Dodaj do ulubionych

Zwiastun gry MMO Noiro

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 16:17
owmordęjeża
Obserwuj wątek
    • Gość: ;( Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 16:19
      noiro czy raczej noir?
    • Gość: Tran Re: Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.acn.waw.pl 03.04.09, 16:25
      Nie wiem czy to mial byc zart.. ale ja tam wyraznie widze Noir - co mialoby sens przyjmujac ze gra jest osadzona w klimacie lat 30-tych.
    • william_dr Re: Zwiastun gry MMO Noiro 03.04.09, 16:32
      www.zal.pl a raczej www.regret.jp czy coś w tym stylu big_grin
    • y_jak_y Re: Zwiastun gry MMO Noiro 03.04.09, 16:41
      hmm Japończycy ie potrafią robić MMO i kreskówek... manga jest ohydna, ma wynaturzone postaci i bardzo często głupią fabułę... z kolei każdy mmo nie zależnie od pomysłu na świat (często fajny jak na załączonym obrazku) okazuje się tępym grindem z fabuła na kształt cepa...
    • Gość: sckzu Re: Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.bsmconsult.com 03.04.09, 16:48
      zenua
    • Gość: Gość: Dan. Re: Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 17:02
      wg mnie Lineage 2 oraz Conan trzymaja poziom i sa swietne pod wzgledem klimatu, a po tym filmmiku stwierdzam ze strzelanie sobie w twarz z desert eagla z odleglosci 1 metra ma robic za pvp to....
    • Gość: ;) Re: Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 17:35
      "manga jest ohydna, ma wynaturzone postaci i bardzo często głupią fabułę... "
      natomiast kaczor donald albo bolek i lolek to arcydzieła egzystencjonalne i majstersztyki artystyczne
    • Gość: ;) Re: Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 17:38
      >Gość: Gość: Dan
      desert eagle to wymysł końca lat 70, gdzie ty tu taki widzisz? prędzej browning albo colt, jako że te konstrukcie mają korzenie w latach ~1900
    • Gość: sve Re: Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.srem.net 03.04.09, 18:05
      ciekawe jak bedą tam expić... :p na przechodniach czy klasycznie na szczurach w kanałach xD
    • Gość: ... Re: Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.chello.pl 03.04.09, 18:31
      "natomiast kaczor donald albo bolek i lolek to arcydzieła egzystencjonalne i majstersztyki artystyczne"

Prace Alana Moora, Maxa Anderssona, Thomasa Otta i Neila Richarda Gaimana, to arcydzieła "egzystencjonalne".
      On nie napisał, że wszystkie mangi mają słabą fabułę. I ma racje, kilka lat w tym siedziałem. Nie mówiąc już o tym, że wiele uznanych dzieł to też w gruncie rzeczy fabularny szajs.
    • d_pawel Re: Zwiastun gry MMO Noiro 03.04.09, 20:01
      Macie rację, noir, sorry za błąd smile.
    • nessie-jp Re: Zwiastun gry MMO Noiro 03.04.09, 20:20
      Eeee, tam. Do minuty 1:00 jeszcze było w klimacie noir, chociaż średnio ciekawie. W minucie 1:01 klimat noir diabli (nie Diablo) wzięli i zobaczyłam wesołe miasteczko z Simsów, w którym jeden kolorowy Sims rozwala inne nieco mniej kolorowe Simsy małym pistolecikiem. Dno i żenada sad

PS. Luuuuudzie! Zróbcie coś z tym layoutem nowym! To jest okropne. Proszę, zmniejszcie chociaż trochę czcionkę na pasku po lewej i jego szerokość, bo to jest bez sensu, żeby pasek pomocniczy zajmował 2/5 ekranu, drugi pasek pomocniczy 2/5 ekranu, a treść główna była wciśnięta na pozostałej 1/5 razem z reklamami i "pomocnymi" blokami typu "najczęściej komentowane"...
    • qubeqq Zwiastun gry MMO Noiro 03.04.09, 20:42
      Jak dla mnie ta gra wygląda na bardzo taką sobie. Ale sposób expienia
      , a raczej rodzaj 'mobów' jakie są do zabijania, mnie rozbawił tongue_out
    • Gość: Gracz Re: Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 20:51
      "PS. Luuuuudzie! Zróbcie coś z tym layoutem nowym! To jest okropne. Proszę, zmniejszcie chociaż trochę czcionkę na pasku po lewej i jego szerokość, bo to jest bez sensu, żeby pasek pomocniczy zajmował 2/5 ekranu, drugi pasek pomocniczy 2/5 ekranu, a treść główna była wciśnięta na pozostałej 1/5 razem z reklamami i "pomocnymi" blokami typu "najczęściej komentowane"..."

Jak wyżej.
    • Gość: corvus Re: Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.toya.net.pl 03.04.09, 21:51
      Zgadzam się z przedmówcą.
    • Gość: Dan. Re: Zwiastun gry MMO Noiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 10:51
      wink - nie jestem w stanie stwierdzic jaki to rodzaj broni po jakies teksturce marnej, obejrzalem do momentu jak mu strzelil prosto w twarz i wylaczylem tongue_out
    • zlyporucznik Re: Zwiastun gry MMO Noiro 04.04.09, 12:39
      Gra: Pomysl na swiat genialny , wykonanie raczej zenujace.
      Manga: Jak w wszedzie sa dziela genialne sa i gnioty.No i nie kazdy lubi Gaimana.
      Design Cornera: hmm. chyba wolalbym ogladac obrady sejmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka