igi10 24.03.09, 18:48 Mi się wydaje, że grupa B jest grupą śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Culwch Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:52 Zgaduję, że z grup wyjdą i to nie natrudziwszy się specjalnie Top Secret, CDA, ŚGK i SS, choć bardzo żałuję, że Gambler trafił na SS, bo, choć lepszy, nie ma z "kultowym" Secret Servicem szans. Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 18:52 Play spróbuje udusić CD Action intantylnością tekstów Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 18:54 Gambler i SS w jednej grupie toż to finał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 24.03.09, 18:55 No i Psx esxtreme odpada bo jest z jakimś CDA Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 18:55 Grupa C hehe Świat Gier Komputerowych powinien wyjść z tej grupy,sprawiedliwe losowanie. Reset może powalczyć ale raczej typuje na drugim miejscu te pismo.Fani ŚGK na pewno jest nas wielu,czas przygotować się do szturmu ;D. W grupie B widzę tylko jedną możliwość pierwsze miejsce dla CD-Action ;D.I raczej nie nazywałbym tej grupy grupą śmierci. Grupa A to grupa Top Secreta'a A grupa D to rzeczywiście grupa śmierci,biedny Virus hehe ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:59 CYBER MYSZ FTW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.acn.waw.pl 24.03.09, 19:19 a neo? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker92 Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 19:20 szkoda, że Gamestar nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atysex Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.tsi.tychy.pl 24.03.09, 19:35 Mam pytanie da się jakoś pana ?sex? żebym nie musiał jego postów oglądać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deamon Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 19:35 liczę ze cd-action wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 19:37 Reset oby powalczył. Strasznie brzydka oprawa graficzna, ale dla tekstów lubię czasem przejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makośśś Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:51 jakie są teraz dobre czasopisma o grach , tylko bez żadnych płyt z grami,programami itd.? kupowałem GameRanking ale zawiesili jego wydawanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSZ Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 24.03.09, 19:55 ŚGK!!!!! Gambler vs SS.....ludzie dlaczego zmusiliście mnie do takiego wyboru. POTWORY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol2> Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 20:03 Wojna w grupie B!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flame Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: 212.106.165.* 24.03.09, 20:05 bez pana sex ten gamecorner już nie będzie tym samym ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.nowydwormazowiecki.vectranet.pl 24.03.09, 20:07 Przy okazji ekpio GC, moze byscie zrobili przeglad i recenzje świerszczyków growych aktualnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangaraxx Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.as.kn.pl 24.03.09, 20:12 Cholera, brak Amiga Computer Studio? To jakieś mało znane gazetki się dostały, a tak ważne pismo nie? Lipa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.ghnet.pl 24.03.09, 20:15 A - oczywiście tylko Top Secret B - nic C - nic D - DEATH GROUP - Bajtek, Secret Service, Gambler Cała reszta nic dla mnie nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 20:16 Grupa A: GameRanking lub Top Secret Grupa B: przeciwko CD Action może być nawet PSX Extreme Grupa C: Reset lub Świat Gier Komputerowych Grupa D: przeciwko Secret Service może być nawet Virus Odpowiedz Link Zgłoś
narsereg Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 20:37 ja się coś doczekać nie mogę DC na najlepszą postać z gier komputerowych... wiem że już był podobny, ale wtedy w przedbiegach redakcja wywaliła z gry postacie z Takich gier jak assasi creed czy wiedźmin, bo rzekomo, postacie władające bronią białą miały miec swój własny deatch championship... Tym czasem ani widu, ani słychu... Redakcja niesłowną jest? Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 20:40 Grupa A: wszystko byle nie KŚ:Gry(może być nawet Cybermycha xDD) Grupa B: zdecydowanie CD-Action! Grupa C: Click!(z sentymentu do tego dawnego Clicka) Grupa D: zdecydowanie Secret Service Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup 24.03.09, 20:40 Mam pytanie da się jakoś pana ?sex? żebym nie musiał jego postów oglądać ? ---------- eee... znaczy co...? wyru***c? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 20:44 Top Secret rulezzz Kopalny wiecznie żywy żądamy ciągu dalszego "Piwem i mieczem" .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temujin Re: GameCorner Deathmatch XI - Losowanie grup IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 20:56 Oj rzeźnia maksymalna w D... oldfagi się pozabijają. ;D Odpowiedz Link Zgłoś