Dodaj do ulubionych

Intro z Ghostbusters

24.04.09, 20:33
A ja przeciwnie, po tym intrze nabrałałem ochoty na pogranie w to.Świetny początek!
Obserwuj wątek
    • pieprzol Re: Intro z Ghostbusters 24.04.09, 21:28
      No o dziwo całkiem fajnie to wygląda.
    • krusty_84 Re: Intro z Ghostbusters 24.04.09, 21:40
      To się nazywa szacunek dla filmu... brawa więcej takich gier.
    • janci0 Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 01:36
      Wcześniej miałem wątpliwości, teraz wiem że kupię tą grę! Lista płac mówi sama za siebie. Bill Murray i połowa Blues Brothers już mnie przekonała smile. Muzyka wzbudza u mnie ciarki mimo upływu lat.
      Ah, same legendy...
    • janci0 Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 01:43
      Maciu, zazdroszczę Ci tego nieprzeczytanego Pratchetta. Polecasz coś w zamian? To znaczy do czasu następnego mięska... smile
    • mulin303 Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 01:47
      Ej! Maciu!Kolejny zwykły trailer?!
      Daj spokój,ta kultowa marka nie została wykorzystana należycie!Jest ku temu okazja i wydaje mi się że to wypali.Odpowiednia dawka humoru będzie dla mnie wystarczającym powodem do zakupu tej gry.Usłyszeć motyw muzyczny z "Ghostbusters" po raz kolejny-bezcennesmile
      Prywata do Macia:
      Liverpool-Arsenal coś niesamowitego(podobnie jak z Chelsea)dla tzw."neutrala",ale wierz mi,jeśli ktoś jest oddanym kibicem Liverpoolu,jak ja,to po po takim meczu ledwo zipie wyprany z emocji!
    • eszuran Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 08:25
      Absolutny czad. smile Tylko gdzie jest Ernie Hudson?
    • loczyn Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 08:55
      Zapowiada się super. Co do intra trochę "dziwnie" ucina melodyjkę, mogli zrobić ciut dłuższe.
    • scorpinor Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 09:30
      Intro świetne. Oddaje klimat filmu w pełni.
    • hqpoznan Re: Intro z Ghostbusters 25.04.09, 13:29
      Poczulem sie jakbym ogladal film big_grin Ta muzyka... no sam klimat gry czekam na nia big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka