Dodaj do ulubionych

Trailer: Assassin`s Creed 2

02.06.09, 03:22
Hmm, jak to ? Ja właśnie oglądam konferencję Ubi i jeszcze nic nie było o AC2, a wydawało mi się, że leci on na żywo.
Obserwuj wątek
    • rashefster Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 04:06
      Redaktor na czitach leci i widzi 2 godziny wprzód wink.
      A Kamerka do Wii robiona przez Ubi, która robi dokładnie to samo co... inna pokazana niedawno kamerka... to niezły kopniak dla MS prosto w Cohones big_grin.
    • loly1507 Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 06:55
      czy ja wiem raczej jest na odwrot smile
    • mac167 Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 08:46
      Jak na żywo oglądałem konferencję MS i EA tak do konferencji Ubisoftu już nie miałem sił. Dzisiaj jeszcze Sony i Nin. Ale co do trailera to bardzo fajnie wyreżyserowany. Szczerze mówiąc nie sądziłem że pojawi się pistolet-o-nóż tongue_out
    • xiem Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 08:50
      To jedyny trailer, który wywołał we mnie jakieś emojce (póki co na e3). Jedynkę, chociaż była monotonna, skończyłem 3 razy (2xps3, 1x360), w takim razie, dwójkę będę przechodził, w kółko...aż pokarze się 3cia część.
    • archeus_pl Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 09:57
      Hmmm po trailerze jedynki też był szczękopad ale mimo że gra była genialna to czegoś w niej brakowało i wyszło jak wyszło.Jest to jednak mój ulubiony tytuł i pewnie tak pozostanie.Trailer dwójki jest powalający a filmiki biorąc pod uwagę jedynkę nie są tylko wstawkami i gra niewiele od nich się różni.Grafika - szczękopad.No i te sceny z filmiku jak z lat sześćdziesiątych u Zeffirellego.Normalnie palce lizać i grajcary liczyć w sakiewce.Będzie hit.To jest pewne bo jedynka była urwana i ludzie dla samego dalszego ciągu kupią to żadna wiadomość.Szczerze zastanawiam się co będzie dalej? Rewolucyjny Paryż?kolesie jadą na maksa no i jak się skończy ta historia?Call of duty assassins creed 15 w czasie WWII?No ale wreszcie jest na co czekać.Bo po efekcie kupy i dragonach ejczach to nie ma co oczekiwać szczkęopadu.
    • darth_raven Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 10:29
      Zwiastun miażdży jaja big_grin
      Tylko mam nadzieję, że nie będzie tak jak z 1ką, że na zwiastunie Altair użył kuszy, a w grze jej nie było tongue_out
    • dziki_inny_niz_wszyscy Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 11:01
      Trailer calkiem fajny, chociaz szczerze mowiac nie wiem jak mozna na jego podstawie wysnuc wnioski, ze bedzie cud, miod i orzeszki. Mi sie bardziej trailer z jedynki podobal; szczegolnie moment z dzwonem i golebiami
    • cthulhu666 Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 12:05
      Ja prorokuję, że na 100% w trzeciej (ostatniej) części będzie USA XIX wieku, a sam koniec gry (może nawet połowa) to będzie już walka Desmonda z Templariuszami Chyba,że wydadzą jeszcze jedną część AC, która będzie tylko o tym, albo w jeszcze gorszym przypadku zrobią z tego DLC, którego nie będzie na PC sad
    • yarpen_stc Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 13:41
      Ale czemu "musi"? To w koncu nadal Ubi. Jedynka miala poziom skomplikowanie rozgrywki rodem z gierek Flashowych.
    • ringem Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 16:11
      Cholera, Ubi się jeszcze nie nauczyło, że skryto bójca działa w UKRYCIU? W pierwszą cześć sporo się zagrywałem, ale miałem nadzieję, że naprawią ten fragment rozgrywki. Niestety, tutaj nadal asasyn popełnia morderstwo, które widziało pół miasta i jest jednoosobową armią. Fajnie, że ma gadżety od Leonarda, ale pewnych zasad trzeba się trzymać... Trailer ma być efektowny, oby w grze wyglądało to inaczej.
    • slojo.fg Re: Trailer: Assassin`s Creed 2 02.06.09, 20:00
      no ja sie straaasznie zawiodlem na jedynce, nude to bylo jak flaki z olejem. Kaska tylko w bloto wyrzucona. Panowie mysleli ze jak fajne tesktury dadza to wszyscy sie ze szczescia posikaja. A jakos ten trailer mi bardzo przypomina 1... ach i te slupki na dachach gdzie mozna stac calymi godzinami i ogladac otoczenie, bleeh.
      Wniosek: Jak srednia ocen tej gierki nie bedzie 9 to nie tykam. Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka