Gość: leszek IP: *.etob1.on.wave.home.com 24.05.01, 13:20 Dokladnie tacy sami polacy jak ten z Suchania ktory zakatowal psa mordowali zydow w Jedwabnem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Coma Re: Katowanie psa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 14:00 To nie to samo. Jedwabne było kiedyś, pies kilka dni temu. Trudno porównywać obioe sytuacje. Tym bardziej, że katowanie Żydów było przemyślane i planowane, a ten pijany kretyn działał pod wpływem impulsu. Swoją drogą, grozi mu za niska kara. Nie chcę, żeby wyszło na to, że bardziej mi zależy na psach niż ludziach, po prostu uważam, że porównanie obu sytuacji jest nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Prosze, nie tutaj. IP: 212.160.165.* 25.05.01, 07:51 Nacie tyle list. Nie przenoscie tematow syjonistycznych, antysemickich, nazistowskich, marsjanskich itd, itd tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coma Re: ...ale IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 18:14 ...ale ja tylko chciałam wyrazic swoją opinię o katowaniu psa, nie pisałm nic o antysemitach i nazistach. Przecież ten wariat zabił suczkę w naszym województwie. I co? Grozi mu tylko 2 lata! Pies też czuje i cierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ...ale IP: 212.160.165.* 28.05.01, 10:13 Tak, czy owak nie prowokujmy, bo sie lista w rynsztok zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś