rorkdcr 24.04.09, 20:33 A ja przeciwnie, po tym intrze nabrałałem ochoty na pogranie w to.Świetny początek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieprzol Re: Intro z Ghostbusters 24.04.09, 21:28 No o dziwo całkiem fajnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
krusty_84 Re: Intro z Ghostbusters 24.04.09, 21:40 To się nazywa szacunek dla filmu... brawa więcej takich gier. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 01:36 Wcześniej miałem wątpliwości, teraz wiem że kupię tą grę! Lista płac mówi sama za siebie. Bill Murray i połowa Blues Brothers już mnie przekonała . Muzyka wzbudza u mnie ciarki mimo upływu lat. Ah, same legendy... Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 01:43 Maciu, zazdroszczę Ci tego nieprzeczytanego Pratchetta. Polecasz coś w zamian? To znaczy do czasu następnego mięska... Odpowiedz Link Zgłoś
mulin303 Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 01:47 Ej! Maciu!Kolejny zwykły trailer?! Daj spokój,ta kultowa marka nie została wykorzystana należycie!Jest ku temu okazja i wydaje mi się że to wypali.Odpowiednia dawka humoru będzie dla mnie wystarczającym powodem do zakupu tej gry.Usłyszeć motyw muzyczny z "Ghostbusters" po raz kolejny-bezcenne Prywata do Macia: Liverpool-Arsenal coś niesamowitego(podobnie jak z Chelsea)dla tzw."neutrala",ale wierz mi,jeśli ktoś jest oddanym kibicem Liverpoolu,jak ja,to po po takim meczu ledwo zipie wyprany z emocji! Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 08:25 Absolutny czad. Tylko gdzie jest Ernie Hudson? Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 08:55 Zapowiada się super. Co do intra trochę "dziwnie" ucina melodyjkę, mogli zrobić ciut dłuższe. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 09:30 Intro świetne. Oddaje klimat filmu w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 13:29 Poczulem sie jakbym ogladal film Ta muzyka... no sam klimat gry czekam na nia Odpowiedz Link Zgłoś