Gość: DEAMON ANTY BOCHAT IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 12:00 chciał go przebiegłego + rozwalił herosa raz na zawsze HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafmazz Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 12:17 Bane z filmiku dostal wyraznie przesadna dawke Venomu, wiec nie ma co oczekiwac ze bedzie zachowywal sie racjonalnie i przebiegle Odpowiedz Link Zgłoś
rafmazz Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 12:20 *przydalby sie edit poza tym miejsce akcji gry to tak naprawde jedna wielka lokacja, wiec nie ma szans na jakies detektywistyczne elementy rozgrywki. Ta gra to polaczenie skradanki z chodzona nawalanka, jesli juz beda jakies zagadki, to gigantycznie uproszczone pod kilkunastoletnich fanow nietoperza. Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 13:01 Szkoda, Bane - komiksowy - był jednak interesująca postacią, inteligentnym przebiegłym facetem z ciekawą historią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 13:29 Czy ktoś widział znaczek "PC" czy możemy się znowu spodziewać zabawy w kotka i myszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 13:40 PC nie widziałem, ale Games for Windows jest równie wymowne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123321 Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.magma-net.pl 16.04.09, 14:20 Bane w komiksach też się zmienił... teraz robi tylko za mięso armatnie w takich seriach jak secret six... o tym by to była nad wyraz przebiegła, sprytna i inteligentna postać autorzy komiksów już dawno zapomnieli i obecnie jest to tylko typowy mięśniak bez trzech pasków na spodniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzeszcz Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 14:35 to wygląda naprawde groźnie wrzeszcz.mybrute.com Odpowiedz Link Zgłoś
hajlajfloryda Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 16:48 ooooo Baneee, jedyny który pokonał Batmana!!. złamał mu kręgosłup czy jak to było niezły z niego boss. już się nie mogę doczekać. ----- hajlajfloryda blog -> tiny.pl/z7z2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.2-0.pl 16.04.09, 17:23 A co było z Gackiem po tej konfrontacji (przypuszczam, ze komiksowej) z Banem, gdzie go podobno połamał? Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 19:45 Cholera, to wygląda na prawdę uroczo. Gra zapowiada się klimatycznie i dojrzale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivoclar vivadent Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.chello.pl 03.06.09, 10:56 Fajna maska zapinana na suwak ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az zacytuje Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.chello.pl 10.06.09, 09:11 wogule niezły mięsniak z tego Bane'a. Jakoś do tej pory nie zwruciłem uwagi na tą postać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantastiko Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 10:44 Nie jestem jakimś wielkim fanem Batmana, ale wygląda na to, że producenci poważnie podchodzą do całej mitologii Gotham, a to dobrze wróży dla całej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 10:43 DOBRZE BĘDZIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś