argeth 29.03.09, 23:05 Tylko tego nie spieprzcie, S-E. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kessarath Galeria: Final Fantasy XIII 29.03.09, 23:09 Ja to na mało co już się naprawdę napalam - starość nie radość. I generalnie nic nie jest już MEGA. Choć "kopa w mordę" dłą mi MGS4 bo nie spodziewałem się TAKIEGO SHOW! Niestety FFXIII staję się dla mnie za cukierkowa i mało mroczna... czego nie mogę powiedzieć o FF VERSUS XIII, który właśnie ma to "coś", nawet na cinematic trailerze. Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: Galeria: Final Fantasy XIII 30.03.09, 00:03 Fanem jRPG nie jestem, ale grafika bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Galeria: Final Fantasy XIII 30.03.09, 07:58 kessarath - widocznie masz jakieś dodatkowe dane do których nie mam dostępu, skoro uważasz że staje się za cukierkowa i mało mroczna. A może po prostu nie śledzisz serii? Która część była mroczna bo na pewno nie 4 ostatnie (po trailerze, śmiem nawet twierdzić, że to XIII ma najcięższy klimat) Też wole Versusa, ale z tą mrocznością w FFXIII to przegiąłeś Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Galeria: Final Fantasy XIII 30.03.09, 08:17 cukierkowy to tez bym sie nie zgodzil (ale cukierkowy zapowiada sie byc w porownaniu do Versusa ^^ btw. licze ze versus bedzie lepsza gra niz XIII )wg. mnie X-2 jak i XII to nie wypaly z wzgledu na slabsze naprawde slabsze scnariusze (a XII wg mnie to taki MMO bez netu ) martwilbym sie natomiast kierunkiem w jaki idzie SE - matrixowe walki, ciagle futurystyczny klimat (taki ala Star Wars)SE zeby wam ta trojca wyszla bo strace w was wiare Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Galeria: Final Fantasy XIII 30.03.09, 08:22 Ja tam nie narzekam na żadną część FF. A na XIII czekam z otwartymi ramionami nie ma co narzekać, chociaż nie wiadomo co to będzie dalej z serią, jak już się SE połączy z Eidosem... -.- jak zobaczę w FF Lare Croft to znienawidzę Square Odpowiedz Link Zgłoś