loola_kr 01.04.09, 10:11 może wstaw sobie tego zielonego pisklaka do emergency bo Ci zdechnie niedługo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: lenkaaa 01.04.09, 12:17 zaraz go uwolnie, bo mi nie zalezy na tym drugim koncie, juz mi na nim smoki pozdychaly jak wyjechalam na weekend... Myslalam, ze ten maly sobie poradzi ale jak nie to go puszcze wolno, moze go ktos zaadoptuje... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: lenkaaa 01.04.09, 12:20 o, wlasnie wydoroslal, czyli jednak zaradny jest i sobie poradzil sam Teraz na cmentarzu przyszlo mu mieszkac, chle, chle Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: lenkaaa 01.04.09, 12:27 no to faktycznie sobie poradził a oprócz Kazia masz tam jeszcze co? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: lenkaaa 01.04.09, 12:37 na razie tylko Kazia, jak Kazio bedzie na poziomie 30 (teraz jest na 16-tym) to moge wziac nastepne jajko Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: lenkaaa 01.04.09, 12:40 aaa to może Edycja wrzuci do spisu to twoje konto? wtedy wszyscy będą od razu Kazia widziec... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: lenkaaa 01.04.09, 12:45 ja wchodzę na Kazia ale tam nie ma nic do klikania? Wystarczy wejść? czy ślepa jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: lenkaaa 01.04.09, 12:50 juz wiecej nic klikac nie trzeba, wystarczy ze otworzy ci sie ta strona z Kaziem Ja tam sie nim zbytnio nie przejmuje, tylko sprawdzam czy ma dosc jedzenia. Nie chce mi sie bawic w te bransoletki, apaszki i inne cuda zwiekszajace moc i produktywnosc smokow. Zreszta tamte smoki nie umieraja. Nawet jakbym przestala do niego zagladac i go karmic to on poprostu przestanie rosnac a jak go znowu zaczne odwiedzac i karmic to sie odhibernuje i bedzie dalej rosl Odpowiedz Link Zgłoś