Dodaj do ulubionych

Bane w Batman Arkham Asylum

IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 12:00
chciał go przebiegłego + rozwalił herosa raz na zawsze HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Obserwuj wątek
    • rafmazz Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 12:17
      Bane z filmiku dostal wyraznie przesadna dawke Venomu, wiec nie ma co oczekiwac ze bedzie zachowywal sie racjonalnie i przebiegle big_grin
    • rafmazz Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 12:20
      *przydalby sie edit

poza tym miejsce akcji gry to tak naprawde jedna wielka lokacja, wiec nie ma szans na jakies detektywistyczne elementy rozgrywki. Ta gra to polaczenie skradanki z chodzona nawalanka, jesli juz beda jakies zagadki, to gigantycznie uproszczone pod kilkunastoletnich fanow nietoperza.
    • bosman_plama Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 13:01
      Szkoda, Bane - komiksowy - był jednak interesująca postacią, inteligentnym przebiegłym facetem z ciekawą historią.
    • Gość: pyt Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 13:29
      Czy ktoś widział znaczek "PC" czy możemy się znowu spodziewać zabawy w kotka i myszkę?
    • ratheal Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 13:40
      PC nie widziałem, ale Games for Windows jest równie wymowne smile
    • Gość: 123321 Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.magma-net.pl 16.04.09, 14:20
      Bane w komiksach też się zmienił... teraz robi tylko za mięso armatnie w takich seriach jak secret six... o tym by to była nad wyraz przebiegła, sprytna i inteligentna postać autorzy komiksów już dawno zapomnieli i obecnie jest to tylko typowy mięśniak bez trzech pasków na spodniach tongue_out
    • Gość: wrzeszcz Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 14:35
      to wygląda naprawde groźnie smile

wrzeszcz.mybrute.com
    • hajlajfloryda Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 16:48
      ooooo Baneee, jedyny który pokonał Batmana!!. złamał mu kręgosłup czy jak to było wink
      niezły z niego boss. już się nie mogę doczekać.

-----
      hajlajfloryda blog -> tiny.pl/z7z2
    • Gość: BUNCH Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.2-0.pl 16.04.09, 17:23
      A co było z Gackiem po tej konfrontacji (przypuszczam, ze komiksowej) z Banem, gdzie go podobno połamał?
    • own3d1n1 Re: Bane w Batman Arkham Asylum 16.04.09, 19:45
      Cholera, to wygląda na prawdę uroczo. Gra zapowiada się klimatycznie i dojrzale.
    • Gość: ivoclar vivadent Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.chello.pl 03.06.09, 10:56
      Fajna maska zapinana na suwak ;P
    • Gość: Az zacytuje Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.chello.pl 10.06.09, 09:11
      wogule niezły mięsniak z tego Bane'a. Jakoś do tej pory nie zwruciłem uwagi na tą postać
    • Gość: fantastiko Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 10:44
      Nie jestem jakimś wielkim fanem Batmana, ale wygląda na to, że producenci poważnie podchodzą do całej mitologii Gotham, a to dobrze wróży dla całej gry.
    • Gość: MTS Re: Bane w Batman Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 10:43
      DOBRZE BĘDZIE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka