Gość: DMG Re: Conan pokonał TVN! IP: 212.180.146.* 19.03.09, 17:03 a ja myślałem, że jesteś miłym, normalnym człowiekiem, który chce sobie porozmawiać co za rozczarowanie. - Jestem hetero - nic z tego nie będzie drogi Radku ^^ Spróbuj może na specjalistycznych wortalach - Agora pewnie ma coś w swojej bogatej ofercie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 18:20 Jestem hetero - nic z tego nie będzie drogi Radku ^^ Spróbuj może na specjalistycznych wortalach - Agora pewnie ma coś w swojej bogatej ofercie ^^ -- oh well. jesteś po prostu niemądry. trudno, przełknę tę pigułę - nie każdy czytelnik musi być od razu idealny. ale powoli, skutecznie i nawet Ty nas zaczniesz lubić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GeO Re: Conan pokonał TVN! IP: 213.186.70.* 19.03.09, 18:22 Ja gram w polskie AoC i jest na pewno wiecej niz tych 1250 widzow. Tloczno, moze nie jest, ale jeszcze nie mialem momentu w ktorym odnoslibym wrazenie ze jestem sam w tej grze, zawsze gdzies blisko sa inni gracze, moze poza noca. A serwer PVP szczerze mam gdzies, bo z tego co widze jak ludzie w czacie na niego psiocza, to faktycznie bedzie tak, jak napisal kolega DMG Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 18:23 ale powoli, skutecznie i nawet Ty nas zaczniesz lubić ---- tak będzie "Ja wiem, że polococktowcy nas nie kochają, ale my ich tak długo będziemy kochać, aż oni nas w końcu pokochają." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Conan pokonał TVN! IP: *.chello.pl 19.03.09, 19:36 DMG: wyglada na to ze masz problemy ze swoja seksualnoscia, musisz sie zaakceptowac i nie dreczyc nas swoimi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Conan pokonał TVN! IP: 212.180.146.* 19.03.09, 20:32 @kaczor Jak widać akcja "cała Polska czyta dzieciom" poniosła porażkę na całej lini. Nikt nie przewidział, że te dzieci nie są w stanie zrozumieć prostego nawet tekstu! Usiądz może z rodzicami i niech słowo po słowie wytłumaczą ci treść moich wypowiedzi. Swoją droga to jestem pełny podziwu, że mimo 'opóźnień' jesteście w stanie obsługiwać przeglądarki www, a niektórzy nawet zostali redaktorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Conan pokonał TVN! IP: *.chello.pl 19.03.09, 22:40 ech widac ze to ty masz problemy ze zrozumieniem co sie do ciebie pisze, prawdopodobnie nie miales z kim brac udzialu w tej akcji.Rozumiem ich, tez nie chcialo by mi sie meczyc. Jak najszybciej pozbyl bym sie klopotu i podejrzewam ze wlasnie tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Conan pokonał TVN! 20.03.09, 07:51 @DMG tak jest, Panie Internetowy Napinaczu, Który Boi Się Podpisać. good job. właśnie zwyciężyłeś w internetowej debacie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknn Re: Conan pokonał TVN! 20.03.09, 11:21 @DMG odpuść sobie, z każdą kolejną wypowiedzią robisz z siebie coraz większego durnia. Dajesz coraz bardziej dziecinne uwagi, coraz bardziej złośliwe, coraz mniej sensowne. A Conan bez pvp? Przecież te universum to rzeźnia. Jak nie barbarzyźncy to kultyści mieszają. A stare dobre zapiekłe konflikty miedzy nacjami to pikuś? Szkoda, naprawde szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś