Dodaj do ulubionych

Zobacz Overlord 2 w akcji

10.02.09, 01:23
Szczerze mówiąc miałem wielkie nadzieje co do pierwszego Overlorda, fabuła od córki Pratchetta, niebezpodstawne związki z ukochanym Dungeon Keeperem, no i świetne prezentacje na screenach. Ale jakoś sama formuła zabawy jakoś nie przekonała mnie do końca, fabuła też jakaś miętka (:p), teraz już wiem, że nie mam co oczekiwać dwójki, bo ta formuła zwyczajnie nie zadziałała dla mnie smile
Obserwuj wątek
    • aya_m Re: Zobacz Overlord 2 w akcji 10.02.09, 07:31
      Wygląda fajnie wink. Się nie spodziewam po tym nadmiernej ambitności, ale jeśli po prostu będzie fajną zabawką (jak i część pierwsza) to się pewnie skuszę smile
    • y_jak_y Re: Zobacz Overlord 2 w akcji 10.02.09, 10:08
      z jedynką było tak, że czekałem na nią jak głupi licząc na powtórkę z DK okazało się to lekko strawną nawalanką z dość zabawnym systemem minionów za mało aby wciągnąć na dłużej, przynajmniej w moim wypadku... raczej dwójkę sobie odpuszczę.
    • simplex Re: Zobacz Overlord 2 w akcji 10.02.09, 10:34
      Zwrociliscie uwage na 3 kolejne newsy na GC?

Just Cause 2, Dead Rising 2 i Overlord 2 - inwazja sequeli wink
    • y_jak_y Re: Zobacz Overlord 2 w akcji 10.02.09, 10:43
      niestety nic nowego uncertain zamiast wyskoczyć z czymś nowym wszyscy trzaskają sequele bo to pewny zysk bez urobienia się po łokcie.
    • Gość: kaczor Zobacz Overlord 2 w akcji IP: *.chello.pl 10.02.09, 12:54
      na gc czy innym serwisie byla juz mowa o syndromie sequeli
    • Gość: Rid Re: Zobacz Overlord 2 w akcji IP: *.hardcom.3s.pl 10.02.09, 21:15
      Just Cause 2 - pewnie wyjdzie kicha jak jedynka uncertain
      Overlord 2 - A co to???
      Dead Rising 2 - Ouuu jeeeee!!!!Kill all zombie!!!
      Uwielbiam gry i filmy w tych klimatach.
      W jedynkę dead Risinga tłukłem na Xsie 360.
      No a teraz wychodzi na piecyka big_grin
      COOOLLL !!!!

PEACE 4 ALL GAMERS
    • Gość: Rid Re: Zobacz Overlord 2 w akcji IP: *.hardcom.3s.pl 10.02.09, 21:21
      Uooo jaaaa....
      Już wiem co to ten Overlord.

Ale paść uncertain

Biegasz i siekasz wszystko i wszystkich.Pewnie twórcy są dumni że stworzyli coś nietuzinkowego.
      Hehehe...
      A to zwykły Hack & Slasher..
      Ale przygłupy.Niech robią gry na komórki to może ktoś to łyknie......
    • falcion Re: Zobacz Overlord 2 w akcji 10.02.09, 23:35
      Widac ze "znawca" sie znalazlsmile.
      Mi sie tam overlord podobal podejmowanie decyzji mimo ze bardzo oczywistych, no i to ze niemusialem brudzic sobie specjalnie rak wystarczylo odpowiednio swarmowac przeciwnikow zastepami podopiecznych big_grin.
    • Gość: Rid Re: Zobacz Overlord 2 w akcji IP: *.hardcom.3s.pl 11.02.09, 19:17
      Dooopa nie znawca big_grin

Ale mi sę przejadły takie hardcorowe gry,jakieś 10 lat temu big_grin
    • krzysieknn Re: Zobacz Overlord 2 w akcji 13.02.09, 14:23
      Nie mialem mozliwości grać w jedynkę. Ale jesli to kolejny klon diablo tyle ze z ulepszoną grafą to nie załuje. Jakoś dla mnie potrzeba czegoś z wyższej półki. Bardziej wymaagjącego używania głowy niż używania paluchów na klawie, myszy,padzie ( niepotrzebe skraślić )
    • Gość: cl Re: Zobacz Overlord 2 w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 13:27
      Nie wiem czemu ale lubię wiecznie zakutych w stal antybohaterów.
    • Gość: Woodsie-One Re: Zobacz Overlord 2 w akcji IP: *.chello.pl 08.04.09, 23:34
      Nie wiem na co narzekacie,od takich gier nie należy oczekiwać głębokiej,skłaniającej do wielogodzinnych przemyśleń fabuły,czy filozoficzno-egzystencjonalnych problemów głównego bohatera.Ona ma po prostu BAWIĆ,i to raczej w niewymagający sposób,co jak na mój gust wychodzi jej całkiem nieżle.
    • Gość: SzympanS Re: Zobacz Overlord 2 w akcji IP: *.lannet.pl 21.06.09, 16:53
      Fajny pomysł z ożywianiem ulubionego miniona, który zginął, ale nie podoba mi się to poświęcanie ich dla życia, many itp.
    • Gość: master Re: Zobacz Overlord 2 w akcji IP: 212.75.127.* 09.07.09, 19:13
      hej, jest już dostępne demko na stronie codemasters: www.codemasters.co.uk/games/index.php?gameid=2802

Wczoraj skończyłem grać w demko na PS3 (bawiłem się na playstore). Muszę powiedzieć, że nie grałem w jedynkę, ale Overlord 2 na playawce zapowiada się naprawdę nieźle. Szkoda, że demko jest tak krótkie.
      Nie zgodzę, że jest to zwykły slasher. Czasem trzeba pokombinować i to jest fajne. No i oczywiście miniony wymiatają.
      Jak szukałem demka na PC to znalazłem jeszcze oficjalną stronę gry i cóż, jest tam taki show, zrobiony na amerykański talkshow, który prowadzi sam master. Musicie to zobaczyć: www.codemasters.co.uk/games/index.php?gameid=2802
    • Gość: master Re: Zobacz Overlord 2 w akcji IP: 212.75.127.* 09.07.09, 19:14
      oj sory, talkshow jest pod adresem: www.overlordgame.com/gb/homepage

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka