Gość: Gość IP: 91.199.246.* 21.05.09, 10:28 Na następny artykuł polecam Crossfire Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zycie_is_simple Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 10:30 na filmiku w pewnym momencie tnie się nożami i słychać head shot. Pierwszy raz się spotykam z head shot z norza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEAMON Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.axit.pl 21.05.09, 10:37 Ta gra HITEM lub GNIOTEM licze HIT. Ale nie grał ja. p.s. Kiedy KOLEJNE po kablu? Czytął DOBRZE tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 10:38 wypisany -> Jeśli deamonowi czyta się dobrze twój tekst to... nie wiem czy ci gratulować, czy też nie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.stella.net.pl 21.05.09, 10:43 Dla kogo multi to standard dla tego standard...a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.wmdata.fi 21.05.09, 10:47 Co to jest BUNNY HOPING? Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 10:47 no dobra to kto dołącza do gry? kto chce mi skopać tyłek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.radom.vectranet.pl 21.05.09, 11:01 Według mnie gra jest całkiem wporządku grałem w nią kilka dni temu.... Ale całkowicie zniechęciły mnie lagi które są tam poprostu gigantyczne... Gdyby nie one myśle że bym troche pograł w to jeszcze ale z nimi się popprostu nie da grać. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 11:17 @ lagi? coś musiałeś mieć z swoim łączem bo u mnie śmigo piknie acha - ważne info - z tą kasą za mecze to faktycznie tyle co napisał Wasyl, ale jest jeszcze jedna rzecz. Gra ma system awansów , coś jak Call of duty4 , i za każdy awans dostajemy sporawszy zastrzyk GP. więc nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 11:19 @jamesssss coś w stylu urban terror -------------- tylko lepsze powiem więcej. od czasu jak odpaliłem CA nie grałem jeszcze na konsolce, bo wolę w to się pobawić.... jest COŚ w tej grze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 11:26 Mi gra średnio przypasowała, za bardzo CSowa arcadowa. Na kolejną recenzję polecam Americas Army, tym bardziej że niedługo nowa wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 11:26 @ Wasyl jak masz ochotę na społeczności to polecam taki jeden portal tam, prawda. nk Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 11:37 Przepraszam za brak opisu bunny hoppingu. Coś się nie zapisało, bo dodawałem to wczoraj. Zaraz poprawię. A Cross Fire też mam w planach, spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 11:42 @zycie_is_simple mnie też to rozbawiło W dodatku pewnie liczy się do statystyk najlepszych strzelców @Paweł Faktycznie, tylko Daemon pochwalił, więc muszę sprawdzić składnię @pankomentarz Ty mi sie tu nie mądruj, tylko myśl nad nazwą Razorhost podsunął niezły pomysł - jednym z członów może być "biblioteka", ale nie mam pomysłu na ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabciaTosia Re: Po Kablu: Combat Arms IP: 86.47.138.* 21.05.09, 11:44 hmm taki sam system kupna broni jest w BA:Heroes + zeby kupic sobie dodatkowy kapelusz trzeba zaplacic kaske na specjalne punkty. Co do gry to wyglada jak CS. tak na marginesie czy to dobry pomysl zeby taki gry recenzowala osoba ktora w nich nie smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiance Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 11:45 Bunny hopping - wyjasnienie i tutorial hlds.pl/Bunny_hop Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 12:36 jeśli bunny hopping jest tutaj główną taktyką pozwalającą uniknąć trafienia to gierka dla mnie nie istnieje... niech se małolaty skaczą, ja tam wole znaleźć fajnego spota w krzakach, albo pod mostem i dawaj pif-paf, a potem zmiana miejscówki... poza tym polecam red orchetra i americas army. szkoda, że ro nie ma statystyk gracza, tak jak am Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Po Kablu: Combat Arms IP: 212.180.146.* 21.05.09, 12:38 CS dla ubogich. Zważając na niski koszt CS'a jestem pełen podziwu dla desperatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna menda Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.jobpartners.com 21.05.09, 12:41 "Co to jest BUNNY HOPING?" Wspolczuje, nie miec dostepu do wikipedii musi byc straszne. Rodzice cie odcieli, czy provider? en.wikipedia.org/wiki/Bunny_hopping Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 12:46 don_wroc_love - kamper, ale lubie sobie też z pepeszą i granatem poszaleć . po prostu nie znosze kolesi, który bez uginania nóg skaczą na 1,5 m góre i na 2 metry w bok i strzelają bez odrzutu, mało to estetycznie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 12:53 No no, widzę, że kolega wypisany zagrzewa miejsca na GC, nawet już nie ma "tekst nadesłany przez czytelnika" na końcu ;D. Gra jak gra, nie zrobiła na mnie jakiegoś piorunującego wrażenia, ale z ekipą można całkiem fajnie czas spędzić . Odpowiedz Link Zgłoś
matio.k Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 13:18 "Główny cel gier - łączenie ludzi (...)". Ke? Znam lepsze sposoby na realizowane social life niż wzajemne zabijanie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 13:27 Jest klawisz autojump? Bolączką wszystkich sieciowych fpsów jest brak takowego, a powinien być w każdej . W sumie to tylko skakanie powinno być po co komu chodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 14:08 Kiedys gralem w takie cos jak Gunz. Tam bunny hopping byl wyniesiony do rangi sztuki, jak sie umialo mozna bylo latac po scianach i takie rozne dziwne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś