    • Gość: gra Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 13:51
      niestety demo to rozczarowanie, grafika niezła i to jest na plus. Język w demie nie pomagał, ale trudno. Mam jakieś artefakty graficzne na teksturach (takie dynamiczne czarne plamy) ale to dlatego, że Farm 51 olało posiadaczy ati, do tego gra się ładuje niemożliwie długo nawet jeśli ładuje poziom od nowa po śmierci. Niedopracowane, mocno niedopracowane. Zobaczymy jak finalny produkt.
    • Gość: Jaro Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.85-237-184.tkchopin.pl 04.02.09, 14:47
      Dema nie ściągałem, obejrzałem sobie z niego gameplay na jakiejś francuskiej stronie. Nie będę się na jego temat wypowiadał - jak dla mnie trochę zbyt chaotyczne, nie wiadomo, co się dzieje, grafika taka średnia. Cóż, furory to NecroVisioN nie zrobi na pewno.

Aha, The Farm 51 powinno było już parę miesięcy temu oficjalnie ogłosić, że żadnych wersji poza PC-ową nie przewiduje. Do dziś sporo osób wierzy, że pogra sobie na Xboksa. I jeszcze jedno: konwersja na tę platformę na pewno nie jest łatwa. Ale o niebo łatwiejsza niż na PS3. Zresztą... gry chyba też tak łatwo się nie da napisać, co? Podejście typu:

"To zrobimy konwersję na Xboksa?"
      "Nieeee... za dużo zachodu..."

na pewno nie zapewni waszej firmie awansu w rodzinie deweloperów gier.
    • Gość: Forrestal Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.eimperium.pl 04.02.09, 15:01
      @Jaro, nie jest to miejsce do dywagacji ale wierz mi ze wszyscy developerzy chcieliby wydawac na konsole, jednak sa rozne przypadki czy sytuacje ktore maja wplyw na to. A to ze sobie GOL wypisal wersje na X'a i do tej pory to u nich wisi wink

Ja jednak polecam zagranie w demo, nie jest ono robione tylko pod NVidie, ATI tez sobie dobrze radzi smile
    • Gość: ati Re: Jest demo NecroVision.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 16:28
      ati jest git a wy musicie popracować nad kompatybilnością, nie wiem skąd mam migające czarne plamy, w PK jest wszystko ok
    • rafmazz Re: Jest demo NecroVision.... 04.02.09, 16:37
      To moze ja sie wypowiem o moich doswiadczeniach z demem.

Poniewaz moj komputer nie jest jakims High endem ( w Crysis, PoP, Fear2 demo czy inne tego typu tytuly moglem pograc w rozsadnej rozdzielczosci z detalami najwyzszymi ) postanowilem zostawic ustawienia fabryczne ktore zastalem po uruchomieniu dema. W slowniku google wyszlo na to ze wiekszosc poustawiana zostala na Medium , HDR i inne bajery wlaczone, w 1024x768 .

Tak wiec odpalam New Game. Jakiez bylo moje zdziwienie jak pasek postepu wypelnil sie dopiero po , UWAGA , 10 minutach !!!! A co lepsze pozniej podczas czarnego ekranu czekalem az doczyta reszte danych !!!

Jestem pod OGROMNYM wrazeniem optymalizacji kodu tej gry, zastanawiam sie czy ktos testowal to demo przed wypuszczeniem. No ale czego oczekiwac po firmie 3rd party, pewnie programistom zabraklo albo czasu albo umiejetnosci. Smutne gdy porownam to z wrazeniami z Crysis Warhead, Mirror's Edge, Bioshock, STALKER czy inne fpsy ktore jednak wczytywaly sie po gora minucie , dwoch .

A najlepsze bylo to ze po ukazaniu sie obrazu po loadingu zastal mnie framerate w granicach 3 fps i grafika rodem z Painkillera !!! Dodatkowo brak dostepu do menu i musialem skillowac proces. Ulepszony engine Painkillera ?! Chyba trafil w nieodpowiednie rece.

Dla przyzwoitosci wspomne ze posiadam karte ATI .

Sprobuje odpalic to na najnizszych detalach i z wylaczonym wszystkim co sie da i zdam relacje czy wogole to jest grywalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka