szymczakz 02.06.09, 08:09 A co to za świecidełka na 3 screenie? Przeszedłem jedynkę Inżynierem więc skazany na pistolety byłem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ataeghane Re: Galeria: Mass Effect 2 02.06.09, 10:11 O co chodzi z tym AA? Konsole są pod tym względem ułomne, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ilovegames Re: Galeria: Mass Effect 2 02.06.09, 10:15 PS3 pod tym wzgledem kuleje, a jako, ze Durski to rasowy fanboj, musial cos podobnego beknac. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Galeria: Mass Effect 2 02.06.09, 11:30 Smutne, bo X jakoś z tym AA też sobie nie radzi tak fajnie . Odpowiedz Link Zgłoś
gryfmz Re: Galeria: Mass Effect 2 02.06.09, 12:09 Ja stawiam na to, że obrazki są PSute, albo z pieca Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Galeria: Mass Effect 2 02.06.09, 12:48 na xboxie można uzyskac sprzętowe AA 4x (nie mylić z programowym). Tak więc nie będzie źle. Chyab że twórcy pokusza się o zaimplementowanie w ME2 większego wygładzania. W Jedynce było b.dobre, więc nie wiem skąd te obawy o dwójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Galeria: Mass Effect 2 02.06.09, 13:32 Grafa była najmniej istotna w tym zamieszaniu. Jak zrobią side-questy, które wszystkie nie wyglądają tak samo to będzie super. Denerwowało mnie chodzenie po tych samych korytarzach w kółko (statek, baza i kopalnia). Poza tym mogliby nowego KOTORa zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Galeria: Mass Effect 2 02.06.09, 13:40 do tego każdy statek, każda kopalnia i każda baza wyglądały tak samo ale mimo to coś człowieka trzymało przy tej grze i nie pozwalało puścić... Mam nadzieję, że twórcy nie zapomną o elektronicznym kompendium. Przez bite parę godzin potrafiłem siedzieć i czytać sobie opisy poszczególnych ras, planet, czy historię całego uniwersum. Ludzie z Bioware wykreowali niesamowity świat... Odpowiedz Link Zgłoś
genkamyk Re: Galeria: Mass Effect 2 02.06.09, 13:46 "na xboxie można uzyskac sprzętowe AA 4x (nie mylić z programowym)" no to fajnie, ale chyba coś mylisz z nakazami MS no albo nie wiesz o czym mowisz. Co do ME2 to się już doczekać nie mogę i liczę na UE3.5 Odpowiedz Link Zgłoś
ataeghane Re: Galeria: Mass Effect 2 02.06.09, 16:57 To jak w końcu z tym AA i jak to się ma do PCtów? Odpowiedz Link Zgłoś