Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup

24.03.09, 18:48
Mi się wydaje, że grupa B jest grupą śmierci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Culwch Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:52
      Zgaduję, że z grup wyjdą i to nie natrudziwszy się specjalnie Top Secret, CDA, ŚGK i SS, choć bardzo żałuję, że Gambler trafił na SS, bo, choć lepszy, nie ma z "kultowym" Secret Servicem szans.
    • pankomentarz Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 18:52
      Play spróbuje udusić CD Action intantylnością tekstów
    • ratheal Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 18:54
      Gambler i SS w jednej grupie surprised toż to finał!
    • Gość: z Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:55
      No i Psx esxtreme odpada bo jest z jakimś CDA
    • dr_dred Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 18:55
      Grupa C hehe Świat Gier Komputerowych powinien wyjść z tej grupy,sprawiedliwe losowanie. Reset może powalczyć ale raczej typuje na drugim miejscu te pismo.Fani ŚGK na pewno jest nas wielu,czas przygotować się do szturmu ;D.
      W grupie B widzę tylko jedną możliwość pierwsze miejsce dla CD-Action ;D.I raczej nie nazywałbym tej grupy grupą śmierci.
      Grupa A to grupa Top Secreta'a
      A grupa D to rzeczywiście grupa śmierci,biedny Virus hehe ;D

• Gość: D Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:59
      CYBER MYSZ FTW
    • Gość: s Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.acn.waw.pl 24.03.09, 19:19
      a neo?
    • strajker92 Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 19:20
      szkoda, że Gamestar nie wyjdzie uncertain
    • Gość: atysex Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.tsi.tychy.pl 24.03.09, 19:35
      Mam pytanie da się jakoś pana ?sex? żebym nie musiał jego postów oglądać ?
    • Gość: deamon Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 19:35
      liczę ze cd-action wygra
    • Gość: Jarząbek Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 19:37
      Reset oby powalczył. Strasznie brzydka oprawa graficzna, ale dla tekstów lubię czasem przejrzeć.
    • Gość: makośśś Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:51
      jakie są teraz dobre czasopisma o grach , tylko bez żadnych płyt z grami,programami itd.? kupowałem GameRanking ale zawiesili jego wydawanie
    • Gość: PSZ Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 24.03.09, 19:55
      ŚGK!!!!!

Gambler vs SS.....ludzie dlaczego zmusiliście mnie do takiego wyboru. POTWORY!!!!!!!
    • Gość: <lol2> Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 20:03
      Wojna w grupie B!!!
    • Gość: Flame Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: 212.106.165.* 24.03.09, 20:05
      bez pana sex ten gamecorner już nie będzie tym samym ;d
    • Gość: elmo Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.nowydwormazowiecki.vectranet.pl 24.03.09, 20:07
      Przy okazji ekpio GC, moze byscie zrobili przeglad i recenzje świerszczyków growych aktualnych? wink
    • Gość: Kangaraxx Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.as.kn.pl 24.03.09, 20:12
      Cholera, brak Amiga Computer Studio? To jakieś mało znane gazetki się dostały, a tak ważne pismo nie? Lipa...
    • Gość: AAA Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.ghnet.pl 24.03.09, 20:15
      A - oczywiście tylko Top Secret
      B - nic
      C - nic
      D - DEATH GROUP - Bajtek, Secret Service, Gambler

Cała reszta nic dla mnie nie znaczy.
    • han_solo_79 Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 20:16
      Grupa A: GameRanking lub Top Secret
      Grupa B: przeciwko CD Action może być nawet PSX Extreme
      Grupa C: Reset lub Świat Gier Komputerowych
      Grupa D: przeciwko Secret Service może być nawet Virus
    • narsereg Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 20:37
      ja się coś doczekać nie mogę DC na najlepszą postać z gier komputerowych... wiem że już był podobny, ale wtedy w przedbiegach redakcja wywaliła z gry postacie z Takich gier jak assasi creed czy wiedźmin, bo rzekomo, postacie władające bronią białą miały miec swój własny deatch championship... Tym czasem ani widu, ani słychu... Redakcja niesłowną jest?
    • goku94 Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 20:40
      Grupa A: wszystko byle nie KŚ:Gry(może być nawet Cybermycha xDD)
      Grupa B: zdecydowanie CD-Action!
      Grupa C: Click!(z sentymentu do tego dawnego Clicka)
      Grupa D: zdecydowanie Secret Service smile
    • don_wroc_love Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 20:40
      Mam pytanie da się jakoś pana ?sex? żebym nie musiał jego postów oglądać ?
      ----------
      eee... znaczy co...? wyru***c?
    • Gość: vladip Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 20:44
      Top Secret rulezzz wink
      Kopalny wiecznie żywy
      żądamy ciągu dalszego "Piwem i mieczem" ..smile

• Gość: Temujin Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 20:56
      Oj rzeźnia maksymalna w D... oldfagi się pozabijają. ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka