Dodaj do ulubionych

Recenzja: Afro Samurai

27.03.09, 07:23
Jeżeli cała gra jest taka jak demo, to jestem kupiony.
Muzyka urywa głowę, chociaż bardzo nie lubię rapu/hiphopu (nie rozróżniam tego nawet) to w tym przypadku, postanowiłem zaopatrzyć się w OST.
Powiedz mi tylko Tadeuszu HEHE Zieliński (via polygadka tongue_out) o co chodzi z minusem nr.1?
Obserwuj wątek
    • dmk_pl Re: Recenzja: Afro Samurai 27.03.09, 08:44
      Zaintrygowany recenzją, pobieram demo.
    • gregmcrazy Re: Recenzja: Afro Samurai 27.03.09, 09:46
      To pierwszy slasher, który mi się spodobał (demo).
    • dmk_pl Re: Recenzja: Afro Samurai 27.03.09, 10:00
      Jestem po sprawdzeniu dema, nuta urywa dupsko smile W końcu to RZA i od czasu Ghost Dog'a gościu nie schodzi z pewnego poziomu. Cała kwestia Afro jest dla mnie świeża więc chętnie obadam temat dokładniej. Dzięki za recenzję.
    • prezii Re: Recenzja: Afro Samurai 27.03.09, 10:17
      Przeczytałem i mnie zaciekawiło, zawsze lubiłem taki rodzaj walki, coś jak free form fighting w pop: warrior within, można iść i klepać dwa przyciski a można uczyć się combosów i ciosów. Szkoda, że fabuła jest kiepsko poprowadzona bo jest to element na który zwracam największa uwagę, nie samym siekaniem człowiek żyje. Ale zainteresowanie wzrosło bo wogóle mnie wcześniej nie interesowała ta gra. Jeszcze mnie na demko namówiliście w komentarzach;p
    • fler12 Re: Recenzja: Afro Samurai 27.03.09, 10:23
      Demo mnie zainteresowało chociaż sterowanie kamerą nieco zdenerwowało wink
    • theigor777 Re: Recenzja: Afro Samurai 27.03.09, 10:26
      A ja w ramach przygotowania do gry , obejrzalem sobie wczoraj pierwszy odcinek anime (Afro jest mega-brutalnym killerem) Dopiero jak skoncze ogladac serie,zabiore sie za gierke
    • kac309 Re: Recenzja: Afro Samurai 27.03.09, 10:47
      "Muzyka urywa głowę, chociaż bardzo nie lubię rapu/hiphopu (nie rozróżniam tego nawet) to w tym przypadku, postanowiłem zaopatrzyć się w OST. "

Xiem, rap to forma przekazu, rymowanie. Hip-Hop to cala kultura z nim zwiazana (graffiti, b-boying etc).
    • eszuran Re: Recenzja: Afro Samurai 27.03.09, 12:30
      Zaskakująco wysoka ocena jak na prostą rąbaninę z niedziałającą kamerą... I choć to zależy od gustu - to dla mnie grafika jest obrzydliwa. Jasne, ma dużo polygonów itp., ale jest po prostu nieznośnie brzydka. Anime mnie odrzuciło z tego samego powodu (i jeszcze z powodu cool-elo-czarnych samurajów, ale to inna sprawa).
      -----------------
      kultturystyka.blox.pl - V. - serial, który przyprawił wiele dzieci o traumę
    • rockboy84 Re: Recenzja: Afro Samurai 28.03.09, 00:14
      Tadeusz, mój nie-imienniku, a dlaczego twierdzisz, że oprawa jest lepsza niż w PoP-ie? IMO jednak tamte baśniowe krajobrazy lepiej działają na oko. Natomiast Afro, spoko cel-shading, autorzy chcieli być wierni anime, ale jednak troszeczkę do tej kreski z serialu zabrakło, a przecież mogło być lepiej... taki Naruto: Broken Bond posiada idealną grafikę względem animowanej serii.
    • zooltar Re: Recenzja: Afro Samurai 28.03.09, 00:58
      gralem w naruto, bardzo ladne, ale AS imo znacznie ladniejszy i pod wzgledem technicznym i estetycznym
    • rirek1236 Re: Recenzja: Afro Samurai 31.03.09, 07:17
      najlepszy naruto to jak narazie UNS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka