pico.pl 04.05.09, 23:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pico.pl Re: Nintendo knuje z dentystami 05.05.09, 00:23 No i dlaczego skasowaliście mojego posta ? Przecież powiedziałem prawdę, całą prawdę a wy mnie odrazu za jaja ?! Czyli myliłem się, jednak nie żyjemy w wolnym swiecie a Polygamia dokłada do tego swoją brudną cegiełkę. Zawiodłem się na was mocno, nie rozumiem waszej surowości. Czyżby samo Nintendo sponsorowało wasz sajt ? Oczywiście nie przyznacie się do tego oficjalnie ale dla mnie stało się to właśnie oczywiste. Żal mi was, tak się sprzedawac dla pieniędzy... Nie jest wam wstyd ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciu.polygamia Nintendo knuje z dentystami 05.05.09, 00:29 A może po prostu bluzgasz tak, że moderatorom więdną uszy, a nie zależy nam na atmosferze rodem spod budki z piwem? Chociaż nie powiem, teorii spiskowej o sprzedawaniu się Nintendo dawno u nas nie było. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
nechrist_pl Nintendo knuje z dentystami 05.05.09, 01:14 nadgorliwosc niektorych modow/adminow na niektorych blogach/stronach budzi zalosc. najczesciej w takich wypadkach darmo im daje rade, zeby sobie wyjeli kij z dupy, to moze pogodniej i nieco luzniej spojrza na swiat i na swoja prace. ale nie znam sprawy, tak tylko na marginesie tego co bylo powyzej. co zas do samego nitendo, to zaprawde straszne i wcale nie smieszne. jesli dentysta musial uznac pozew i szwedzki sad wydal wyrok to juz w ogole masakra. co to za swiat, gdzie absurd goni absurd. ostatnio coraz czesciej mozemy byc tego swiadkami. smutne. a skoro juz taki multitematyczny post mi sie napisal, to po raz kolejny apeluje do redakcji polygamii: ZDJEMIJCIE Z GLOWNEJ ZDJECIE TEGO GOSCIA Z CDP. to nie gejzer, ani brawo girl, tylko poligamia, blog o grach. jakbym chcial ogladac zdjecia paskudnych, szczerzacych sie do mnie facetow, to bym zaczal wchodzic na ktores z dwu wyzej wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
maciu.polygamia Nintendo knuje z dentystami 05.05.09, 01:48 @pico.pl Nie tylko raz i nie tylko tego słowa, a zastąpienie liter kropkami to dość śmieszny pomysł, żeby się wybielać - niby to coś zmienia? PS Mój kolega mówił, że twój kolega nie był fajny. @neochrist_pl: bluzganie nie równa się luzowi. A jeśli nawet dla kogoś tak, to są na to lepsze miejsca w internecie. Tyle z mojej strony. Jeśli macie wątpliwości co do pracy moderatorów to zgłaszajcie je na kontakt@. Odpowiedz Link Zgłoś
robbo2k Nintendo knuje z dentystami 05.05.09, 05:31 pico wytrzyj jad bo wypalisz w obrusie dziure. Przymusu siedzenia na poligamii nie ma. Ja po probie wytlumaczenia glupoty i zaslepienia fanbojom DSa ze skizo zostalem zbanowany. Jak dwa razy do glupcow nie dociera zmieniasz towarzystwo proste. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Nintendo knuje z dentystami 05.05.09, 09:45 Heh juz troche sie na baniaki rzucilo tym narcystycznym PR-owcom z N. BTW moze pozazdroscili kozackiego logo? Odpowiedz Link Zgłoś
nechrist_pl Nintendo knuje z dentystami 05.05.09, 11:07 @maciu: jasne, ze nie. ale stosunek do niego, to juz co innego. Odpowiedz Link Zgłoś