ajwer-hfp 15.04.09, 23:28 wygląda całkiem smakowicie...tylko premiera w Europie jak już wszyscy będziemy dziadkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muglorz Trailer: Final Fantasy Versus XIII 15.04.09, 23:30 Nie chciałbym zapeszać bo osobiście życzę wszystkim nadchodzącym XIIInastkom wielkiego sukcesu a Squerowi odzyskanie dobrego dawnego imienia i wyjście z długów, ale tak obserwując dzisiejsze trailery i gameplay'e ... jakoś czuję, że Versus będzie bardziej wymiatał od głownej XIII. No ale pożyjemy, zobaczymy. Dla mnie jak narazie bomba choć nie wiem czemu ale uważam, że jRPGi to powinny być robione na handheldy. We wszystkie jRPG, w które było mi dane grać, były właśnie na handheldach. Próbowałem całkiem niedawno zagrać w FFX na PS2 ale ... poczekam aż wyjdzie PSP2 z możliwością odpalania gier z PS2 . No ale mam nadzieję, że FFXIII i vsXIII zmienią moje nastawienie Odpowiedz Link Zgłoś
kei-pl Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 15.04.09, 23:40 muglorz -> jak masz X360 to polecam Lost Odyssey, jest to chyba najlepsze jRPG jakie wyszlo w tej generacji konsol Nadal cicho licze na sequela Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 15.04.09, 23:52 Brak głosów nie napawa optymizmem, oby gra wyszła w 2010. Versus dużo bardziej do mnie przemawia niż trzynastka. Oby czegoś nie schrzanili. Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 00:26 @kei-pl Dzięki za wzmiankę o lost odyssey, od niedawna mam konsolkę, wcześniej grałem w ff7 na pc, teraz zastanawiam się w co zagrać zanim zdziadzieję przed ffxiii, myślałem o the last remnant ale teraz pomyślę dłużej.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 00:30 Redakcja chce mi dziś zawału przysporzyć chyba najpierw rozgrywka z demka FFXIII a teraz ten trailer... Co jak co, ale zapowiada się, że FF versus XIII przebije chyba i FFVII w moim rankingu ... SE przyłóżcie się!! Ja poczekam ... Odpowiedz Link Zgłoś
mozgu83 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 00:30 Oprawa, muzyka, klimat... aż nie chce mi się wierzyć, a to tylko króciutki trailer i w dodatku z nieukończonej gry... Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 00:34 jak dla mnie po prostu miodzio... warto czekać! Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 00:54 e tam, end of eternity mialo fajniejszy trailer ;P chociaz i tu klimacik saczy sie az milo Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 00:57 www.youtube.com/watch?v=zFHmEeCqsiM Odpowiedz Link Zgłoś
kei-pl Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 01:01 prezii -> no zastanow sie nad last remnant kilka razy... Ja od czasow SNESa jestem wielkim fanem jRPG i mam juz na koncie bardzo duzo tego typu gier, ale takiego crapa jak last remnant to daaawno nie widzialem Lost Odyssey to najbardziej 'finalowa' gra jaka wyszla w obecnej generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 01:42 Jedna z nielicznych gier, która mnie miażdży samym trailerem i śmiało rzucam kwestie typu "to będzie najlepszy fajnal". Pożyją, uwidim. Odpowiedz Link Zgłoś
tvister17 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 06:48 Prezentuje sie zajebiście Jak już chwalą się tymi ff to mogli by dać jakieś info o agito bo chętnie odpalę tą gre na swoim psp Odpowiedz Link Zgłoś
vino_vayca Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 06:53 ooho! zbierac na ps3? Odpowiedz Link Zgłoś
robin113 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 07:23 A jak? Ja również wole Vs. XIII Odpowiedz Link Zgłoś
xshark1490 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 08:18 powiem krótko - genialne Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 08:30 Może ktoś mnie oświecić co to za gra będzie? Jakiś spin-off od XIII, czy rozgrywka też będzie inna? Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 09:41 Wlasciwie czym sie rozni XIII od Versus? Co to za durny podytul? Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 09:48 @janci0: Wszystkie trzy fajnale zaliczają się do kompilacji "Fabula Nova Cristallis", tak więc powinny być sobie równorzędne. Co do rozrywki, to ma być "realistyczne Kingdom Hearts". Odpowiedz Link Zgłoś
gameos Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 10:08 no Versus prezentuje się rzeczywiście znakomicie. Jak wyjdzie to trzeba będzie zmienić X-klocka na PS3 Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 10:42 obstawiam że ffvs również pojawi się na x360, patrząc na to jak SE trzyma się z MS to raczej pewne Tylko na razie za wcześnie by to ogłosili, może umowy z Sony? No i z przynajmniej 2 lata zanim zagramy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 10:47 "Poza tym pamiętajcie - to jest liczone w czasie rzeczywistym, ta gra tak wygląda" Eee, znaczy pierwsza minuta to niby też "ta gra tak wygląda"? Chyba nie. To co póżniej- ok, ale pierwsze tak 45sek. to dalekie od real time raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
muglorz Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 12:00 kei-pl - niestety . Mam tylko PS3, ale wierzę Ci na słowo. Zawsze jeszcze można dobrze się pobawić wpisując w Youtube Lost Odyssey Walktrough i siedzieć w grze na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
djfurio Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 12:16 na bank Versus nie wyjdzie na xklocka. Zwykła XIII w Japonii tez nie wyjdzie na x'a. To, że tak długo przyjdzie na czekać na XIII w Europie to też zasługa x'a i tego, że trzeba zrobić na niego port. ja bardziej czekam na Versus bo ma jakiś taki bardziej dojrzały i cyberpunkowy klimat. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
djfurio Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 12:32 Taka ciekawostka a propo Finala XII (nie versus). demo dostępne już w Japonii, które trwa godzinę zajmuje 5.9 GB...samo, malutkie demko. Może ta gra wyjdzie na 2 BD??? Odpowiedz Link Zgłoś