bebe_pl 25.04.09, 21:40 Nie mam Nintendo Wii, ale to mi sie nawet podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drmad Re: Grand Slam Tennis, a Wii MotionPlus 25.04.09, 22:45 tak sobie myślę, że skoro ma to oddawać realistyczne zmagania na korcie, to trudno żeby kierować jeszcze "nunczakiem" w lewo bądź w prawo, a jeśli masz na myśli sterowanie za pomocą motion plus to nawet by to było fajne ale chyba bez lofta by się nie obeszło Odpowiedz Link Zgłoś
froniupl Re: Grand Slam Tennis, a Wii MotionPlus 25.04.09, 23:18 nie wiem bo nie mam wii ale czy tam czasem na tym czymś co on trzyma niema czasem krzyżaka lub gałki do sterowania postacią ? Odpowiedz Link Zgłoś
hiki1337 Re: Grand Slam Tennis, a Wii MotionPlus 26.04.09, 00:18 WOW! Wii będzie w końcu robiło to co powinno robić od początku! Odpowiedz Link Zgłoś
oduck Re: Grand Slam Tennis, a Wii MotionPlus 26.04.09, 01:10 a może będzie tak, jak w Table Tennisie Rockstarowym ? tzn. że bez podpiętego nunchaka biegają sami, a z podpiętym - można wybrać sposób sterowania? ale ogólnie fajnie to wygląda, taki tenis ze sznytem TF2 ciekawe, jak przy tym wypadnie Virtua Tennis z tymi swoimi bzdurnymi minigierkami Odpowiedz Link Zgłoś
totonek Re: Grand Slam Tennis, a Wii MotionPlus 26.04.09, 12:10 A gdzie jest lob? Kiszka. Odpowiedz Link Zgłoś